Gamerek, segítsetek! zóna

Kinopio_cryptro
Gamerek, segítsetek!

Üdv Gamerek!
Tegnap láttam egy jó kid vidit a Syberiáról, ami meghozzta a kedvem hozzá. Viszont én a KOTORral terveztem játszani.
Mi legyen-? Kérlek segítsetek!

Kapcsolódó játékok: Syberia · Syberia II · Syberia 3 · Star Wars: Knights of the Old Republic · Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Syberia (2002) Syberia II (2004) Syberia 3 (2017) Star Wars: Knights of the Old Republic (2003) Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (2004)

3 hozzászólás
Shadowfox 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok :)

Tudnátok hasonló játékokat ajánlani nekem Androidra/IOSre mint a
Gardenscapes, Homescapes
Hogwarts Mystery

Előre is köszönöm :)

Kapcsolódó játékok: Gardenscapes · Homescapes · Harry Potter: Hogwarts Mystery

Gardenscapes (2009) Homescapes (2017) Harry Potter: Hogwarts Mystery (2018)

Elephant 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Refunddal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni EpicGame-en.

Az a helyzet, hogy szerettem volna felhasználni a 10 Eurós Holiday kuponomat, ki is választottam a játékot, azonban Paypalos fizetést nem akarta az istenért sem elfogadni. Azt írta, hogy nem érvényes a csatolt kártyám. Máshol is csinált már ilyet, de nem mindenütt. Így visszaléptem, hogy akkor választok sima kártyás fizetést. Mire észrevettem, hogy elvette az Epic a kuponomat, ergo, úgy kezelte, mint felhasznált, már késő volt, mert már dolgozta fel a tranzakciót. Azonnal szidtam magam persze, és írtam a supportnak is, hogy ha esetleg lenne olyan lehetőség, hogy visszakapjam a 10 eurót, amit így elvesztettem, az nagyszerű lenne. Csatoltam képernyőképet, meg mindent, és azt írta submit után, hogy csekkoljam az emailjeimet. Nem jött semmiféle e-mail.

Szerintetek írjak nekik még egyszer, vagy várjak, hátha jön, legalább olyan, hogy megkapták a requestemet és feldolgozzák az esetet-email?

És szerintetek van esélye, hogy ebből sikerül bármi épkézlábat kihozni, vagy menjek manual refundra? :/

Werehorse 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, ajándékba keresek videojátékot egy párnak, de nem nagyon ismerek multiplayer játékokat, úgyhogy minden tippért hálás vagyok. :)

Az alábbiak a paraméterek:
– kooperatív multiplayer, amit játszhatnak ketten együtt
– nincs benne túl sok vér és agresszió
– érdekes a történet
(- bónusz ha van hozzá német felirat)

Ami tudom, hogy tetszett nekik, az a Divinity: Original Sin, úgyhogy ilyesmire gondoltam elsősorban, de erőszak és vér terén már ez is eléggé feszegette az ingerküszöbüket, szóval valami békésebb lenne ideális.

Nagyon szépen köszönöm előre is az ötleteket! :)

Kapcsolódó játékok: Divinity: Original Sin · Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin (2014) Divinity: Original Sin II (2017)

5 hozzászólás
Victorious 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Másnak is szórakozik az epic games laucher? Megnyitom aztán konkrétan megnyitja-bezárja megállás nélkül hihetetlen gyorsasággal amíg kinem iktatom végleg a feladatkezelővel.
Ha más nincs akkor újratelepítem,mert most pont kéne majd az ünnepi nagy osztogatásban :D (persze az tudom,hogy megy az oldalon is)

2 hozzászólás
Popovicsp87
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni.
Számítástechnikai analfabéta vagyok, és van egy AMD FX-4320-as processzorom. Ehhez szeretnék hűtőt venni, mert ha beindul, nagyon hangos.
Tudtok ajánlani valamit? :)

Előre is köszönöm.

mspepe 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Ajánlásokat szeretnék kérni spoiler 2 fővel játszható sci-fi társasokra. Címke szerint már végigböngésztem, viszont nem derül ki, hogy melyik hány fővel a legjobb, így eléggé el vagyok veszve. Illetve arra is kíváncsi vagyok, hogy mit nem érdemes megvenni, mert van nála sokkal jobb.

4 hozzászólás
Szandii 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! :)
Euro Truck Simulator 2-vel szeretnék játszani. Szeretném eredetibe megvásárolni, ami fontos lenne hogy magyar nyelv legyen rajta, és tudjak vele online játszani. Vagy ebből csak egy van?
Tudna esetleg valaki linket küldeni hogy hol tudom megrendelni?
Válaszotokat előre is köszönöm. :)

2 hozzászólás
LeaIris2001 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Nem olyan régen felraktam a játékos képek zónába, hogy ki 100%-oltam a Red Deadet, azóta már csak egy hajszálra kerültem a platinától.
Aki kiplatinázta már a játékot, annak van esetleg valamilyen tippje/legkönnyebb missionok listája a Gold Rush trófeához? Az első chapternél kezdtem, hátha, de max ezüstig jutottam.
A válaszokat előre is köszi ^^

Kapcsolódó játékok: Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 (2018)

2 hozzászólás
Near 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Nem feltétlen segítségkérés, inkább egyszerű érdeklődés.
Hétvégén játszottam a Resident Evil 3 Remake-kel, ahol is a drága Nemesis teleportáló képessége miatt viszonylag hamar, egymás után kétszer is meghaltam. A játék pedig azonnal felajánlotta, hogy a normál módot váltsam le könnyűre, mert az nagyon jó lesz nekem.
Az egy dolog, hogy lényegében ennyi miatt lehülyézett a játék, nekem mégis az járt az eszembe, hogy… Tényleg kell ez? Ennyire elpuhult lenne a „mai gamer társadalom”? Két halál és a játéknak máris a képedbe kell nyomnia, hogy add fel? Válts könnyebb módra? Nehogy megdolgozz azért az édes győzelemért egy kicsit is?

Kapcsolódó játékok: Resident Evil 3

Resident Evil 3 (2020)

3 hozzászólás