Gamerek, segítsetek! zóna

Jinx_Sniper 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Volt olyan, aki próbálkozott Twitch-es pályafutással, lagolt az élő közvetítés, sikerült megoldani a problémát és tudna segíteni benne? :D

2 hozzászólás
bonnie9 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki megválna ettől a társasától vagy tudja, hogyan szerezhetném be?
A helyzet az, hogy nekem megvan a gyerekkori példányom, de a középső fiam tegnap játék után az egyik „megmentett szereplő” kártyát, Monoklit zsebre rakta, én meg persze most nem forgattam át a zsebeiket mosás előtt, pedig szoktam. A kártya teljesen megsemmisült. Sajnos az utángyártás nem lehetséges a játék jellege miatt. Akár nyomdával csináltatom, akár magam, a kártyán a színeltérés mindenképp látszani fog, így pedig a lényeg vész oda, hogy megtaláljuk a sok teljesen egyforma közt. Kihagyni sem lehet, mert kell ahhoz, hogy ne legyen döntetlen vég.
Nem vaterázom, tehát ottani várakozás és licitálás nekünk kilőve (most épp nincs is, ahogy néztem), jófogáson és teszveszen nem találtam.
Sűrűn játszunk vele, huszon-sok éve megvan és most tanácstalan vagyok. Nagyon szeretjük, és jelenleg játszhatatlan egy ilyen baki miatt. :(
Segítsetek!

5 hozzászólás
Jinx_Sniper 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Kontroller tulajdonosoktól érdeklődnék, hogy mik az észrevételek?
PC-hez szeretnék venni. Döntésképtelenségem oka, hogy nem tudom kihasználnám-e, porfogónak meg ugye minek venném meg?
Milyen játékoknál jön jól? Vezetékes vagy vezeték nélküli? (Bár gondolom ez a kinek mi kategória.) Márkailag melyiket éri meg megvenni? (Xboxosat néztem)
Nekem ez eddig nagyon kimaradt, szóval bármilyen javaslatot elfogadok, ami hasznos lehet. :)

2 hozzászólás
zn0 
Gamerek, segítsetek!

kedves xbox-szal és/vagy ps-sel rendelkező gamerek: van közöttetek olyan, aki szívesen válaszolna néhány kérdésemre? :D szeretnék pc-ről konzolra váltani, de előtte szükségem lenne néhány hasznos infóra és jó tanácsra. :)

1 hozzászólás
Jinx_Sniper 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Teszek egy próbát itt is, hátha nagyobb sikerem lesz, mint molyon. :D
Szeretném lecserélni a székemet és most épp DXRacereseket nézegetek. Pár hete kipróbáltam egyet, azóta pedig teljesen beleszerettem, de elég húzós áron van.
Neten próbáltam utána olvasni, de eddig nem jártam sikerrel. Esetleg van valakinek ilyen széke? Mik a tapasztalatok? Megéri kiadni érte ennyit? Mennyire tartós?

Evione 
Gamerek, segítsetek!

Másnak is gondjai vannak a Steam elindításával? :/

9 hozzászólás
Hirdetés
Imma 
Gamerek, segítsetek!

Nem mintha lenne időm mostanában társasozni, de tudnátok ajánlani olyan játékokat, mint amilyen ezen a képen van? Tehát ilyen dungeon-ös, négyzethálós lépegetős mechanikájú szerepjátékot.

4 hozzászólás
worsi 
Gamerek, segítsetek!

Van ez a játékunk. Waddingtons Fishing. Régi volt ez akkor is, mikor én voltam gyerek, és a szabályt már akkor se találtuk (rá van írva ugyan, hogy Règle du jeux en français dans la boîte, de nincs meg (másrészt hibás is ez a felirat, de az mindegy)).
Az internet bugyraiban nem találtam semmi hasznosat. Még csak a jétékot se.
Oké, saját szabályokkal lehetne játszani, de azért kíváncsi vagyok, hogy eredetileg mit kellene csinálni. Valakinek nem ismerős?

3 hozzászólás
Evione 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy hol tudnék múlthavi GameStar-t venni? Az a helyzet, hogy én nem vagyok előfizető és ma láttam meg, hogy a Syberia c. játék volt mellékelve a múlthavi számhoz. Egy nagyon kedves barátom imádja a Syberia-t, neki szeretném ajándékba adni. :)
Előre is köszönök minden segítséget! :)

2 hozzászólás
M4JOROS 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Nem igazán tudom hova írjam ezt a kérdést. Egy címke neven gondolkodom. Vannak olyan játékok ahol, a döntéseink kihatással vannak a történetre és annak befejezésére (pl. Mass Effect, Fable, SW KotOR, Until Down, Walking Dead, Heavy Rain, stb).
Ezeket milyen címkével jelölnétek? Angolul a „choice driven” kifejezést találtam, ami magyarul kb „döntés vezérelt”. Tudtok jobbat vagy legyen ezek közül valamelyik?

***************************************

Szerk.:
A nyertes pedig: https://gremlin.hu/cimkek/befolyasolhato-tortenetmenet

Kapcsolódó játékok: Mass Effect · Fable · Star Wars: Knights of the Old Republic · Until Dawn · The Walking Dead · Heavy Rain

Mass Effect (2007) Fable (2004) Star Wars: Knights of the Old Republic (2003) Until Dawn (2015) The Walking Dead (2012) Heavy Rain (2010)

8 hozzászólás