Melyik az a játék? zóna

I_luv_Krisztián 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Egy olyan társasjátékot keresek, amelynek a zöld valamelyik árnyalata a doboza, és valami inka/maja vagy ilyesmi témája van, ha jól emlékszem. Lapkalehelyezős, a lapkák hat vagy nyolcszög alakúak. Sajnos csak ennyire emlékszem belőle. Köszönöm, ha van hozzá ölteled melyik társas lehet! :)

5 hozzászólás
tomi0803 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Hátha valaki felismeri. Egy sárga kazis játékot keresek. Oldalnézetes platformer/verekedős volt, mint az első Batman film adaptációja. Egy robottá v mivé alakult emberkét (Guyver?) kellett irányítani. Voltak felszedhető betűk, amik alapján váll felett lebegő fegyvert kaptunk. 2 kazettához is volt szerencsém, mindkettőnél a második boss-nál nem lehetett továbbmenni, mindig az adott bosst töltötte be a játék. Ez a boss egy ugráló robotninja volt nagy karddal, s egy lifttel mentünk felfele, a lift alatt lángok voltak. Másra sajnos nem emlékszem, de szeretném megnézni, mi volt ezen szint után. :)

3 hozzászólás
Reelka 
Melyik az a játék?

Gyerekkoromban sokat játszottam ezzel a kígyók és létrák típusú játékkal. Most kapok egy táblát(csak a táblát) de a nevét még mindig nem tudom. Valakinek meg van esetleg? Köszönöm

1 hozzászólás
Zyta19 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Egy 2000–2010-es évek környéki online farmos játékot keresek, ami felülnézetes volt. Ha az emlékezetem nem csal, akkor lett fejlesztésű.
Voltak benne lehetőségek ingame vásárlásra SMS-en keresztül.

Előre is köszönöm a segítséget!

4 hozzászólás
LittleStar 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Én egy társasjátékot keresek. Nem olyan régen, amikor válogattam a játékok között ( kb év eleje), akkor futottam bele, viszont en balga nem irtam/jegyeztem fel a nevet. A Renature lett a befutó végül a kettő közül (hasonló tematika), és a keresett játékban az volt a lényeg, hogy újra kellett állatokkal és növényekkel telepíteni a “Földet” (talaaan). Rémlenek kis állatfigurák meg talán karámszerű valamik. Tudom nem túl sok info, de nagyon örülnek, ha megtalálnam. :D

Előre is köszi, ha van ötleted!

LS

3 hozzászólás
Anna_Rácz 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Én egy versenyzős játékot keresek valamikor talán a 2000 évek elejéről de nem biztos.
Annyira emlékszem csak hogy volt egy olyan pálya amin egy tipik amerikai asztalon ment a verseny amin a reggelizés kellékei voltak az akadályok, alkották a pályát. Konkrétan emlékszem kiborult gabonapehelyre meg talán piros-fehér kockás volt az abrosz.. De ez már nagyon nem biztos. Illetve kicsik voltak a játékosok (márha tényleg több játékos volt és nem csak akadálypálya volt önmagában). Vagyis kb alig nagyobbak mint a kiömlött gabonapehely… Ja és felülnézetes volt.

2 hozzászólás
Saori 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Tudom, hogy flash játékokból van/volt vagy egy milliárd, de azért leírom, hátha. A 2000-es évek eleje-közepe felé volt a sulimban nagyon népszerű, platformos játék (valszeg miniclip).
Grafikájában kicsit részletesebb, olyan Oroszlánkirály-Aladdin szint, egy dzsungelben játszódik, sötét színek, sok moha meg inda meg ilyesmi.
Nekem úgy rémlik, az volt benne nagyon nehéz, hogy a karaktered (ami talán egy kalapos vagy talán egy szőke felfedező/kincskereső fickó volt) saját magától ment előre, te csak az ugrásokat tudtad irányítani. Asszem közben aranyat is kellett gyűjteni.
Leginkább csak az az élmény maradt meg, hogy mikor info órán végeztünk a feladatunkkal, mindenki elindította, miniclip logó, visszaszámlálás, és fut a karakter egy sötét dzsungelben és nyomjuk a space-t mint a hülyék. :D

Előre is köszi ha tudtok segíteni! :)

Kapcsolódó játékok: Leo Steel and the Aztek Gold

Leo Steel and the Aztek Gold (2004)

4 hozzászólás
Tatjana_Larin 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Egy régi PC játékot keresek a ’90-es évek végéről, 2000-es évek elejéről (=nagyjából 2007-ig bezárólag), 2D-s rajzfilmszerű grafikával
Arra emlékszem, hogy logikai feladatok voltak benne, és egy őrült tudós, aki a menüben és a feladatok előtt mindig ott volt (talán közben is)
A feladatok között voltak pl. rabszöktetés a börtönből (ha a villanykörtét anélkül akarod kicsavarni, hogy leoltottad előtte, akkor megégeti a kezed), oszlop építés (többféle anyagot lehetett rétegezni, és tartósnak kellett maradnia, a márványra kifejezetten emlékszem), kötéltáncos, sakkozás, pénzmérés
Nem volt se felül-, se oldalnézetes, inkább helyszínek voltak egy-egy feladatnál, mint pályák, az egész megrajzolva
A főmenü valószínűleg kék volt
Évek óta próbálom megkeresni, de sehol nem találtam, és fogalmam sincs mi volt a neve, remélem ti tudtok segíteni :)

5 hozzászólás
Swoosh 
Melyik az a játék?

Nagyon nagyon rég (20 éve? LOL) volt egy PC játék, ami ilyen technikai építési – láncreakció dolog volt

Minden szint 1 képernyő s ilyen olyan dolgokat kellett egymás mellé rakni mint pld gumiasztal, rajta pattogó kugli golyó, ajtók, kapcsolók, propeller/lufit hajtani. A cél meg pld egy kapcsoló elérése / bekapcsolása volt.

Nagyon ötletes dolognak tűnt de nem feltétlenül azt a játékot keresem, hanem olyan típusú játékot. Van ezeknek valami gyűjtőnevük?

Egy hasonlóval játszodtam, telefonon ( Cut It: Brain Puzzles (2020) ) , de kíváncsi lennék, hogy mi ennek a kategóriának a legelismertebb játéka.

Nem számít hogy PC vagy android, egyszerűen csak megnéznék pár filmecskét ehhez.

Köszi

4 hozzászólás
Alessana 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Ahogyan törpölök, sehogy sem jut eszembe egy játék címe amivel még zsenge ifjú korom kocka hajnalán játszottam PS-n.
Egy ilyen adventure játék volt több pályával. Annyi van még, hogy egy rókával kellett egy középkori pályán játszani. És volt egy amiben egy lányrókával kellett a kínai Nagy Falon menni (most lehet hülyén hangzik, de volt benne egy tigris is akin lovagolt a karakter?)

Köszönöm aki tud segíteni!

3 hozzászólás