Népszerű kihívások

Zajec 

Gyerekkorunk kedvencei videojátékos + társasjátékos

Elkezdődött2017. november 4., 14:45
Jelentkezési idő2018. december 31., 14:13
Véget ér2018. december 31., 23:59

Sziasztok!

Gondolom mindenkinek vannak örök kedvencei, legyen szó akár video-, vagy társasjátékról. A kihívás lényege az lenne, hogy elevenítsük fel azokat a játékélményeinket, amik előcsalják a nosztalgiaérzéseinket.

Ehhez a feladat két részből áll:

1. Végigvinni egy olyan videojátékot, amit nagyon szerettél, de már régen nem játszottál vele. Ha nincs befejezése (pl. Pac-Man), akkor minimum 3 hozzá hasonló játékot kérek a fair play szellemében. (pl. Mario, P-M, Tetris, stb.) A játékidő itt a becsületetekre van bízva, de azért mindegyikhez legyen minimum másfél óra (nem kötelező egyben letolni, azért kérem a becsülethez ragaszkodást).

2. Játszani egy olyan társassal, amit nagyon szerettél, de már régen nem játszottál vele. A hagyományos táblás játékok mellett ez lehet szerepjáték (pl. M.A.G.U.S.), ez esetben azonban egy kis élménybeszámolót kérek a játszott kalandról. De lehet egyszemélyes játék is, pl. pasziánsz, ebben az esetben minimum 5 kört kérek (valljuk be, nem nehéz az 5 kört összehozni pl. sakkból sem :D). Ha van online verziója az adott játéknak, azt is elfogadom. ragaszkodjunk itt is a becsületességhez! :)

+1. A játszások a kihívás kezdetétől érnek, és a megadott dátumig érvényesek.

Retro-kalandra fel! :D

Zajec 

The cake is a lie videojátékos

Elkezdődött2017. november 4., 14:13
Jelentkezési idő2018. december 31., 13:57
Véget ér2018. december 31., 23:59

Sziasztok!

A feladat igen egyszerű: játsszuk végig a Portal 1., vagy 2. részét a kihívás időkeretén belül. A játszások csak ezen belül érvényesek! Szöveges értékelést is kérek a csillagos mellé, valamint a játékidőre figyeljetek, mert biztos lesz, aki már sokadjára pörgeti ki, de akkor sem hiszem el neki, hogy egy óra alatt megvan :)

Plecsnihez:
--> Portal 1. vagy 2. része
--> csak a kihívás időtartalmán belül
--> szöveges és csillagos értékelés

„The experiment is nearing its conclusion. The Enrichment Center is required to remind you that you will be baked, and then there will be cake.”

Hirdetés