Irányelvek

Légy kedves!
A beszólogatást, agresszív, támadó hozzáállást, személyeskedést, cinizmust nem toleráljuk ezen az oldalon. Őrizd a békét!

Szépen beszélj!
Kerüld a közönséges, trágár beszédet. Nem menő. Világos, hogy a köznyelv része, ezért igyekszünk toleránsak lenni, de azt sem szeretnénk, ha az oldal jellemző hangneme trágár lenne.

Ne politizálj!
Az általános tapasztalat azt mutatja, hogy az ilyen jellegű eszmecserék fajulnak a legkönnyebben vállalhatatlan mocskolódássá, ezért arra kérünk, ezen az oldalon ne politizálj, akkor se, ha úgy gondolod, te képes vagy úgy megfogalmazni a véleményed a témában, hogy az senkit se zaklasson föl.

Kerüld a rasszista, diszkriminatív viselkedést!
Értelmes ember ilyet nem tesz, mi sem támogatjuk.

Ne publikálj felnőtt tartalmú képeket, szövegeket, linkeket!
Felnőtt tartalomnak tekintjük a pornográf vagy szexisnek szánt tartalmakat, illetve a véres-beles, gusztustalan, horrorisztikus elemeket.

Ne adj és ne kérj illegális tartalmakat!
Ne kérdezd, hogy “honnan tudnám letölteni?”, “hol találok hozzá feliratot?”, egyszóval ne kérj torrent, vagy más letöltő oldalra mutató linket, és ne is ossz meg vagy ajánlj fel ilyesmit az oldalon.

Ne szemetelj!
Tartózkodj attól, hogy itt próbálj meg embereket rekrutálni a kérdőívedhez, szavazatokat a pályázati anyagodhoz, vásárlókat a boltodba… Ne áraszd el az oldalt olyan tartalommal, ami nem ide való, még akkor sem, ha cuki! Használd rendeltetésszerűen az oldalt, meghálálja.

Az oldal működése nem téma!
Ha az oldalról szeretnél beszélgetni, ötleted van, hibát találtál, vagy egyszerűen csak nem tetszik valami, keress minket, vagy írj a meta.gremlin.hu oldalra. A véleményedre kíváncsiak vagyunk, de ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy használják az emberek, nem pedig azért, hogy beszélgessenek róla.

Végül, de nem utolsósorban:
A gremlin.hu sok munkával és szeretettel készült. Elvárjuk, hogy ha már használod, becsüld is. Ha kiderül számunkra, hogy képtelen vagy tisztelettel beszélni az oldalról és készítőiről, szívfájdalom nélkül töröljük a profilodat.

Hasonló sorsra jutnak…
… a dupla profilok; a nyilvánvalóan csak trollkodási szándékkal regisztrált tagok; azok, akik úgy gondolják, hogy lázadni, tüntetni az oldal üzemeltetői ellen jópofa dolog; és azok is, akik akár üzenetben, akár nyilvánosan fenyegetőznek, vagy ártó szándékuknak adnak hangot.