Videojátékos hírek zóna

Küklopsz
Videojátékos hírek

10 készülő játék, melyekről már szinte meg is feledkeztünk

https://youtu.be/vZPPytLZI-Q

Irasalgor 
Videojátékos hírek

Sziasztok!

Ne haragudjatok a csúnya önreklámért, de ez talán érdekelhet titeket is. A témám 2016 óta a videojátékok oktatásban felhasználható szerepei, ennek kulminálásaként pedig 2018 tavaszán tartottam egy egyetemi kurzust. A kurzus eredményeiről készítettem egy OTDK-dolgozatot is, amelyért egy különdíjat sikerült elérnem. A kurzus eredményeiről írtam több publikációt is, az első most jelent meg nemrégen. Akit esetleg érdekel, vagy van olyan ismerőse, akinek hasonló a kutatási témája, vagy csak érdekli, hogy az videojátékokkal hogyan lehet kutatni, azok számára itt a link a tanulmányomhoz!

https://www.researchgate.net/publication/338951168_Vide

Akinek esetleg kérdése van, írjon hozzászólást nyugodtan, vagy keressen meg.

majoros 
Videojátékos hírek

Sok-sok év után (az első fejezet 2013-ban jelent meg), az 5. fejezettel végre lezárult a Kentucky Route Zero története.

Kapcsolódó játékok: Kentucky Route Zero

Kentucky Route Zero (2020)

Hirdetés
majoros 
Videojátékos hírek

Tíz év után új PoP játék készül Prince of Persia: Dark Babylon címmel, amely a Two Thrones után játszódna! További infó (már ha igaz a pletyka) februárban várható a PS5 bemutatásával együtt.

https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments…

Kapcsolódó játékok: Prince of Persia – The Sands of Time · Prince of Persia – Warrior Within · Prince of Persia – The Two Thrones · Prince of Persia: The Forgotten Sands

Prince of Persia – The Sands of Time (2003) Prince of Persia – Warrior Within (2004) Prince of Persia – The Two Thrones (2005) Prince of Persia: The Forgotten Sands (2010)

5 hozzászólás
majoros 
Videojátékos hírek

Nem egészen videójátékos hír, de sokakat érinthet. Egy hónap múlva – azaz január 14-én – megszűnik a Windows 7 támogatása. A rendszer ezután is használható marad, de mivel már nem kap biztonsági frissítéseket, semmi sem fogja védeni az esetleges támadásoktól és elképzelhető, hogy az újabb játékok sem fognak futni rajta.

spoiler

https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4057281/window…

16 hozzászólás