Gamerek, segítsetek! zóna

M4JOROS 
Gamerek, segítsetek!

Üdv!
Hamarosan érkezik a Mortal Kombat 11. része. Legutoljára még sárga kazis Nintendon játszottam vele. Gondoltam kipróbálom az új részt. Namármost az lenne a kérdésem, hogy ez önálló játék vagy a 2011-es reboot(?)-tól kezdve egy történetszál halad végig? Illetve van-e egyáltalán történet?

Kapcsolódó játékok: Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 (2019)

1 hozzászólás
Albert_Richwick 
Gamerek, segítsetek!

A HRK Gamesszel van valakinek negatív tapasztalata? Páran mondják nekem, hogy ne vegyek onnan kulcsokat, mert visszavonhatják azokat. Redditen is inkább óvatosságra intenek mindenkit az oldallal kapcsolatban. A HRK-n mindig van oldalt egy review widget, de folyton csak copypaste teljes csillagos értékeléseket mutat.

1 hozzászólás
Evione 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok!
Megjött a kedvem a Secret of Monkey Island-hez. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik verzióval érdemesebb játszani, az 1990-es eredetivel, vagy a remasterelt 2009-essel? Ti melyiket ajánljátok?

Kapcsolódó játékok: The Secret of Monkey Island

The Secret of Monkey Island (1990)

6 hozzászólás
reakovats 
Gamerek, segítsetek!

Régen a Honfoglalón lehetett játszani egy kártyajátékot, aminek elfelejtettem a nevét. Valaki emlékszik rá esetleg? :D

2 hozzászólás
Melodía 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Ma megleptem magam két játékkal (nem mostaniak) ám az indítás valahogy nem akar összejönni.
A sportosnál valószínűleg valamit én rontottam el, megpróbáltam újratelepíteni, de hiába töröltem a fájljait, csak az jön ki ha elindítom, hogy játszani, ám a fájlok hiányában ez nem opció.
A másiknak nem tudom mi a baja, de azt is újra fogom telepíteni (lehet, hogy patch hiány, csak azt nem tudom hol tudom rá beszerezni a patch-et)

4 hozzászólás
Elephant 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! :) Életemben először rendeltem elő úgy bármit. Szeretnék olyat kérdezni, hogy az előrendelők esetleg előbb kapják-e meg pár nappal a terméket, mint a megjelenés, vagy szó sincs ilyesmiről?

41 hozzászólás
Hirdetés
lipotdorka 
Gamerek, segítsetek!

Sziasztok! Úgy hallottam van a Red Dead Redemption-nek egy másik befejezése is. Ti tudtok erről valamit? :D E szerint a legvégén spoiler

Kapcsolódó játékok: Red Dead Redemption

Red Dead Redemption (2010)

Imma 
Gamerek, segítsetek!

Új kérés: ajánljatok olyan videojátékokat, amelyek kb. az elmúlt tíz évben jöttek ki, alapvetően pozitívak (megható lehet, de ne szidjam őket a végén), és úgy érzitek, számotokra abszolút kihagyhatatlan kategóriások voltak! Köszönöm!

5 hozzászólás
Imma 
Gamerek, segítsetek!

Azt hiszem, be kell látnom, hogy végső soron engem mindig a romantika érdekel a játékokban :D Talán próbálkozhatnék olyasmivel, ami tényleg erről is szól. Tudtok ilyet ajánlani?

14 hozzászólás