Játékzenék zóna

LoneWolf 
Játékzenék

Ez az induló oly sok év távlatából is hidegrázós. „For the Emperor!”
https://youtu.be/IWELG_4CURI

Kapcsolódó játékok: Warhammer 40,000: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War (2004)

Roboraptor 
Játékzenék

Az utolsó Bitcrusher-cikk! OH NO

Ez a nap is elérkezett. Szegedi Márton cikksorozatának utolsó részében az akciójátékok zenéiba kísér el titeket, a Doomtól a Quake-ig. Sok parás score-ral készült, szóval este egyedül csak óvatosan hallgassátok!

Teljes cikkét itt olvashatjátok: https://www.roboraptor.hu/2022/10/23/akciojatek-zene-do…

Roboraptor 
Játékzenék

Bitcrusher: effekt, amivel egy adott jel sávszélességét lehet csökkenteni, előidézve ezáltal a korai digitális zene jellegzetes hangzását. Ez egyúttal a videójáték-zenékről szóló minisorozatunk címe is, amit vendégszerzőnk, Szegedi Márton zenei producer és game soundtrack fan ír hétről hétre. A most következő fejezet az összes rendű és rangú szerepjátékok score-jainak világába tesz kirándulást.

Teljes cikkünk: https://www.roboraptor.hu/2022/10/16/final-fantasy-zeld…

Roboraptor 
Játékzenék

Bitcrusher: effekt, amivel egy adott jel sávszélességét lehet csökkenteni, előidézve ezáltal a korai digitális zene jellegzetes hangzását. Ez egyúttal a videójáték-zenék univerzumáról szóló minisorozatunk címe is, ahová vendégszerzőnk, Szegedi Márton zenei producer és game soundtrack fan kalauzol bennünket. A negyedik rész a kalandjátékok zenéit veszi sorra, a korai nyomozós megfejtésektől egészen a posztapokaliptikus történetekig.

Cikke: https://www.roboraptor.hu/2022/10/09/kaland-jatek-zene-…

Roboraptor 
Játékzenék

Bitcrusher: effekt, amivel egy adott jel sávszélességét lehet csökkenteni, előidézve ezáltal a korai digitális zene jellegzetes hangzását. Ez egyúttal minisorozatunk címe is a videójáték-zene bitekkel kikövezett univerzumáról, ahová vendégszerzőnk, Szegedi Márton zenei producer és game soundtrack fan kalauzol bennünket. A következő fejezetekben műfaj szerinti bontásban kerül terítékre néhány közismert score, elsőnek a stratégiai játékok zenéivel.

https://www.roboraptor.hu/2022/10/04/heroes-3-starcraft…

amnézia 
Játékzenék

Azóta csak ezt hallgatom.
BB a szívemhez nőtt, így spoiler

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó játékok: Death Stranding

Death Stranding (2019)

Roboraptor 
Játékzenék

Bitcrusher: effekt, amivel egy adott jel sávszélességét lehet csökkenteni, előidézve ezáltal a korai digitális zene jellegzetes hangzását. Ez egyúttal minisorozatunk címe is a videójáték-zene bitekkel kikövezett univerzumáról vendégszerzőnk, Szegedi Márton zenei producer és game soundtrack fan tolmácsolásában. A történeti áttekintés után a sorozat néhány kiemelkedő játékzeneszerző és munkája bemutatásával folytatódik. Többek között az is kiderül, hogyan nem tudsz összetéveszteni egy kék sündisznót egy olasz vízvezetékszerelővel.

Zeneszerzők csarnoka: https://www.roboraptor.hu/2022/09/25/sonic-zelda-silent…