Melyik az a játék? zóna

Esztii_
Melyik az a játék?

sziasztok!

Régen a nagypapám ezeréves gépén játszottam mahjongot. De ez nem sima netes volt, hanem le volt töltve. Nem a szokásos jelekkel volt, hanem mindenféle tárggyal, pl fával, zipzárral, börtönnel talán volt unikornis is és még mindenféle ilyen :D
Ilyen türkizkék jellegű volt a háttér és te döntöttél milyen alakban kéred a pályát.
Na ezt a játékot keresem. Sajnos nem tudom mi a neve, talán valami S betűvel kezdődött, ennél többet nem tudok
Ha valaki esetleg ebből a katyvaszból rájön melyik játék lehet annak nagyon örülnék :D
Köszi előre is a segítséget

3 hozzászólás
Szahmet
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Egy online flash játékot keresek.A játék egy fitness stúdióban játszódott, különböző molett embereket kellett lefogyasztani, azzal hogy kondigépekre raktuk őket vagy gyakorlatokat csináltattunk velük. A játék elején megjelent egy Green Monkey (?) lógó,vagyis egy majom volt benne.
Esetleg valakinek van ötlete mi lehetett? Már sok helyen próbáltam keresni több éve, de nem lett még meg.

BiRo 
Melyik az a játék?

Sziasztok,
Volt regen egy játék amivel még Win98-on, vagy esetleg mar XP-n játszottam, a lenyeget nem értettem akkoriban, hogy mi miért történik, de úgy kezdődött a játék, hogy mocsaras közegben hajokazunk a folyón (ez mind cutscene) es jön egy vízesés.
Hajó lezuhan, es mindenki ilyen dzsungel felfedező ruhazatban van, mintha kirandulok lettek volna egy kisebb fa setahajon.
Ez után kezdődik el a játék, 4 vagy 5 emberrel vagy egyszerre akik közül f1-f5 gombokkal tudsz barmikor valtani.
Tulelo játékról van szó, mert sok sok krokodil tamad meg a pályán es vigyaznod kell hogy kit hol hagysz, mert mindenkinek csak egy elete van, es nem jelez a játék, ha valaki bajba kerül, de a karakterek nem is cselekednek semmit nelkuled, ha váltasz közöttük, szoval résen kell lenni.
A krokodilok voltak a lenyegesebb vagy szinte egyetlen ellenfelek, meg a cd tok boritojan is egy nagy krokodil vagy aligator van.

Nagyjából ennyire emlékszem rá.
Előre is köszi a segítséget :)

Meg valami, TPS volt, mint egy GTA, asszem fps nézetre lehetőség se volt, de nem biztos

Puffancs200
Melyik az a játék?

Sziasztok! Régen kb 10-12 éve volt egy játék a számítógépen egy szőrmókkal voltunk és ki kellett menteni a többi kis szőrmókot 2ds játék volt hasonló volt a pacmanhez de nem tudom már sajnos a játék nevét esetleg valakinek nem ismerős?

2 hozzászólás
Ádám_Szántó
Melyik az a játék?

Ja és telefonos volta habár mi tableten játszotuk!

Ádám_Szántó
Melyik az a játék?

Sziasztok régen úgy kb 5 6 éve játszottunk egy olyan játékkal ami egy macska szerepébe votl és elkellett dönteni hogy melyik deszkára ugrasz eközben egy öreg néni üldözöt amiért leborítottad a kaját erre már nem pontosan emlékszem és neked macskakaját meg halat kelket gyülytened és igen a pálya egy deszkasoron játszódott. Nemtudom hogy sikerülhet e megtaláli ezt a játékot +állított volt és az ujjaiddal húzva írányítottad. Hogyha kapizsgálod és tudod meik ez akkor még írok róla többet!

1 hozzászólás
Hirdetés
mrsp 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Én nem játékot konkrétan, hanem egy weboldalt keresek, régen onnan töltöttem le mindenféle játékokat, amiket 1 óráig ingyen lehet játszani, utána meg kell venni a játékot ha folytatni szeretnék. Kb 10 éve használtam ezt az oldalt, olyasmi játékok voltak rajta mint a Mystery Case Files, stb. :)

2 hozzászólás
Vad_Bill
Melyik az a játék?

Tudnátok segíteni?
Régebben játszottam egy felső nézetes fantasy rpg játékkal.Sajnos kevés dolog maradt meg belőle. Lehettél benne ember, vagy törpe. Voltak apró kis városok. Sokat lehetett a természetben lenni, voltak fák (bármily meglepő), és belehetett menni a barlangokba,farkasokat és ha jól emlékszem csontvázakat ölni.
Azt hiszem, a törpének fejszéje vagy kalapácsa volt. Biztos hogy 2010 előtt jött ki és offline volt.

1 hozzászólás
bakossama 
Melyik az a játék?

milyen játékban lehetett a karakter SÁLÁVAL harcolni? egy sállal :)
vagy ami hasonlít egy sálhoz? ? ?

6 hozzászólás
KatonaDia
Melyik az a játék?

Egy ősrégi játékot keresek. Kb 20 éve, mikor az első gépemet kaptam, azon volt rajta. Egyszerű offline játék. 2D-s játék, ősemberek vannak benne. Az játékmenet kb annyi, hogy a „főhős” rendelkezik egy helikopterrel. Mivel tör fel a barlangban a víz, így a helivel kell kimentenie a többi ősembert, mert nem tudnak úszni. Esetleg rémlik valakinek ez a játék?
Évek óta gondolkozom a címén, de sosem jártam még sikerrel. Hátha ti okosabbak vagytok :D

1 hozzászólás