Eternal Journey – New Atlantis (2014)

videojáték 1

Amrite Stone sikeres, elismert régész, boldog párkapcsolatban, és egy karnyújtásnyira nagy álmától: hogy felfedezze Atlantis elveszett városát. A dolgok azonban nem a tervezetten alakulnak. Egy borzalmas balesetet követően Amrite elveszít mindent: testi és mentális épségét, a munkáját, a… [tovább]

Képek 5

Hirdetés
Eternal Journey – New Atlantis (2014)

Platformok
MacOS
Windows

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 
Eternal Journey – New Atlantis (2014)

Eternal Journey – New Atlantis (2014) videojáték

Hát, ezt nincs szívem lepontozni. Hidden Object, és nem a feladatokért szeretem, mert azok meglehetősen egyszerűek, de a történet nagyon tetszik.
Amrite intelligens, szerethető hősnő, a megjegyzései és feljegyzései a történet során szórakoztatóak, és ahhoz képest, mekkora hangsúlyt kap a szerelmi szál, egyáltalán nem irritáló, nem nyávog percenként, hogy elvesztette a vőlegényét, és hiányzik neki, csak a viselkedésén érződik, hogy van egy nagy törés a múltjában, és még nem teljesen rakta össze magát utána.
A bónusz sztoriból még Michael-t ismerjük meg jobban, ő is szimpatikus, de jelentősen kevésbé hatott érettnek és talpraesettnek, mint Amrite.
És a macska. Külön plusz pont a macskáért.
A grafika nagyon szép, a marsi tájak, az állomás, Atlantis, az animált részek (különösen a könyvet imádtam, mikor elmesélte a Marson történteket) szépek, hangulatosak (néha komolyan sajnáltam, hogy össze kellett szednem egy két tárgyat, és roncsolni az összképet), a zene is rendben van, ha az kell, tud hátborzongató is lenni.


Hasonló játékok címkék alapján