Myst III: Exile (2001)

videojáték 2

Atrus, a D'ni birodalom utolsó túlélőinek egyike az Írás különleges képességét használva új otthont nyitott haldokló népének. A megírt Kort, Releeshant azonban elrabolta egy titokzatos figura a férfi múltjából, így egy régi barát segítségét kéri a megtalálásában…

Képek 11

SzereplőSzinkronhang
AtrusRand Miller
CatherineMaria Galante
SaavedroBrad Dourif
Hirdetés
Myst III: Exile (2001)

Platformok

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 
Myst III: Exile (2001)

Myst III: Exile (2001) videojáték

Mint minden részt, ezt is imádom. Iszonyúan nehezek a feladványok, ez szerintem a második legnehezebb a szériában (a legnehezebb verhetetlenül a negyedik, ott volt olyan, amit nem lehetett ugrani, és nagyjából másfél óra szöszmötöléssel sem tudtam megoldani), de még így is abszolút élvezhető. A történet, a karakterek izgalmasak, Saavedro abszolút megérthető antagonista (sokkal megérthetőbb, mint Gehn a Rivenben), és a grafika továbbra is egy csoda. Hihetetlen, hogy mennyire szépek tudnak lenni ezek a játékok, ha másért nem, már azért képes vagyok leülni eléjük, hogy csodálhassam a tájakat, amiket megjelenítenek.
A zenéje pedig egyértelműen az Exile-nak az etalon a szériában. A fő témáját bármikor meg tudom hallgatni, hihetetlenül erős.
Elemzésem a teljes történetről:
https://todaywiggin.blogspot.com/2020/05/regi-emlekek-m…

1 hozzászólás
blianhun 
Myst III: Exile (2001)

Myst III: Exile (2001) videojáték

Grafikailag, irányításban nem kiemelkedő, korához képest sem. A történet, a feladványok biztos az előző részekre épülnek, azok ismerete nélkül nehezen játszható, elölről kellett volna kezdeni a sorozatot, de annyi erőm nem volt.

1 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján