Súgunk! zóna

Noreen 
Súgunk!

Sziasztok! Hogy lehet sorozathoz adni egy játékot, illetve új sorozatot létrehozni? A súgóban nem találtam erre vonatkozó infót. Köszi a segítséget.

2 hozzászólás
Ginny_Weasley 
Súgunk!

Sziasztok!
Hogy lehet idöpont nélkül bejelölni egy játéknál, hogy játszottad?

2 hozzászólás
Willow 
Súgunk!

Sziasztok!
Lehet ez egy furcsa kérdés lesz, de létrehozhatok olyan zónát, ami nem teljesen kapcsolódik a játékokhoz? Csak ahogy nézegettem, valamilyen módon minden zóna kapcsolódik a társasjátékokhoz vagy videójátékokhoz.
A válaszokat előre is köszönöm! :)

6 hozzászólás
Hirdetés
Biry 
Súgunk!

Sziasztok!
Épp feltöltenék egy pár játékot, és elakadtam a kiegészítőknél, ti hogyan szoktátok feltölteni őket? Nem gondolom, hogy egy társas kiegészítő, ami önmagában nem játszható az külön játék felvitelével lenne jó megoldás, de nem is csak kiadása az adott játéknak.
Az imént feltöltöttem a Köszöntünk álmaid városában kiegészítőit mint kiadások, de nem érzem, hogy jó megoldás lenne, valamint így még csak nem is tudom kívánságlistázni, hogy melyikek hiányoznak még. De nem is teljes értékű társasjátékok, csak új pályák az alap játékhoz így szerintem az új játék sem megoldás… Ötletek?
Ugyanitt, ki hogyan jelöli az ilyen kiadás/kiegészítő igényét a kívánságlistán?
Előre is köszi a válaszokat!
B

Kapcsolódó játékok: Köszöntünk… álmaid városában!

Köszöntünk… álmaid városában! (2018)

2 hozzászólás
amnézia 
Súgunk!

Szeretnék érdeklődni, hogy hogy lett nekem pro-tagságom, ha nem vettem magamnak, és ez meddig tart? :)

3 hozzászólás
SciADV_Maniac 
Súgunk!

Sziasztok! Hogyan jelezhetem/adhatom meg, hogy több játék egy játéksorozatba tartozik? Létre tudok hozni új játéksorozatot?

2 hozzászólás
Anonymusx 
Súgunk!

Mi van akkor ha egy komolyabb moddal szeretnék játszani? Ezt fel lehet vinni az oldalra? Ez egy Neverwinter Nights 1 mod lenne, Gáspár András is közreműködött benne, szóval nem lehet rossz. Kb 150-200 óra játékidő.

1 hozzászólás
Anonymusx 
Súgunk!

Már vagy 4-5 napja nincs friss.. pedig vannak új posztok..

Gridvadász 
Súgunk!

Derült égből spamet kaptam az üzeneteim közé ma „Kérdőív” témamegjelöléssel egy frissen kreált profiltól, ami így elég gyanúsnak tűnik. Ilyenkor mi a teendő?

Lehet, hogy a küldő nem akar rosszat, csak gémereket szeretne elérni, de talán célszerűbb lett volna az adminokat megkérnie, hogy segítsenek rajta egy hírrel a főoldalon, ha úgy döntenek, hozzá szeretnének járulni a kutatásához. Nekem nem tetszik, hogy személytelen körüzenetet kapok, és az sem egy jó eljárás, úgy hiszem, hogy telebombázza valaki a Gremlin rendszerét körlevéllel.

4 hozzászólás
Kiss_Melinda_Éva 
Súgunk!

Sziasztok!
Kaptam e-mail-t arról, hogy lejár a pro tagságom. Az adatlapomon viszont nem látom ennek a dátumát. Hol tudom megnézni a lejáratot pontosan?

2 hozzászólás