Nintendo Switch zóna

Trickster 
Nintendo Switch

Egy ideje tervezem, hogy beszerzek egy Switch konzolt, mert sokszor jó lenne útközben, vagy távol otthonról is játszani valamit. Ami viszont komoly fejtörést okoz az az, hogy a normál vagy a Lite verziót vegyem-e. Úgyhogy most kérdésemmel azokhoz fordulnék, akik mindkettőt próbálták már: szerintetek melyik éri meg jobban? Előre is köszönöm a segítséget! :D

4 hozzászólás
zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

Egy éve, hogy befektettem életem első Nintendo konzoljába Switch formájában. :)
Az azóta eltelt időben ez a kis gyűjteményem gyűlt össze. :D

7 hozzászólás
Evione 
Nintendo Switch

Sziasztok!
Erősen gondolkodom azon, hogy veszek egy Nindento Switch Lite-ot, de olvastam egy cikket és most kicsit elbizonytalanodtam. Az egy dolog, hogy nem lehet majd rajta mindegyik Switch-re kiadott játékot játszani, ugyanis evidens, hogy a több játékost igénylő játékokra nem alkalmas a Lite. Viszont írtak valami olyasmit is, hogy egyes játékokhoz „nem elég kényelmes”, és itt felsorolták ezeket:
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Super Mario Odyssey
Pokémon: Let's Go, Pikachu,
Pokémon: Let's Go, Eevee
The World Ends with You: Final Remix

Szerintetek mit érthetnek az alatt, hogy nem elég kényelmes?

10 hozzászólás
zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

Holnap érkezik egy régi kaland új köntösben. :) The Legend of Zelda: Link's Awakening

Kedvcsinálónak itt egy magyar nyelvű áttekintő videó. :)
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó játékok: The Legend of Zelda: Link's Awakening

The Legend of Zelda: Link's Awakening (2019)

zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

Sziasztok. Szeptembertől nem lehet bankkártyával fizetni a 3DS és Wii eShop-ban. Cikk: https://hu.ign.com/nintendo/51781/news/hamarosan-mar-ne…

Megoldás: eShop kártya vásárlásával feltölthetünk bizonyos összeget az Nintendo Network ID profilotokra amiből levásárolhattok. Másik lehetőséh, hogy összekötitek a Network ID a Nintendo Account-tal. Majd a Nintendo My Account weboldalon vagy a Switch eShop-ján keresztűl feltölthettek egy bizonyos összeget a profilotokra és abból lehet még levásárolni Switchen vagy 3DS-en keresztűl is.

Hirdetés
zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

Egy újabb Nintendo Direct-en vagyunk túl. :) Ezúttal is kaptunk némi plusz információt a már bejelentett címekhez mint például a Luigi's Mansion 3, Pokémon Sworld & Shield és a jövőre érkező Animal Crossing-hoz. Bejelentésre/Megerősítésre került pár Switches megjelenés: Overwatch, Divinity: Original Sin 2, DOOM 64, Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast és a már ma ingyen letölthető Super Kirby Clash. :) VALAMINT ezúttal is a végére maradt a nagy meglepetés. Érkezik Switch-re a Xenoblade Chronicles első része. :)

https://www.youtube.com/watch…

zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

Elkezdődött a 2019-es Gamescom. Indulásként a Nintendo bemutatta, mely Indie címek fognak a közeljövőben érkezni Switch-re. A felvonultak között akad pár igéretes alkotás és egy két nosztalgikus cím is (pl.: Torchlight II). Ami számomra a legnagyobb meglepetés volt, hogy érkezni fog Switch-re az Ori and the Blind Forest Definitive Edition (szeptember 27). :)

https://www.youtube.com/watch…

zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

Elkezdődött a nyári akció a Nintendo-nál. Érdemes szétnézni. :)
Akció vége: július 25.

zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

Pár napja bejelentette a Nintendo az új Switch konzoljukat ami a Lite nevet kapta. :) Ez egy kissebb hordozhatóbb verziója a jelenlegi Switch konzolnak. Teljesen egységes lesz, Joy-Con-ok és dokkoló nélkül. Aki elsősorban utazáshoz keres konzolt annak tökéletes választás lesz ezt kivárni. Megjelenés: szeptember 20.

https://www.youtube.com/watch…

2 hozzászólás