Videójáték ajánló zóna

Roboraptor 
Videójáték ajánló

Öt év után a második résszel visszatér a számomra legkedvesebb Pókember adaptáció, a Marvel’s Spider-Man (aki nem ismerné: ez egy videójáték). A jelenleg még PlayStation exkluzív Marvel’s Spider-Man 2 ismét egy fantasztikus és nem utolsó sorban érzelmes kalandot kínál majd a falmászó rajongóinak, egy-két izgalmas meglepetéssel, de valahogy mégis úgy éreztem, hogy megkopott a varázs.

Spoilermentes Marvel’s Spider-Man 2 teszt: https://www.roboraptor.hu/2023/10/16/pokember-marvels-s…

Kapcsolódó játékok: Spider-Man 2

Spider-Man 2 (2023)

Hirdetés
LazaTom 
Videójáték ajánló

Érdekes kalandjátéknak tűnik.

Kapcsolódó játékok: Killer Frequency

Killer Frequency (2023)

Noresz 
Videójáték ajánló

Megérkezett a Honkai: Star Rail, a Genshin Impact fejlesztőinek új játéka. Ezennel egy kalandor bőrébe bújva utazhatjuk be az univerzumot az Astral Express űrvonat fedélzetén.
Bővebben: https://noreszweb.hu/honkai-star-rail/

Roboraptor 
Videójáték ajánló

A Burning Shores DLC azt adja, amit egy ilyen DLC-től várni lehet, nem többet, nem kevesebbet, ugyanakkor nem lehet elmenni amellett, hogy emiatt érződik igazából súlytalannak. Mondhatott volna többet a világról, tágíthatta volna a lore-t, beszélhetett volna Forbidden West ellenségeiről. Maga a koncepció megannyi érdekes, kifejtésre váró nüansszal rendelkezik, ám a Gerilla Games inkább készített egy látványos, szórakoztató akció-kalandot némi románccal. Bár kétségtelen, hogy a finálé hatalmas küzdelme roppant szórakoztató és látványos.

Bővebben: https://www.roboraptor.hu/2023/04/30/horizon-burning-sh…

Kapcsolódó játékok: Horizon II: Forbidden West – Burning Shores

Horizon II: Forbidden West – Burning Shores (2023)

Noresz 
Videójáték ajánló

A játékosokat már hosszú ideje foglalkoztatta, hogy min dolgozik az orosz Mundfish fejlesztő csapata. Rengeteg várakozás, csúsztatás után végre megjelent az Atomic Heart, ami egy nagyon beteg belsőnézetes akció játék lett. A történet az 50-es években játszódó alternatív és modern Szovjetunióba kalauzol el bennünket, ahol egy ügynököt alakítunk.

Bővebben: https://noreszweb.hu/atomic-heart/