Canvas (2020)

társasjáték 14 3
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 1–5

A Canvas egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 1 – 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, az increase… [tovább]

Képek 4

Hirdetés
Canvas (2020)

Tervező
Jeff Chin
Andrew Nerger

Illusztrátor
Luan Huynh

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Canvas (2020)

Canvas (2020) társasjáték

Nagyon vártam már, de megpróbáltam nem túlzott elvárásokkal leülni hozzá.
Az alkatrészek csodaszépek, minden eleme minőségi. Minden kis apró részlet harmonizál. Tökély! *.* Felkerült a legszebb társasaim listájára.
A játékmechanika egyszerű. Vagy felveszel egy kártyát vagy befejezel egy festményt. Max. 5 kártya lehet a kezedben.
A pontozókártyák és azok kombinációs lehetőségei adja a változatosságot, meg persze a festménykártyákat is rengetegféle képpen össze lehet variálni. A pontozókra vannak ajánlások a végén, ha az ember most egy lazább vagy épp egy nehezebb játékra vágyik.
Nem konfrontatív, a saját dolgával foglalkozik az ember, max. szomorú, ha elvisznek valamit, amit már kinézett.
Azt mindenképp elárulom, hogy egy alapból könnyed, filler társasról beszélünk. Nem lesz durva agyégetés, tényleg max. 20-30 perc. De szerintem ettől a játéktól ne is várja ezt az embert. Inkább ez a zen hangulat árad belőle. Meg viccesek tudnak lenni a végső festmények nevei, kinézete.
Szóval két nagy játék között, akár munka után, fáradt estéken tökéletes választás.
A dobozban mindennek megvan a helye, a doboz pont akkora, mint kell, nem lötyögnek a dolgok. Az meg, hogy fel is lehet akasztani a falra akár egy festmény, még különlegesebbé teszi. ♥
Egy dolog „zavar”, hogy a pontozás másfele terel, mint amit a szépérzékem szeretne. :D
Én ma mind a két solo módot kipróbáltam a nehezebb pontozókkal. Tetszett ez a verzió is. :)

4 hozzászólás
Bet 
Canvas (2020)

Canvas (2020) társasjáték

Ez egy fantasztikus játék! Absztrakt logikai, melyben az elvont művészet iránti vonzódásunkat is meg tudjuk élni. Az egymásra rakott lapok több, mint 30ezerféleképpen alkothatnak festményt, nagyon egyedi, szürreális, vagy éppen vicces képek és címek jöhetnek ki, én most teljesen le vagyok nyűgözve. Élményben és stílusban a Calico és a Coatl mellé tenném hasonlónak.

3 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján