Behind the Beyond (2023)

videojáték 1

A Behind the Beyond egy point & click kalandjáték, melyet a magyar népmesék inspiráltak.

Videók

magyar

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

hemynight 
Behind the Beyond (2023)

Behind the Beyond (2023) videojáték

Én nagyon lelkes voltam, amikor megláttam, hogy jön egy ilyen, még ha a grafikát visszataszítónak találtam is. Tegnap kipróbáltam a demót, fél óra után rage quiteltem, annyira igénytelen a kezelőfelület.
Jancsikának úgy kell imádkozni, hogy haladjon bármelyik irányba, mert ha másfél pixellel arrébb kattintasz, már nem indul meg, helyette megkérdezi a játék, biztos ki akarsz-e lépni. Az interakciókról pedig ne is beszéljünk, van, hogy a kis ikonra egyszerűen nem lehet rákattintani, mert egy hárompixelnyi felületen érzékeli csak a kurzort, ott is úgy kell centizgetni, hogy rá bírj kattintani.
A túltolt mélymagyarságot sem tudom hova tenni, mindenhol a rovásírásos vagizás megy, de máshol meg sima magyar feliratba fut bele az ember. De ehhez biztos én vagyok túl liberális, vagy tudom is én.
Hatalmas csalódás volt már a demó alapján, őszintén szólva kár lenne bele a pénz, ha valahogy összejönne a Kickstarter-kampánya.
Ja, és ha már magyarok csinálnak magyar felirattal játékot, legalább egy embert kerítsenek, aki hallott már a helyesírásról. Légyszi.

1 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján