Gamerek, segítsetek! zóna

Libricica 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Olyan játékot keresek, ami városépítős, területfoglalós ugyanakkor mászkálni kell. Egyszer játszottam ilyennel, de az még 2007–2008 között volt és nem tudom, mi a neve.

6 hozzászólás
ladybird12 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen érdeklődök, de gondoltam hátha itt választ kapok.
Nem találom az Emily wants to play című játékot és folytatását az oldalon. Még nem lett felrakva az oldalra, vagy rossz helyen keresek?

2 hozzászólás
supermario4ever 
Gamerek, segítsetek!

Nem feltétlen játék kapcsán kérnék segítséget, hanem akik ismerik az Exophase-t. Több profilomat is rákötöttem, de nagyon foghíjasan mutatja a játékaimat és hogy mivel mennyit játszottam. Pedig mindegyik profilom publikus. Mi lehet a probléma? https://www.exophase.com/user/supermario4ever/

Hirdetés
Szabina_ 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy nagyon régi számítógépes játékot keresek, aminek nem jut eszembe a neve.. Még a 2000-es évek elején lehetett vele játszani ketten, egymás ellen volt a harc, különféle eszközökkel. Ha jól emlékszem, volt benne bomba is, ami mintha nem egyből robbant volna. És nem a tipikus grafikája volt, hanem egészen aranyos volt az egész :'D És nem a Worms az.

Köszönöm előre is, ha valaki esetleg emlékszik még erre.

3 hozzászólás
worsi 
Gamerek, segítsetek!

Ajánljatok olyat társast, aminek a doboza csak akkora, amit maga a játék indokol, és nem fölöslegesen nagy. Ehhez meg még legyen élvezhető is a játék.
(Itt a polcon egy rakás társas, és fele ennyi helyen elférne az összes, de feltétlenül szükséges mindegyikhez röhejesen nagy doboz, tisztelet a kivételnek. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi normális méretű dobozos társas van manapság.)

3 hozzászólás
Bet 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Milyen társasjátékokat ajánlanátok egy nagycsaládnak, akik belépők lennének? Sajnos csak a retro játékokat ismerik, de szeretnének tovább lépni. Olyan agymozgatós játékok kellenének, melyeket egyszerre élvezne az egész család, 8 évestől felnőttig.
Köszönöm a tippeket!

14 hozzászólás
Fairy 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Tegnap megvettem a Lángművesek című játékot és szeretnék kártyavédőket venni hozzá. Utánanéztem a sleeveyourgames.com oldalon, hogy milyen kártyák kellene hozzá és most gondban vagyok. Az oldal szerint 44x67-es és 89x140-es védők kellenek.
De én a kisebbhez csak olyat találtam, hogy 45x68 vagy 43x67 – ezek szerintetek mennyire jók? A nagyobbhoz pedig nem is találok védőket. Van valakinek valami ötlete?

4 hozzászólás
Cendrillon0002 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok,
Nem tudom hogy való-e ide, ha nem, törölni fogom, de tanácsot szeretnék kérni. Hardver hiba miatt le szeretném cserélni a laptopomat és egy olyan gépet szeretnék ami viszi a PC játékokat, lehet egyetemhez is használni és nem megy rá a gatyába. Nem feltétlenül gamer pct gondoltam,hanem egy olyan laptopot, amin lehet órára készülni, beadandót írni és mivel vannak magántanítványaim, zoomos nyelvórákat tartani, normális hangmegosztás mellett. Igazából semmi célom nincs a játékkal, nem akarok streamelni meg ilyesmi, de örülnék ha mondjuk a Simset, meg a Genshin impactet , meg azokat a játékokat amik érdekelnek, tudná vinni anélkül hogy összeomlana. Pluszpont ha nem túl nehéz és nem túl nagy, azért a hátizsák elég nehéz tud lenni, főleg ha egy laptop is van benne.
Nagyon hálás lennék ha bármilyen tapasztalatot megosztanátok, akár más tanárszakos gamer diákként :)

Kapcsolódó játékok: Mass Effect: Andromeda · Detroit: Become Human · Myst · The Sims 3: University Life · Genshin Impact

Mass Effect: Andromeda (2017) Detroit: Become Human (2018) Myst (1993) The Sims 3: University Life (2013) Genshin Impact (2020)

10 hozzászólás
Jolcsi 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Olyan játékokat keresek, amiket ketten lehet játszani, de nem osztott képernyőn, hanem interneten keresztül. A csatolt két játékot ismerem csak, amik ilyenek, de szeretnénk majd újabb játékokat is kipróbálni, ha találunk még hasonlóakat. :))

Kapcsolódó játékok: A Way Out · It Takes Two

A Way Out (2018) It Takes Two (2021)

6 hozzászólás
zsebtigris 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy társasjátékot keresek, amivel nagyon régen játszottunk még a szomszéd gyerekekkel.
Annyi maradt meg, hogy hatalmas felhőkarcolókat lehetett megvenni vagy valami ilyesmi. :D

6 hozzászólás