Gamerek, segítsetek! zóna

Cendrillon0002 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok,
Nem tudom hogy való-e ide, ha nem, törölni fogom, de tanácsot szeretnék kérni. Hardver hiba miatt le szeretném cserélni a laptopomat és egy olyan gépet szeretnék ami viszi a PC játékokat, lehet egyetemhez is használni és nem megy rá a gatyába. Nem feltétlenül gamer pct gondoltam,hanem egy olyan laptopot, amin lehet órára készülni, beadandót írni és mivel vannak magántanítványaim, zoomos nyelvórákat tartani, normális hangmegosztás mellett. Igazából semmi célom nincs a játékkal, nem akarok streamelni meg ilyesmi, de örülnék ha mondjuk a Simset, meg a Genshin impactet , meg azokat a játékokat amik érdekelnek, tudná vinni anélkül hogy összeomlana. Pluszpont ha nem túl nehéz és nem túl nagy, azért a hátizsák elég nehéz tud lenni, főleg ha egy laptop is van benne.
Nagyon hálás lennék ha bármilyen tapasztalatot megosztanátok, akár más tanárszakos gamer diákként :)

Kapcsolódó játékok: Mass Effect: Andromeda · Detroit: Become Human · Myst · The Sims 3: University Life · Genshin Impact

Mass Effect: Andromeda (2017) Detroit: Become Human (2018) Myst (1993) The Sims 3: University Life (2013) Genshin Impact (2020)

10 hozzászólás
Jolcsi 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Olyan játékokat keresek, amiket ketten lehet játszani, de nem osztott képernyőn, hanem interneten keresztül. A csatolt két játékot ismerem csak, amik ilyenek, de szeretnénk majd újabb játékokat is kipróbálni, ha találunk még hasonlóakat. :))

Kapcsolódó játékok: A Way Out · It Takes Two

A Way Out (2018) It Takes Two (2021)

6 hozzászólás
zsebtigris 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy társasjátékot keresek, amivel nagyon régen játszottunk még a szomszéd gyerekekkel.
Annyi maradt meg, hogy hatalmas felhőkarcolókat lehetett megvenni vagy valami ilyesmi. :D

6 hozzászólás
Hirdetés
tomi0803 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Új számítógép vásárlás előtt állok, megvan a Witcher 1 (steam) és 2 (eredeti lemezes, nem regisztráltam gog-on annó), a 3 még nincs. Szeretném majd továbbvinni az eredményeimet. Tudnátok segíteni, milyen fájlokat kell lementeni és hol találom őket?

Kapcsolódó játékok: The Witcher 3: Wild Hunt · The Witcher · The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) The Witcher (2007) The Witcher 2: Assassins of Kings (2011)

4 hozzászólás
Swoosh 
Gamerek, segítsetek!

Melyik az a cimke amit a gremlin jatek keresoben hasznalnom kell amikor olyan videojatekot keresek amelyiket offline is lehet jatszani?

ennek az ellentéte: https://gremlin.hu/cimkek/internetkapcsolatot-igenyel

1 hozzászólás
amnézia 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Nem tudom, mennyire hülye kérdés, de mindegy is.
Az adatlapja szerint a csatolt játék elérhető iOS-en, én viszont nem találom az App Storeban. Mi ennek az oka? (googleztam, és nem adott rá választ)
Máshol elérhető telefonra?

Köszönöm.

Kapcsolódó játékok: Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series (2017)

7 hozzászólás
Swoosh 
Gamerek, segítsetek!

nintendo switch

lehet jatszani ingyen? ha igen, akkor mit kell csinalni a passworddal?

Kapcsolódó játékok: Tetris 99

Tetris 99 (2019)

4 hozzászólás
mvancsika 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan társasjátékot, ami egyszerű, de mégis izgalmas, akár 7-8 fő is tudja játszani, nagyon könnyű megtanulni és ugyanúgy élvezi a 11 és a 60 éves is?
Karácsonyra szeretnék valami családi játékot találni. Sajnos elég nehéz rávenni a családomat a játékra, ezért kell olyasmi, amihez kevés szabályt kell tanulni. Tavaly a Bűnügyi Krónikákkal játszottunk, idén valami mást szeretnének.
Köszi!

8 hozzászólás
Bet 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Milyen egyszerű, de pörgős, izgalmas társasjátékot/kártyajátékot ajánlanátok egy olyan 16 éves gimnazista srácnak, aki belépő társasjátékos, nem igazán akar számolgatni, matekolni, és nem szükséges, hogy lehessen soloban is játszani a játékkal?
Én nem értek a partyjátékokhoz, várom a tippeket! :)
Köszönöm szépen!

2 hozzászólás
Moyandra 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Tud valaki olyan (megbízható) magyar boltot / honlapot ahol új állapotú (!) PS4 pro-t lehet kapni? A konzolbirodalmon már kinéztem, de mire megrendeltem volna, kiírta, hogy az üzlet átmenetileg (?) zárva, és hogy a keresett termék nem található. Most a konzolsarokkal próbálkoztam, de onnan is csak egy automata visszaigazolás jött, nem tudom az egyáltalán üzemel-e még. Valaki help! :D

6 hozzászólás