Valentine_Wiggin  


Összes kitüntetés 4

Kedvenc videojátékok 21

Star Wars: Knights of the Old Republic (2003) Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (2004) Myst (1993) Riven (1997) Myst III: Exile (2001) Myst IV: Revelation (2004) Myst V: End of Ages (2005) Spore (2008) Eternal Journey – New Atlantis (2014) Haegemonia: Az univerzum légiói (2002)

Kedvenc társasjátékok 5

Sakk Dixit (2008) 80 nap alatt a Föld körül (2004) Théba (2007) Smash Up

Kedvenc készítők 8

BioWare · Jennifer Hale · Raphael Sbarge · Rand Miller · Rengin Altay · Greg Ellis · Ray Chase · Matthew Mercer

Kedvenc szereplők 20

Anders · Atrus · Atton Rand · Cole · GLaDOS · Hawke (nő) · Ignis Scientia · Jaal Ama Darav · Kreia · Legion · Mical · Mordin Solus · Noctis Lucis Caelum · Okita Souji · Pelessaria 'Peebee' B'Sayle · Saito Hajime · Sara Ryder · Solas · Thane Krios · Yeesha ·

Mostanában ezzel játszom


Utolsó karc

Valentine_Wiggin 
Gamer blogolók

Mire lehetünk képesek egyetlen kívánságért? Mit dobnál oda, mit adnál fel, csak hogy korlátok nélkül teljesüljön a legmélyebb vágyad? Mit tehet az emberrel a társadalom, hogy őrölhet fel valakit a hatalomvágy, a politikai játszmák, vagy a vallás? Léteznek-e valódi hősök, akik képesek megőrizni a tisztaságukat és a morális elveiket a kegyetlenségben, vagy egy ilyen sötét világ szükségszerűen felőröli őket?
Többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozik a mai elemzésem témája, a Fate/Zero sorozat. Amennyire tartottam az univerzumtól, annyira pozitív élmény volt ez a belépő – nem ígérem, hogy mélyebbre is fogok ásni (bár eddig lekopogom, az Apocrypha is egyre jobban meggyőz), de ezt a szériát bátran merem ajánlani, mert komoly kérdéseken lehet gondolkodni általa. Vagyis ha szeretnétek kicsit beszélgetni a vágyakról, a megbánásról, és arról hogy miért legyünk (vagy épp ne legyünk) igazi angol gentleman-ek, akkor tartsatok velem :)
https://todaywiggin.blogspot.com/2021/09/avagy-beszelge…