Gamerek, segítsetek! zóna

Rigby 
Gamerek, segítsetek!

Karaktererősségek és gyengeségek (?) a magyar társadalomban

Kedves tagok! Köszönöm, ha maradhat a poszt! Tudom, nem ideillő annyira, de itt nincs más segítős zóna. Ha zavaró, törlöm.:)

Az ELTE pszichológia alapszakos hallgatója vagyok és kitöltőket gyűjtök a kutatásunkhoz. Szerintem egy nagyon érdekes témáról van szó, a személyes erősségek és gyengeségek lelki egészséggel való kapcsolatát szeretnénk megvizsgálni. A részvétel kb. 15 percet vesz igénybe, de annyi idő áll rendelkezésre a kitöltéshez, amennyi nektek kényelmes. Köszönöm, ha végig olvastad, és hálás vagyok, ha ki is töltöd! :)

https://docs.google.com/forms/d/1asv2e5umxMRd1Psi92CZLA…

SealCat 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Szeretnénk VR szemüveget bérelni egy hétvégére. Tudtok olyan oldalt ahol multiplayer játékok is vannak, és nem zombikat, vagy más lényeket kell ölni? Például ahol nyomozni kell, szabaduló szoba jellegű, ilyenek. Vagy multiplayerben nincs ilyen típusú?
Előre is köszönöm! :)

4 hozzászólás
amnézia 
Gamerek, segítsetek!

Kedvesek!

Tudtok olyan játékokat ajánlani, amik laptopon is elfutnak?
Mindenfélére és minden műfajra nyitott vagyok, de a régi RPG maker játékokat szeretem a legjobban.

Előre is köszönöm.

6 hozzászólás
Hirdetés
chickette 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ti mit csináltok akkor, ha nem játszotok egy játékkal csak más végigjátszását nézitek meg? Ugyanúgy megjelölitek végigjátszottként? Vagy nem jelölitek sehogy?

2 hozzászólás
Zsuzsanna_Botond 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Játékszabályt hol tudok úgy nyomtattatni, hogy olyan legyen, mint az eredeti booklet?
Köszi előre is! :)

1 hozzászólás
psn 
Gamerek, segítsetek!

Halihó, gog galaxy használóktól kérdezném:
Sikerült beüzemelni a gamersgate és/vagy indiegala plugint?

Fairy 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy társasjátékot keresek, valamikor a nyolcvanas évek közepén/végefelé játszottunk vele. Nem sokra emlékszem, csak hogy – emlékeim szerint – valami kincskeresős játék volt, nagyon szép játéktáblával, ami talán erdő volt. És, ami még megmaradt nekem az, hogy játékelemnek kincsesládák voltak benne: szó szerint kis ívelt ládák, nagyon szépek. Imádtuk gyerekként, de mivel a szomszédé volt, ritkán jutottunk hozzá, hogy játszunk vele. Talán piros volt a doboza, de nem esküdnék meg rá.

Tudom, nem sok, de hátha valakinek beugrik róla valami.

IrodalmiRohamosztagos 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Lehet, hogy ez hülye kérdés de most kaptam ajándékba a Szabadulópakli – Szökés Alcatrazból nevű társast és arra lennék kíváncsi hogy ez többször is játszható?

Kapcsolódó játékok: Szabadulópakli – Szökés Alcatrazból

Szabadulópakli – Szökés Alcatrazból (2020)

2 hozzászólás
Artnecro 
Gamerek, segítsetek!

SEGÍTSETEK, KEDVES JÁTÉKOSTÁRSAK!

Az Anachrony nevű társassal kapcsolatban lenne egy kérdésem, amit eddig sajnos nem tudtam kihámozni a szabálykönyvből (ez nem azt jelenti, hogy nincs benne, csak nekem nem volt eddig világos), hogyha több időgéppel rendelkezek és egy munkással visszamentem egy korábbi lapkára, hogy rendezzem a tartozásom (behívás lapkát szeretnék visszafizetni), ezután megtehetem azt, hogy ugyanebben a korszakban (adott fordulóban) használom egy másik időgépemet egy másik munkásommal és egy másik korábbi korszakba utazzak ott is rendezzem a tartozásom? Mi történik ilyenkor a fókuszjelölőmmel (esetleg újabbak jelennek meg)? Vagy korszakonként csak egyszer tudok egy időgéppel rendezni egy tartozást? Illetve, ha ugyanabban a korszakban két tartozásom van, akkor két időgép és munkás aktiválásával tudom rendezni vagy elég egy munkás+időgép?

Csak remélni merem, hogy ezek a kérdések érhetőek lettek és nem szakítom meg velük a tér-idő szövetét.

Kapcsolódó játékok: Anachrony

Anachrony (2017)

5 hozzászólás
worsi 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Kétszemélyes kooperatív társast keresnék felnőtteknek, van tuti jó ötletetek?

7 hozzászólás