Gamerek, segítsetek! zóna

Evione 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire illik bele a zóna témájába, de már tényleg nem tudok hova fordulni ezzel. Szóval immáron 4 éve boldog szimbiózisban élek a Razer Hammerhead Pro V2 vezetékes fülhallgatómmal. Imádom, soha nem volt még ennél jobb fülhallgatóm. Sajnos azonban pár napja vagy ő vagy a telefonom (egy öregedő, ám magát még elég jól tartó Huawei P7 Lite) úgy döntött, hogy innentől kezdve nem ismerik fel egymást. Illetve a telefon ki- majd visszakapcsolásakor egyetlen alkalommal mégis, utána nem. Ha újra ki- és bekapcsolom a telefont, akkor egyszer megint, utána megint nem. Telefon más fülhallgatókkal tökéletesen működik, fülhallgató is más eszközökkel tökéletesen működik. Na most komolyan, ez mi? Van valakinek bármilyen ötlete, hogy mit lehetne kipróbálni? Tényleg minden tippért nagyon hálás lennék. Másik telefont egyelőre nem tervezek venni, és nagyon nem szeretném a fülhallgatót sem lecserélni. Szóval tényleg, van bárkinek bármilyen tippje?

2 hozzászólás
lilla_csanyi 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

Egy baráti beszélgetésnek indult a dolog, de úgy döntöttünk, merünk egy nagyot álmodni, és az eredményt egy cikkben publikáljuk. Ezért kérnélek titeket, hogy töltsétek ki minél többen a kérdőívünket, amiben az életetek jelenős eseményeiről és vágyairól meséltek.
A kérdőív anonim, a válaszaitokat pedig rajtunk kívül nem fogja látni senki.
A kérdőív kitöltésének ideje attól függ, mennyire vagy beszédes kedvedben, de 10 percnél biztosan nem több!
Köszönöm a segítséget előre is.
https://docs.google.com/forms/d/1AUwXmxpzrMthUxOJ3Ngyur…

1 hozzászólás
Victorious 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Nagyon szeretjük a Catant ám csak az alapjáték van meg nekünk így gondoltuk újításként ideje a kiegészítők fele is elnézni.
Így szeretném megkérdezni akinek megvannak,hogy melyik éri meg a legjobban? A Tengeri utazók és a Lovagok és városok között megy a dilemma.
(előbb utóbb szeretnénk mindkettőt beszerezni de csak szép sorjában :D )
A válaszokat előre is köszönöm!

Kapcsolódó játékok: Catan telepesei · Catan telepesei – Tengeri utazó · Catan telepesei – Lovagok és városok

Catan telepesei (1995) Catan telepesei – Tengeri utazó (1997) Catan telepesei – Lovagok és városok (1998)

1 hozzászólás
Fairy 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!

A Monopoly: Itt és most – Világkiadás-hoz valakinek nincsenek meg a játékszabályok? Az öcsémék elkavarták valahova és nem tudunk játszani. Neten nem találtunk.

3 hozzászólás
majoros 
Gamerek, segítsetek!

Társasjátékos kérdés.

1d4+1 -> ez az angol D&D szlengben (elvileg) azt jelenti, hogy 1 darab 4 oldalú dobókockával dobott értékhez 1-et hozzá kell adni.
Ezt a magyar verzióban is ugyanígy jelölik, vagy van ennek hazai megfelelője?

2 hozzászólás
tiszacsiga 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Azt hittük játszunk egy jót a Rettegés Arkhamban, Éjnek évadján kiegészítőjével, azonban sajnos pont egy kulcsszörny lapot nem találunk hozzá a pakliból. Akinek esetleg szintén megvan a játék, tudna segíteni, milyen adatokkal bír a dagályos anekdótázó szörny?

1 hozzászólás
Hirdetés
majoros 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Tudtok nekem olyan játékokat mondani amelyek fekete-fehérek (pl. Limbo, Wormster Dash vagy a Chicken Police)? Mindegy, hogy mikor vagy milyen platformra jött ki.

Kapcsolódó játékok: Limbo · Wormster Dash · Chicken Police

Limbo (2010) Wormster Dash (2018) Chicken Police

10 hozzászólás
Melodía 
Gamerek, segítsetek!

Volt egy pár éve egy nagy kedvenc játékom, a Spirit Animals. Azonban azóta megszűnt. (Frissítés: mobilomon még megmaradt, működik, csak bejelentkezni nem lehet, mindössze vendégként játszhatok. Hát a semmitől jobb, de azért veszítettem egy pár dolgot :/) Appban találkoztam vele először, imádtam, de egy idő után rá lehetett unni. Azért ha elővettem mindig rápörögtem egy cseppet, aztán megint egy ideje nem játszottam vele, mert az előző laptopomon nagyon laggolt a netes verziója, a telefonomon meg nem volt tárhely. Kicsit meg is feledkeztem róla, a napokban jutott újra eszembe. Viszont már hiába kerestem, nincs. Szóval azért írok, hogy tudnátok-e nekem valami hasonlót mondani?

VerityFalls 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! A minap el szerettem volna kezdeni játszani a Witcher 2-vel, de egy olyan problémával találtam szembe magam, hogy a kurzor továbbcsúszik annál a pontnál, mint ahova az egérrel irányítani szeretném, csak akkor tudok rákattintani arra, amire akarok, ha nagyon precízen kicentizem. Az egér érzékenységét próbáltam állítgatni a beállításokban, de nem lett jobb semmivel. A Witcher 1-et már kijátszottam, ott nem volt ilyen gondom. Kérlek segítsetek!

1 hozzászólás
Édua_Vörös 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Olyan embereket keresek, akik ismerik a Legen of Dragoon című Ps1 játékot. :) Valamikor 2000 környékén jelent meg.
Szóóóval az a helyzet, hogy most így 20 év után megint elővettem ezt a gyöngyszemet de mivel már eléggé elkényelmesedtem, gondoltam csalok egy kicsit… Csakhogy nem megy. A neten sehol nem találom a hozzá való cheat-kódokat, csak a gamesharkosokat. Emlékszem, hogy annak idején is szórakoztam ezekkel a kódokkal, és mivel gamesharkom sose volt, kizárásos alapon a joypad gombjaival kellett, hogy beüssem őket. (Azaz: kör, kocka, X, háromszög…)
Tehát aki véletlenül tudja, mi az „unlimited gold” vagy „maximum gold” kódja a Legend of Dragoonhoz, (esetleg tud nem gameshark-kódos linket), ne kíméljen. :D
Köszönöm előre is! :3

Kapcsolódó játékok: The Legend of Dragoon

The Legend of Dragoon (1999)