Súgunk! zóna

Nuwiel 
Súgunk!

Tegnap megszereztem a Munchkin Cthulhut spoiler és a kiegészítőjét, annak azonban nem volt adatlapja. Létrehoztam spoiler, és úgy látom, a sima Munchkinnál van sorozatcímke is, ehhez is tudna valaki csinálni egyet?

Kapcsolódó játékok: Munchkin Cthulhu · Munchkin Cthulhu 2: Cthulmú hívása

Munchkin Cthulhu (2010) Munchkin Cthulhu 2: Cthulmú hívása (2016)

1 hozzászólás
vargak 
Súgunk!

Hello!
Lesz rá mód a jövőben, hogy videojátékoknál meg lehessen adni a készítőknél külön a kiadót és külön a fejlesztő cég(ek)et? Valamint tervezitek, hogy a későbbiekben meg lehessen jelölni külön, hogy egy adott játék mely platformokra jelent meg?

2 hozzászólás
AnitaZoé 
Súgunk!

Szülinapi plecsni várható majd az oldalon? :)

2 hozzászólás
M4JOROS 
Súgunk!

Nem ma 1 éves az oldal? Hol a torta?
(Nem találtam jobb zónát a kérdésnek… :P )

2 hozzászólás
piciszusz 
Súgunk!

Az időmérésnek kellene valahol látszódnia? Egyelőre az én és a játék fülön kerestem, de ott nincs.

2 hozzászólás
Hirdetés
bonnie9 
Súgunk!

Vannak az olyan játékok, mint a Fekete Péter, a Memória, a Ki nevet a végén, de akár a sakk, a torpedó, a römi vagy a Gazdálkodj okosan!.
Ezek olyan régi játékok, amiket az évek során rengeteg készítő, forgalmazó dobott piacra.
Szerettem volna felvinni a gyerekek társasjátékait, de ezeknél a klasszikusoknál elbizonytalanodtam, mert ahogy nézem (de lehet, én vagyok a béna és nem látom át), jelenleg nincs meghatározva, hogy mi kerülhet fel új játékként és mi egy régi játéknál csak „új borító”.
Mondjuk hova kerülhet egy Verdás Fekete Péter, vagy az MB-s torpedó. Mert jelenleg csak új borítót lehet megadni, de kiadást nem, mint molyon.
Mert például egy játék felvitelénél megadható a készítő, de az vonatkozik ezekben az esetekben egy adott játékra. A Fekete Pétert az évtizedek során több készítő is kiadta, és míg mondjuk régebben tartotta a klasszikus vonalat és a címet (és a rendszerváltásig nagyjából a gyártót is), utána már az éppen rajongott mesefiguráktól kezdve sok gyártó is volt és a címben sem mindig szerepelt a Fekete Péter. (Ott a Schwarze Katze, vagy a különböző mesés kiadványok). Vagy a Torpedónál jelenleg a Poptoy van fent, de biztosan sok velem egykorú az MB-s példányokat őrzi emlékében és/vagy használja jelenleg is.
A Ki nevet a végénnél látom, jelenleg a figurások például külön játékként futnak.
Van ezekre valami általános szabály?
Olyan jó lenne jelölni, ha a gyerekekkel játszunk, de addig nem szeretnék adatlapot gyártani, amíg nem vagyok biztos a pontos és szabályos rendszerben. Felnőtteknél és egyedi társasoknál könnyű dolgom van, de a klasszikus gyerekjátékok teljesen összezavartak. :D

2 hozzászólás
Lysandra 
Súgunk!

Van valami külön címke az olyan játékokra, amik böngészőből (is) elérhetők?

2 hozzászólás
worsi 
Súgunk!

Ha fölviszek egy videójátékot, amit folyamatosan fejlesztenek a mai napig, akkor megadjak megjelenés évét? (Gondolom, mikor először kijött, ugye?)

4 hozzászólás
moncsicsi83 
Súgunk!

Facebookra itt is át kellene küldenie elméletileg az játszásokat, megszerzéseket, mint molyon, snitten? Már kiléptem, beléptem mindkét helyen, újra csatlakoztam fb-hez, de vmiért nem küldi át. Valamit rosszul csinálok, vagy itt ez a funkció nem működik?

3 hozzászólás