Súgunk! zóna

Gridvadász 
Súgunk!

Találtam egy bugot. Ha a főmenüből listázom a videojátékokat, és elkezdem állítgatni, hogy mi szerint listázza őket, querystring hiba miatt a társasjátékok listáját adja vissza a kért szempont szerint.

2 hozzászólás
Gridvadász 
Súgunk!

Sziasztok!
Lehet, olyat kérni, hogy címke átnevezése? Arra gondoltam, hogy az „Atari” címke lehetne kicsit pontosabb. A mostani állapot olyan, mintha minden XBOX játékot, generációtól függetlenül azzal címkéznénk fel, hogy Microsoft. Mivel a címke alatt még kevés játék van, könnyű lenne változtatni. A legpraktikusabb lenne átnevezni Atari ST-nek, mert a legtöbb hozzá felvitt játék ST-s:
Secret of Monkey Island, Another World, Maniac Mansion, Bubble Dizzy, Test Drive, Gobliiins, Paperboy

Ezeket pedig ki lehetne venni a címke alól, és más platformcímke alá mozgatni, mert nem jelentek meg ST-re, de más Atari által gyártott platformokra igen:
Gorf – Atari 8-bit, Atari 2600, Atari 5200, Atari Jaguar
Bruce Lee – Atari 8-bit

2 hozzászólás
Werehorse 
Súgunk!

Sziasztok!
Mi a teendő, ha egy kihívás gazdája április óta nem járt erre? Nem árulkodni akarok bár szeretném megkapni a plecsnit, de még van két hét míg lejár a határidő :D csak szeretném megkérdezni, hogy kap-e esetleg az illető valami értesítést, hogy komment érkezett a kihívásához? Előre is köszi a választ. :)

8 hozzászólás
Nuwiel 
Súgunk!

Tegnap megszereztem a Munchkin Cthulhut spoiler és a kiegészítőjét, annak azonban nem volt adatlapja. Létrehoztam spoiler, és úgy látom, a sima Munchkinnál van sorozatcímke is, ehhez is tudna valaki csinálni egyet?

Kapcsolódó játékok: Munchkin Cthulhu · Munchkin Cthulhu 2: Cthulmú hívása

Munchkin Cthulhu (2010) Munchkin Cthulhu 2: Cthulmú hívása (2016)

1 hozzászólás
vargak 
Súgunk!

Hello!
Lesz rá mód a jövőben, hogy videojátékoknál meg lehessen adni a készítőknél külön a kiadót és külön a fejlesztő cég(ek)et? Valamint tervezitek, hogy a későbbiekben meg lehessen jelölni külön, hogy egy adott játék mely platformokra jelent meg?

2 hozzászólás
Hirdetés
AnitaZoé 
Súgunk!

Szülinapi plecsni várható majd az oldalon? :)

2 hozzászólás
M4JOROS 
Súgunk!

Nem ma 1 éves az oldal? Hol a torta?
(Nem találtam jobb zónát a kérdésnek… :P )

2 hozzászólás
piciszusz 
Súgunk!

Az időmérésnek kellene valahol látszódnia? Egyelőre az én és a játék fülön kerestem, de ott nincs.

2 hozzászólás