Gamerek, segítsetek! zóna

mvancsika 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan társasjátékot, ami egyszerű, de mégis izgalmas, akár 7-8 fő is tudja játszani, nagyon könnyű megtanulni és ugyanúgy élvezi a 11 és a 60 éves is?
Karácsonyra szeretnék valami családi játékot találni. Sajnos elég nehéz rávenni a családomat a játékra, ezért kell olyasmi, amihez kevés szabályt kell tanulni. Tavaly a Bűnügyi Krónikákkal játszottunk, idén valami mást szeretnének.
Köszi!

8 hozzászólás
Bet 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Milyen egyszerű, de pörgős, izgalmas társasjátékot/kártyajátékot ajánlanátok egy olyan 16 éves gimnazista srácnak, aki belépő társasjátékos, nem igazán akar számolgatni, matekolni, és nem szükséges, hogy lehessen soloban is játszani a játékkal?
Én nem értek a partyjátékokhoz, várom a tippeket! :)
Köszönöm szépen!

2 hozzászólás
Moyandra 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Tud valaki olyan (megbízható) magyar boltot / honlapot ahol új állapotú (!) PS4 pro-t lehet kapni? A konzolbirodalmon már kinéztem, de mire megrendeltem volna, kiírta, hogy az üzlet átmenetileg (?) zárva, és hogy a keresett termék nem található. Most a konzolsarokkal próbálkoztam, de onnan is csak egy automata visszaigazolás jött, nem tudom az egyáltalán üzemel-e még. Valaki help! :D

6 hozzászólás
Rigby 
Gamerek, segítsetek!

Karaktererősségek és gyengeségek (?) a magyar társadalomban

Kedves tagok! Köszönöm, ha maradhat a poszt! Tudom, nem ideillő annyira, de itt nincs más segítős zóna. Ha zavaró, törlöm.:)

Az ELTE pszichológia alapszakos hallgatója vagyok és kitöltőket gyűjtök a kutatásunkhoz. Szerintem egy nagyon érdekes témáról van szó, a személyes erősségek és gyengeségek lelki egészséggel való kapcsolatát szeretnénk megvizsgálni. A részvétel kb. 15 percet vesz igénybe, de annyi idő áll rendelkezésre a kitöltéshez, amennyi nektek kényelmes. Köszönöm, ha végig olvastad, és hálás vagyok, ha ki is töltöd! :)

https://docs.google.com/forms/d/1asv2e5umxMRd1Psi92CZLA…

Willow 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Szeretnénk VR szemüveget bérelni egy hétvégére. Tudtok olyan oldalt ahol multiplayer játékok is vannak, és nem zombikat, vagy más lényeket kell ölni? Például ahol nyomozni kell, szabaduló szoba jellegű, ilyenek. Vagy multiplayerben nincs ilyen típusú?
Előre is köszönöm! :)

4 hozzászólás
amnézia 
Gamerek, segítsetek!

Kedvesek!

Tudtok olyan játékokat ajánlani, amik laptopon is elfutnak?
Mindenfélére és minden műfajra nyitott vagyok, de a régi RPG maker játékokat szeretem a legjobban.

Előre is köszönöm.

6 hozzászólás
chickette 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ti mit csináltok akkor, ha nem játszotok egy játékkal csak más végigjátszását nézitek meg? Ugyanúgy megjelölitek végigjátszottként? Vagy nem jelölitek sehogy?

2 hozzászólás
Zsuzsanna_Botond 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Játékszabályt hol tudok úgy nyomtattatni, hogy olyan legyen, mint az eredeti booklet?
Köszi előre is! :)

1 hozzászólás
psn 
Gamerek, segítsetek!

Halihó, gog galaxy használóktól kérdezném:
Sikerült beüzemelni a gamersgate és/vagy indiegala plugint?

Fairy 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy társasjátékot keresek, valamikor a nyolcvanas évek közepén/végefelé játszottunk vele. Nem sokra emlékszem, csak hogy – emlékeim szerint – valami kincskeresős játék volt, nagyon szép játéktáblával, ami talán erdő volt. És, ami még megmaradt nekem az, hogy játékelemnek kincsesládák voltak benne: szó szerint kis ívelt ládák, nagyon szépek. Imádtuk gyerekként, de mivel a szomszédé volt, ritkán jutottunk hozzá, hogy játszunk vele. Talán piros volt a doboza, de nem esküdnék meg rá.

Tudom, nem sok, de hátha valakinek beugrik róla valami.