Nintendo Switch zóna

zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

Friss infók a márciusban érkező Monster Hunter Rise-ról.

A játék demója holnaptól (2021.01.08) tölthető le és február elsejéig lesz elérhető.

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó játékok: Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise (2021)

2 hozzászólás
Evione 
Nintendo Switch

Ti jártatok már úgy, hogy a Nintendo eShop nem fogadta el a kártyátokat? Konkrétan a vásárláskor kiírja nekem, hogy „The credit card could not be used.” Korábban simán engedett ezzel a kártyával vásárolni, most meg sokadik próbálkozásra is ugyanazt írja. Nem értem a dolgot. Valami help/ötlet esetleg?

9 hozzászólás
kedvencemamaki 
Nintendo Switch

Mario Kart Live: Home Circuit – Overview Trailer – Nintendo Switch

https://youtu.be/X6o6T40w6As

kedvencemamaki 
Nintendo Switch

Nintendo Switch Lite Játékkonzol, Türkiz

Ezt tervezem majd egyszer! Az EMagon jó árban van! :)

zkispet_foxdante 
Nintendo Switch

A Nintendo a tegnapi közvetítésében bemutatott pár új címet és néhány érkező portot. :) Engem első sorban a jövőre érkező Monster Hunter Rise és Monster Hunter Stories 2 keltette fel az érdeklődésemet. :) ÉS ezúttal is a végére hagyták a nagy meglepetést, ami az Ori The Will of the Wisps még tegnap esti megjelenése. Azonnali vétel volt. :)

https://www.youtube.com/watch…

majoros 
Nintendo Switch

Zelda spin-off érkezik, mely a Breath of the Wild előtt 100 évvel játszódik.
https://youtu.be/uDMWRRAEogs

Kapcsolódó játékok: Hyrule Warriors: Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age of Calamity (2020)

Jinx_Sniper 
Nintendo Switch

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nézelődtem és jól láttam, hogy a Let's Go, Pikachu! és Let's Go, Eevee! ugyan az a játék, minimális változtatásokkal és kinek melyik szimpatikusabb alapon megy? Ugyan ez a kérdésem a Sword és Shild-del kapcsolatban. :D

(Továbbá szívesen elfogadok javaslatokat, hogy kinek melyik játék jött be – pokémontól függetlenül is. :) )

Kapcsolódó játékok: Pokémon: Let's Go, Pikachu! · Pokémon: Let's Go, Eevee! · Pokémon Shield · Pokémon Sword

Pokémon: Let's Go, Pikachu! (2018) Pokémon: Let's Go, Eevee! (2018) Pokémon Shield (2019) Pokémon Sword (2019)

4 hozzászólás
Rodwin 
Nintendo Switch

Azóta tervezgetem a Switch vásárlását, mióta megláttam a Breath of the wild első videóit. Gyerekkorom meghatározó játéka volt N64-en az, Ocarina of time, így talán érthető a Zelda játékok iránti becsípődésem. :)
Lassan, de biztosan, olyan másfél év alatt csak összejött rá a pénzecske. De sajna december végére a Konzolokszervizéből, és a Konzolvilágból is elfogyott az újabb verzió, ami kicsit jobb aksival rendelkezik. Így nézelődtem Jófogáson, Hardveraprón, és egy egész jó konstrukciót sikerült kifogni. Igaz nem a piros – kék verzió, de az legyen a legnagyobb bajom. :)
90-ért még házhoz is hozták, MK11 volt hozzá, a Labo totál meglepetés volt, mert arról nem volt szó, de azt mondta azt is odaadja. :D Nem tetszett a gyereknek karácsonyra…jól el vannak eresztve, ha 130-ért vesznek ajándékot szegény párának…
Ha lesz időm összehajtogatom, Levi biztos díjazza majd a pecabotot. :)
A MK 11 közben Super Mario Odyssey-é alakult, és úton van felém. A másik két játékkal is szerencsém volt, szintén ott sem tetszett a gyereknek, nagyon potom áron 8e/db áron megszabadítottam tőle. A Zeldát pedig szintén egész olcsón szereztem. Már csak egy pro controllert kell beszerezni, és teljes lesz a boldogságom. :)
Jellemző, hogy azóta még jobb csomagot ki lehetett volna fogni a Hardveraprón, de így sem panaszkodom. :)

Trickster 
Nintendo Switch

Egy ideje tervezem, hogy beszerzek egy Switch konzolt, mert sokszor jó lenne útközben, vagy távol otthonról is játszani valamit. Ami viszont komoly fejtörést okoz az az, hogy a normál vagy a Lite verziót vegyem-e. Úgyhogy most kérdésemmel azokhoz fordulnék, akik mindkettőt próbálták már: szerintetek melyik éri meg jobban? Előre is köszönöm a segítséget! :D

4 hozzászólás