Melyik az a játék? zóna

Diantika 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Két kb 2000es évek beli játékot keresek, vagy böngészős, vagy letöltősek voltak. Mahjong játékok, sztorival és nagyon szép grafikával.
Az egyiknél egy idős hölgy teakertjében teázunk és a pályák megoldásával levelekt és egyéb emlékek kerülnek elő, és így körvonalazódik a múlt.

A masik főszereplője egy kínai kislány, akinek a faluját lerombolta egy sárkány (?), és elindul megkeresni. Rengeteg helyszínen kell áthaladnia, hegyeken, falvakon stb.

Köszönöm :)

Silver_Lili 
Melyik az a játék?

Ááá! Ez az én zónám!:)))
Hátha tudtok nekem segíteni…

Az egyik játék hatszögű kövekből áll, melyek rovarokat ábrázolnak (hangyákat, pókokat, szöcskéket és még valamit, amire nem emlékszem, és egy méhkirálynőt), az egyik játékosé fehér alapon, a másiké feketén. A különböző figuráknak különböző tulajdonságaik vannak (a szöcske pl. át tud ugrani a rovarok túloldalára). Felváltva teszik le a hatszögeiket a játékosok, a cél a méhkirálynő körbezárása.

A másik egy vikinges vagy kalózos taktikai játék sakkos szabályokkal, ahol a különböző kártyáid szerint tehetsz le bábukat a négyzetrácsos táblára. Vannak kijátszható előnyök. Elég bonyolult, ezért sajnos már nem emlékszem pontosan a játék menetére. Valami olyasmi rémlik, hogy a táblán lévő bábuid száma határozza meg, hogy futóként, lóként vagy bástyaként viselkednek-e…

Mindkettőt tavaly (vagy tavaly előtt? összefolynak az évek) játszottam Békéscsabán egy „Egészségnap” nevű rendezvényen, ahol pár játékkal ingyen lehetett játszani. Egy 20-30 éves srác saját játékai voltak, és azóta nyomozok utánuk, mert nagyon tetszettek.:)

4 hozzászólás
pla 
Melyik az a játék?

Üdv.
HELY: Szakközépiskola 2005. 9. osztály. Informatika terem.
JÁTÉK: tankos, 2D, oldalnézetes, két tank egymással szemben, fúj a szél, ballisztikus fegyverek, ha tankot ér, sérül, ha a talajt, lejjebb csúszik, erózió következik be.
Melyik lehet ez ?
Köszi előre is !

3 hozzászólás
I_luv_Krisztián 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Egy, ha jól tudom online játékot keresek, amiben egy kis fekete lénnyel kellett szobákról szobákra haladni és az ellenfelek elől elfutni. Annyit tudok még, hogy a szobák elrendezése Pack-Man stílusú volt és kezdetleges horror játék lehetett talán.

Cersei 
Melyik az a játék?

Több játékot is keresek!

1.,
Brickses játék volt, kis karácsonyi manócskák kukucskáltak kifelé a lebontandó terület mögül, ha felvettem a stop-jelzést, akkor a tartóka, amivel a golyót nem engedem leesni nagyon kicsi lett, a golyó pedig felgyorsult.

2.,
Valamiféle Puzzle játék lehetett. A lényeg, hogy szép volt a grafikája, és több különböző színű, valamint alakú elemeket kellett összekapcsolni, hogy láncot adjon ki. Bal oldalon azt hiszem, hogy egy ősz szakállú varázsló volt, tőle jobbra pedig a tábla (mindegyik más alakú). Nyilán öt után járt villám, meg ilyenek.

3.,
Malacölő játék a 2000-es évekből (?). Fegyverrel kellett szaladni, és megölni a két lábon járó/ugráló sertéspéldányokat. Azt hiszem a 4. pálya valami épületbe vezetett, jó rmos volt, és az istennek se jutottunk ki onnan.

4 hozzászólás
SwordHazel 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Keresek egy Hidden object játékot aminek nem jut egyszerűen szembe a címe, és azt se tudom mikori, szerintem régebbi. A lényeg hogy egy lángoló főnix van benne és 3 gyerek akiket a főnix vezet, és a 3 gyerekkel kell lenned párhuzamosan. És felül váltogathatod hogy éppen kivel vagy (azt hiszem 2 kisfiú és egy lány. Van egy közepes fiútestvér meg egy kisebb, és a lány pedig a nővérük). Már mindenhogy beírtam, mindenhol kerestem de nincs meg… Remélem valaki ráismer… :( Meg mintha valami Mystic lenne a nevében de erre is rákerestem és semmi.. :(

Hirdetés
basset 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Keresek egy on-line flash-es kisjátékot, amiben spoiler és el kell legyezgetni, hogy megakadályozzuk a globális felmelegedést. Elég régi…
Köszi, ha valaki tudja, melyik ez! :)

bonnie9 
Melyik az a játék?

Egy 90-es évekbeli játékot keresek (pontosítok, én akkoriban játszottam vele).
Egy amőba verzió volt, de ilyen kis m&m's-szerű figurákkal. Mint ez (https://gremlin.hu/jatekok/cool-spot-1993) a figura. Úgy vette le az ellenfél korongját, hogy kinyúlt hosszúra a lába és átlépte.

6 hozzászólás
zorbwoy 
Melyik az a játék?

sziasztok!

egy regi (biztos, hogy 1990 elotti) C64-es akciojatekot keresek
oldalnezetes, linearis shoot'em up jatekrol van szo, a fohos haztetoknek tuno szogletes objektumok felett repult/ugralt (?), es negyzet-alaku lovedeket lott ki. minden szint vegen ugyanolyan foellenseg volt: egy jobbra-balra ingadozva lebego robot-gomb-cucc, amibol egy feher kulcs esett ki, mikor meghalt, azzal lehetett atmenni a kovetkezo szintre vezeto ajton. ismeros valakinek?

kedaiyun 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Tegnap beugrott egy kép egy játékról, de mi lehetett ez? Annyira emlékszem, hogy a 90-es évek elejéről származott, és képkockákat kellett felfedni, és így kijött a nagy kép. De az is lehet, hogy tologatós kirakó volt, a lényeg viszont, hogy a képen Barbie volt, talán felirattal. Sőt úgy rémlik, hogy én ezt tévében láttam, betelefonálós játékban (mint a Dominó, Torpedó stb.). Rákerestem az összes Barbie-játékra, de ilyesmit nem találtam. Összefoglalóan, valamilyen képkirakós játékot keresek, ami vagy a tévében volt, vagy PC-n, de inkább az előbbi. Esetleg van valakinek ötlete?