Gamerek, segítsetek! zóna

tiszacsiga 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Azt hittük játszunk egy jót a Rettegés Arkhamban, Éjnek évadján kiegészítőjével, azonban sajnos pont egy kulcsszörny lapot nem találunk hozzá a pakliból. Akinek esetleg szintén megvan a játék, tudna segíteni, milyen adatokkal bír a dagályos anekdótázó szörny?

1 hozzászólás
majoros 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Tudtok nekem olyan játékokat mondani amelyek fekete-fehérek (pl. Limbo, Wormster Dash vagy a Chicken Police)? Mindegy, hogy mikor vagy milyen platformra jött ki.

Kapcsolódó játékok: Limbo · Wormster Dash · Chicken Police

Limbo (2011) Wormster Dash (2018) Chicken Police

10 hozzászólás
Melodía 
Gamerek, segítsetek!

Volt egy pár éve egy nagy kedvenc játékom, a Spirit Animals. Azonban azóta megszűnt. (Frissítés: mobilomon még megmaradt, működik, csak bejelentkezni nem lehet, mindössze vendégként játszhatok. Hát a semmitől jobb, de azért veszítettem egy pár dolgot :/) Appban találkoztam vele először, imádtam, de egy idő után rá lehetett unni. Azért ha elővettem mindig rápörögtem egy cseppet, aztán megint egy ideje nem játszottam vele, mert az előző laptopomon nagyon laggolt a netes verziója, a telefonomon meg nem volt tárhely. Kicsit meg is feledkeztem róla, a napokban jutott újra eszembe. Viszont már hiába kerestem, nincs. Szóval azért írok, hogy tudnátok-e nekem valami hasonlót mondani?

VerityFalls 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! A minap el szerettem volna kezdeni játszani a Witcher 2-vel, de egy olyan problémával találtam szembe magam, hogy a kurzor továbbcsúszik annál a pontnál, mint ahova az egérrel irányítani szeretném, csak akkor tudok rákattintani arra, amire akarok, ha nagyon precízen kicentizem. Az egér érzékenységét próbáltam állítgatni a beállításokban, de nem lett jobb semmivel. A Witcher 1-et már kijátszottam, ott nem volt ilyen gondom. Kérlek segítsetek!

Édua_Vörös 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Olyan embereket keresek, akik ismerik a Legen of Dragoon című Ps1 játékot. :) Valamikor 2000 környékén jelent meg.
Szóóóval az a helyzet, hogy most így 20 év után megint elővettem ezt a gyöngyszemet de mivel már eléggé elkényelmesedtem, gondoltam csalok egy kicsit… Csakhogy nem megy. A neten sehol nem találom a hozzá való cheat-kódokat, csak a gamesharkosokat. Emlékszem, hogy annak idején is szórakoztam ezekkel a kódokkal, és mivel gamesharkom sose volt, kizárásos alapon a joypad gombjaival kellett, hogy beüssem őket. (Azaz: kör, kocka, X, háromszög…)
Tehát aki véletlenül tudja, mi az „unlimited gold” vagy „maximum gold” kódja a Legend of Dragoonhoz, (esetleg tud nem gameshark-kódos linket), ne kíméljen. :D
Köszönöm előre is! :3

Kapcsolódó játékok: The Legend of Dragoon

The Legend of Dragoon (1999)

Melodía 
Gamerek, segítsetek!

https://www.youtube.com/watch…
Tud valaki valamit erről a játékról? Anno imádtam, de már sajnos sehol sem fellelhető. A Schockwave oldalán sincs már fent. Egyszer még régebben megtaláltam valahol, de ott már nem működött. És azóta PC-re hasonlót sem találtam, sem online sem másképp.

Hirdetés
CsakSimánDorka 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Nem találtam olyan zónát, hogy mobiljátékok, ezért idé írok.
Tudnátok nekem olyan játékot ajánlani Android telefonra, mint a Darkness Rises #már unom#, vagy PC-n játszható Tera, csak mobilos verzióban? Vagyis MMORPG játékokat keresek, fantasy témában :D

Köszönöm a segítséget! :)

Evione 
Gamerek, segítsetek!

Szerintetek van értelme az üres steelbook-nak?
Mármint ezt azért kérdem, mert kaptam három ilyet ajándékba egy félresikerült rendelés után kvázi fájdalomdíjként az egyik videojátékos üzlettől (nem akarom őket megnevezni), és először azt hittem, hogy a lemez is bennük van, de nem volt.
Amúgy menőn néznek ki meg minden. Az Anthem, a Monster Hunter World és a Just Cause 4 steelbook-jairól van szó.
Nem akarok alulműveltnek tűnni vagy ilyesmi, de van aki gyűjti ezeket? Mármint konkrétan az üres steelbook-okat?

10 hozzászólás
Melodía 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Tudnátok nekem jó PC játékokat ajánlani? Még új vagyok gamer területen, eredetileg csak Sims és SSO játékos, de a napokban úgy döntöttem ideje jobban is kihasználni, hogy karácsonyra gamer laptopot kaptam. Amiket eddig próbáltam: Portal 2, Subnautica, Cooking simulator, Away the survival series demo, PC building simulator, Farming simulator 2019.
Ezek mind egész jól bejönnek, bár némelyikük egy kicsit nehéz.
Főként szimulátort keresnék, ami nem harcolós, nem kell feltétlen túlélni (mert biztos, hogy első pár percben kipurcanok xD -a Subnauticat is csak kreatívban játszom-), gyönyörű, lehetőleg inkább élethű grafikája van. Némi izgalom jöhet, de csak ha a karaktert nem veszélyezteti ténylegesen. Állatos, táncos/zenés(ha van ilyen), történelmi (habár azt kétlem, hogy van harc nélkül), földrajzos (az szimulátorban kétséges), illetve jégtáncos ha létezik, mert kiskoromban volt egy online (Championship figure skating vagy valami ilyesmi volt a neve) amit imádtam, csak sajnos azóta egyszerűen megszűnt létezni. Ja, és ha fotós témában lenne valami szép… (álmodozok :D). Egyébként a téma mindegy, hiszen a próbáltjaim is elég sokszínűek. Hogy külső vagy belső nézetes az édesmindegy.
(Nem bánnám ha könnyen letölthetőek lennének, mert bevallom őszintén, a legtöbbet csak letöltöttem, mert így gyorsabb volt, és nem történik semmi akkor sem ha esetleg nem jön be).

Kapcsolódó játékok: The Sims 3 · The Sims 4 · Portal 2 · Subnautica · The Sims: Vacation · The Sims – Hajótörött Krónikák · The Sims – Kertvárosi Krónikák · The Sims – Állatos Krónikák · The Sims 2: Mansion & Garden Stuff · Cooking Simulator

The Sims 3 (2009) The Sims 4 (2014) Portal 2 (2011) Subnautica (2017) The Sims: Vacation (2002) The Sims – Hajótörött Krónikák (2008) The Sims – Kertvárosi Krónikák (2007) The Sims – Állatos Krónikák (2007) The Sims 2: Mansion & Garden Stuff (2008) Cooking Simulator (2019)

7 hozzászólás
MollyArcher 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Az alábbi problémával fordulok hozzátok:
A Sims 2 teljes sorozatával rendelkezem, azonban amióta (szakember által) újra lett telepítve a gépem, azóta a Bulis Cuccoktól kezdve egyetlen Cuccok csomagot sem tudok feltelepíteni a gépemre. Mindig azt írja ki, hogy van frissebb csomag a gépen (pedig nincs), vagy néha még azt is hozzáteszi, hogy telepítsem újra a korábban feltett nagy kiegészítők valamelyikét. A nagy kiegészítők közül mindegyiket fel tudtam telepíteni.
Próbáltam a CCleaner futtatásával megoldani a problémát, de nem sikerült. Már arra is gondoltam, hogy új merevlemezt kéne vennem, de nem szeretném emiatt az egy játék miatt kicserélni az amúgy hibátlanul működő merevlemezemet.
Ugyanez a problémám: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__327…
Előre is köszönöm a segítséget.

UPDATE: Úgy néz ki, hogy talán megvan a probléma forrása. Gyanítom, hogy amikor a szaki újratelepítette a gépem, csak ráfrissített a rendszerre, de nem végzett ún. tiszta telepítést. Ezáltal sok „maradványfájl” maradt a gépen, amik hibaüzeneteket generálnak. Ezért megpróbálok tiszta telepítést végeztetni, és ez remélhetőleg megoldja a gondomat. :)

Kapcsolódó játékok: The Sims 2

The Sims 2 (2004)