Kihívások négyféleképpen

Mostantól az Összes kihívás oldalon ki lehet listázni csak a videojátékos és csak a társasjátékos kihívásokat, sőt, az olyanokat is, ami mindkettő vagy egyik sem :)
Az ötletet a meta.gremlin.hu oldalon keresztül küldtétek be, köszönjük!

Játszások időrendbe!

Többen jeleztétek felénk, hogy éves bontásban a saját játszások össze-vissza jelennek meg, és milyen praktikus volna, ha ezt inkább időrendben tennék meg.

Ez volt a terv, és most sikerült is javítani ezt a hibát. Fölül jelennek meg az újak, alattuk sorban a régebbiek.

Köszönjük a jelzést!

Címkealiasok

Mától a címkékhez is tudunk aliast megadni, így ha ezentúl például valaki szerepjátékra keres, annak kiadja a kereső az RPG címkét.

Ezt egyébként játékokkal is meg tudjuk tenni, így a S.T.A.L.K.E.R. játékokat kiadja a kereső stalkerre keresve is.

Megköszönjük, ha az üzenet a Gremlinnek oldalon keresztül, vagy hibajelzésben küldtök be aliasötleteket!

Új design

Mióta a Gremlin elindult, nagyon sok javaslatot kaptunk arra vonatkozóan, hogy az oldal idegesítő zöld színeit cseréljük le. Úgy döntöttünk, nem halogatjuk tovább a változást.
Több ötlet is érkezett, végül a leggyakrabban visszatérő mellett döntöttünk: a szemet és szívet melengető rózsaszín mellett.

További jó gremlinezést kívánunk mindenkinek!

Hirdetés

Értékelések mindenhol!

Kikerült a főoldalra két ajánló, ezekben 4-5 csillagos társas- és videójáték-értékelések rotálódnak.

Emellett a Társasjátékok és Videojátékok menübe is bekerült egy-egy Összes értékelés menü, ahol értelemszerűen az összes értékelést meg lehet tekinteni.

Reméljük, hogy ezek a funkciók mindenkinek segítenek új kedvencekre lelni!

Pro tagságot mindenkinek!

A legegyszerűbbnek most azt tűnt, ha a Gremlin első születésnapjáig mindenki díjmentesen üríthet A Pro Tagság Arany Serlegéből.

Egészségetekre!

Üdv, bátor kalandor!

A Moly („van az a könyves oldal”) és a Snitt („a filmes kistesó”) indulása után maradt még egy kis hiányérzetünk, ezért elkezdtünk dolgozni egy olyan közösségi oldalon, ami a játékosoknak szól. Gremlinnek kereszteltük el (mert a Zsarnokgeekot leszavazták :’( ).

Talán nem túl szerencsés döntés, de úgy éreztük, jól el fognak férni rajta egymás mellett a video- és a társasjátékok is. Igyekeztünk úgy megoldani, hogy akit csak az egyik érdekel, azt ne zavarja a másik, és reméljük, hogy minden felhasználó elégedett lesz majd a végeredménnyel.

Természetesen a Gremlin előtt még hosszú út áll, és valószínű, hogy nagyjából öt perc böngészés után már zsongani fog az egyszeri felhasználó feje az ötletektől :) Arra kérünk mindenkit, hogy ezeket a meta.gremlin.hu oldalra (bejelentkezés az itteni felhasználónév és jelszó párossal) vigye fel (vagy ha már fönt van, itt szavazzon rá), mi pedig igyekszünk folyamatosan haladni az oldal jobbá tételével a visszajelzéseitek alapján!

Az oldal adatbázisát a tagok töltik fel, és a ti visszajelzéseitek alapján az adminok javítják. Ha adatbázishibába futottok, arról vagy az adott adatlapon a fogaskerékre kattintva tudtok hibajavítást beküldeni a megfelelő sor kiválasztásával, vagy az orvosi táska ikonra kattintva tudtok nekünk hibajelzést írni róla.

Ha valami nem világos az oldal működésével kapcsolatban, azt érdemes a Súgunk! zónában megkérdezni, ha pedig hibát találtok az oldal működésében, azt kérjük, hogy az Üzenet a Gremlinnek oldalon keresztül küldjétek be! (Itt egyébként bármivel nyugodtan megkereshettek minket!)

Csodaszép, játékos napot kívánunk mindenkinek!