Gamerek, segítsetek! zóna

Jinx_Sniper 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Teszek egy próbát itt is, hátha nagyobb sikerem lesz, mint molyon. :D
Szeretném lecserélni a székemet és most épp DXRacereseket nézegetek. Pár hete kipróbáltam egyet, azóta pedig teljesen beleszerettem, de elég húzós áron van.
Neten próbáltam utána olvasni, de eddig nem jártam sikerrel. Esetleg van valakinek ilyen széke? Mik a tapasztalatok? Megéri kiadni érte ennyit? Mennyire tartós?

Evione 
Gamerek, segítsetek!

Másnak is gondjai vannak a Steam elindításával? :/

9 hozzászólás
Imma 
Gamerek, segítsetek!

Nem mintha lenne időm mostanában társasozni, de tudnátok ajánlani olyan játékokat, mint amilyen ezen a képen van? Tehát ilyen dungeon-ös, négyzethálós lépegetős mechanikájú szerepjátékot.

4 hozzászólás
worsi 
Gamerek, segítsetek!

Van ez a játékunk. Waddingtons Fishing. Régi volt ez akkor is, mikor én voltam gyerek, és a szabályt már akkor se találtuk (rá van írva ugyan, hogy Règle du jeux en français dans la boîte, de nincs meg (másrészt hibás is ez a felirat, de az mindegy)).
Az internet bugyraiban nem találtam semmi hasznosat. Még csak a jétékot se.
Oké, saját szabályokkal lehetne játszani, de azért kíváncsi vagyok, hogy eredetileg mit kellene csinálni. Valakinek nem ismerős?

3 hozzászólás
Evione 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy hol tudnék múlthavi GameStar-t venni? Az a helyzet, hogy én nem vagyok előfizető és ma láttam meg, hogy a Syberia c. játék volt mellékelve a múlthavi számhoz. Egy nagyon kedves barátom imádja a Syberia-t, neki szeretném ajándékba adni. :)
Előre is köszönök minden segítséget! :)

2 hozzászólás
Hirdetés
M4JOROS 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Nem igazán tudom hova írjam ezt a kérdést. Egy címke neven gondolkodom. Vannak olyan játékok ahol, a döntéseink kihatással vannak a történetre és annak befejezésére (pl. Mass Effect, Fable, SW KotOR, Until Down, Walking Dead, Heavy Rain, stb).
Ezeket milyen címkével jelölnétek? Angolul a „choice driven” kifejezést találtam, ami magyarul kb „döntés vezérelt”. Tudtok jobbat vagy legyen ezek közül valamelyik?

***************************************

Szerk.:
A nyertes pedig: https://gremlin.hu/cimkek/befolyasolhato-tortenetmenet

Kapcsolódó játékok: Mass Effect · Fable · Star Wars: Knights of the Old Republic · Until Dawn · The Walking Dead · Heavy Rain

Mass Effect (2007) Fable (2004) Star Wars: Knights of the Old Republic (2003) Until Dawn (2015) The Walking Dead (2012) Heavy Rain (2010)

8 hozzászólás
mrsp 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Valaki nem tudja, mi lehet az oka annak, hogy egy játéknál úgy 5-10 percenként van egy olyan időszak, mikor nem működik az egér, de ha kiveszem belőle az elemet és visszateszem, ugyanúgy működik? Gondoltam az elemmel/egérrel van a gond, de ez csak egy kifejezett játéknál jön elő, amúgy akár 24 órán keresztül is folyamatosan használhatnám más játékoknál/internetezésre, és egyszer sem jönne elő a probléma.

3 hozzászólás
monyesz 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Könyves segítségre lenne szükségem. :)
Régen volt egy olyan könyvem, gyerekkönyv, aminek volt a közepében egy horgászós társasjáték. Nem emlékszek sajnos a címére. Tudnátok segíteni?

6 hozzászólás