Gamerek, segítsetek! zóna

Szabina_ 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy nagyon régi számítógépes játékot keresek, aminek nem jut eszembe a neve.. Még a 2000-es évek elején lehetett vele játszani ketten, egymás ellen volt a harc, különféle eszközökkel. Ha jól emlékszem, volt benne bomba is, ami mintha nem egyből robbant volna. És nem a tipikus grafikája volt, hanem egészen aranyos volt az egész :'D És nem a Worms az.

Köszönöm előre is, ha valaki esetleg emlékszik még erre.

3 hozzászólás
worsi 
Gamerek, segítsetek!

Ajánljatok olyat társast, aminek a doboza csak akkora, amit maga a játék indokol, és nem fölöslegesen nagy. Ehhez meg még legyen élvezhető is a játék.
(Itt a polcon egy rakás társas, és fele ennyi helyen elférne az összes, de feltétlenül szükséges mindegyikhez röhejesen nagy doboz, tisztelet a kivételnek. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi normális méretű dobozos társas van manapság.)

3 hozzászólás
Bet 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Milyen társasjátékokat ajánlanátok egy nagycsaládnak, akik belépők lennének? Sajnos csak a retro játékokat ismerik, de szeretnének tovább lépni. Olyan agymozgatós játékok kellenének, melyeket egyszerre élvezne az egész család, 8 évestől felnőttig.
Köszönöm a tippeket!

14 hozzászólás
Fairy 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Tegnap megvettem a Lángművesek című játékot és szeretnék kártyavédőket venni hozzá. Utánanéztem a sleeveyourgames.com oldalon, hogy milyen kártyák kellene hozzá és most gondban vagyok. Az oldal szerint 44x67-es és 89x140-es védők kellenek.
De én a kisebbhez csak olyat találtam, hogy 45x68 vagy 43x67 – ezek szerintetek mennyire jók? A nagyobbhoz pedig nem is találok védőket. Van valakinek valami ötlete?

4 hozzászólás
ttiillyy 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék. Ezt a játékot rendelte már meg valaki? Egy oldalon találtam csak meg, de sajnos nekem nem tűnik túl megbízhatónak. :/
https://with-us.hu/products/meg-egy-kis-bejglit…

Köszönöm, ha valaki tud segíteni! :)

1 hozzászólás
Cendrillon0002 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok,
Nem tudom hogy való-e ide, ha nem, törölni fogom, de tanácsot szeretnék kérni. Hardver hiba miatt le szeretném cserélni a laptopomat és egy olyan gépet szeretnék ami viszi a PC játékokat, lehet egyetemhez is használni és nem megy rá a gatyába. Nem feltétlenül gamer pct gondoltam,hanem egy olyan laptopot, amin lehet órára készülni, beadandót írni és mivel vannak magántanítványaim, zoomos nyelvórákat tartani, normális hangmegosztás mellett. Igazából semmi célom nincs a játékkal, nem akarok streamelni meg ilyesmi, de örülnék ha mondjuk a Simset, meg a Genshin impactet , meg azokat a játékokat amik érdekelnek, tudná vinni anélkül hogy összeomlana. Pluszpont ha nem túl nehéz és nem túl nagy, azért a hátizsák elég nehéz tud lenni, főleg ha egy laptop is van benne.
Nagyon hálás lennék ha bármilyen tapasztalatot megosztanátok, akár más tanárszakos gamer diákként :)

Kapcsolódó játékok: Mass Effect: Andromeda · Detroit: Become Human · Myst · The Sims 3: University Life · Genshin Impact

Mass Effect: Andromeda (2017) Detroit: Become Human (2018) Myst (1993) The Sims 3: University Life (2013) Genshin Impact (2020)

10 hozzászólás
Jolcsi 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Olyan játékokat keresek, amiket ketten lehet játszani, de nem osztott képernyőn, hanem interneten keresztül. A csatolt két játékot ismerem csak, amik ilyenek, de szeretnénk majd újabb játékokat is kipróbálni, ha találunk még hasonlóakat. :))

Kapcsolódó játékok: A Way Out · It Takes Two

A Way Out (2018) It Takes Two (2021)

6 hozzászólás
zsebtigris 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy társasjátékot keresek, amivel nagyon régen játszottunk még a szomszéd gyerekekkel.
Annyi maradt meg, hogy hatalmas felhőkarcolókat lehetett megvenni vagy valami ilyesmi. :D

6 hozzászólás
tomi0803 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Új számítógép vásárlás előtt állok, megvan a Witcher 1 (steam) és 2 (eredeti lemezes, nem regisztráltam gog-on annó), a 3 még nincs. Szeretném majd továbbvinni az eredményeimet. Tudnátok segíteni, milyen fájlokat kell lementeni és hol találom őket?

Kapcsolódó játékok: The Witcher 3: Wild Hunt · The Witcher · The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) The Witcher (2007) The Witcher 2: Assassins of Kings (2011)

4 hozzászólás
Swoosh 
Gamerek, segítsetek!

Melyik az a cimke amit a gremlin jatek keresoben hasznalnom kell amikor olyan videojatekot keresek amelyiket offline is lehet jatszani?

ennek az ellentéte: https://gremlin.hu/cimkek/internetkapcsolatot-igenyel

1 hozzászólás