Melyik az a játék? zóna

I_luv_Krisztián 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Egy, ha jól tudom online játékot keresek, amiben egy kis fekete lénnyel kellett szobákról szobákra haladni és az ellenfelek elől elfutni. Annyit tudok még, hogy a szobák elrendezése Pack-Man stílusú volt és kezdetleges horror játék lehetett talán.

Cersei 
Melyik az a játék?

Több játékot is keresek!

1.,
Brickses játék volt, kis karácsonyi manócskák kukucskáltak kifelé a lebontandó terület mögül, ha felvettem a stop-jelzést, akkor a tartóka, amivel a golyót nem engedem leesni nagyon kicsi lett, a golyó pedig felgyorsult.

2.,
Valamiféle Puzzle játék lehetett. A lényeg, hogy szép volt a grafikája, és több különböző színű, valamint alakú elemeket kellett összekapcsolni, hogy láncot adjon ki. Bal oldalon azt hiszem, hogy egy ősz szakállú varázsló volt, tőle jobbra pedig a tábla (mindegyik más alakú). Nyilán öt után járt villám, meg ilyenek.

3.,
Malacölő játék a 2000-es évekből (?). Fegyverrel kellett szaladni, és megölni a két lábon járó/ugráló sertéspéldányokat. Azt hiszem a 4. pálya valami épületbe vezetett, jó rmos volt, és az istennek se jutottunk ki onnan.

4 hozzászólás
SwordHazel 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Keresek egy Hidden object játékot aminek nem jut egyszerűen szembe a címe, és azt se tudom mikori, szerintem régebbi. A lényeg hogy egy lángoló főnix van benne és 3 gyerek akiket a főnix vezet, és a 3 gyerekkel kell lenned párhuzamosan. És felül váltogathatod hogy éppen kivel vagy (azt hiszem 2 kisfiú és egy lány. Van egy közepes fiútestvér meg egy kisebb, és a lány pedig a nővérük). Már mindenhogy beírtam, mindenhol kerestem de nincs meg… Remélem valaki ráismer… :( Meg mintha valami Mystic lenne a nevében de erre is rákerestem és semmi.. :(

basset 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Keresek egy on-line flash-es kisjátékot, amiben spoiler és el kell legyezgetni, hogy megakadályozzuk a globális felmelegedést. Elég régi…
Köszi, ha valaki tudja, melyik ez! :)

bonnie9 
Melyik az a játék?

Egy 90-es évekbeli játékot keresek (pontosítok, én akkoriban játszottam vele).
Egy amőba verzió volt, de ilyen kis m&m's-szerű figurákkal. Mint ez (https://gremlin.hu/jatekok/cool-spot-1993) a figura. Úgy vette le az ellenfél korongját, hogy kinyúlt hosszúra a lába és átlépte.

6 hozzászólás
zorbwoy 
Melyik az a játék?

sziasztok!

egy regi (biztos, hogy 1990 elotti) C64-es akciojatekot keresek
oldalnezetes, linearis shoot'em up jatekrol van szo, a fohos haztetoknek tuno szogletes objektumok felett repult/ugralt (?), es negyzet-alaku lovedeket lott ki. minden szint vegen ugyanolyan foellenseg volt: egy jobbra-balra ingadozva lebego robot-gomb-cucc, amibol egy feher kulcs esett ki, mikor meghalt, azzal lehetett atmenni a kovetkezo szintre vezeto ajton. ismeros valakinek?

Hirdetés
kedaiyun 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Tegnap beugrott egy kép egy játékról, de mi lehetett ez? Annyira emlékszem, hogy a 90-es évek elejéről származott, és képkockákat kellett felfedni, és így kijött a nagy kép. De az is lehet, hogy tologatós kirakó volt, a lényeg viszont, hogy a képen Barbie volt, talán felirattal. Sőt úgy rémlik, hogy én ezt tévében láttam, betelefonálós játékban (mint a Dominó, Torpedó stb.). Rákerestem az összes Barbie-játékra, de ilyesmit nem találtam. Összefoglalóan, valamilyen képkirakós játékot keresek, ami vagy a tévében volt, vagy PC-n, de inkább az előbbi. Esetleg van valakinek ötlete?

sarah05 
Melyik az a játék?

Hello mindenkinek!
Nagyon régen, mikor még az első számítógépemet használtam (annak már több mint 10 éve), volt rajta egy játék, amivel nagyon szerettem játszani, de sajnos nem emlékszem a nevére. Ha valaki netán ismerné nagy segítség lenne.

Amire emlékszem belőle:

Ki kellett szabadulni (???) egy házból, vagy éppen az adott területről (a szinttől változott) miközben el kellett kerülnöd a találkozást a csontvázakkal, akik a házban laktad. Létrákon kellett fel-le mászkálni, és bizonyos pontokon elhelyezett karok megnyitásával tudtad befejezni a adott pályát és szintet lépni.

OldNile 
Melyik az a játék?

Üdv mindenkinek!
Beugrott egy régi játék, amit a szokásos „minden kulcsszót beírok a Google képkeresőbe” módszerrel sem találok. Annyi biztos, hogy 90-es évekről van szó, Win95-ön tuti játszottam vele (talán 3.1-en is, erre nem esküdnék meg), és alapvetően egy 4-5 társasjátékból álló gyűjtemény volt. Rajzfilmszerű stílusa volt, egy ház különböző helyiségeiben voltak a játéktáblák (dáma, „kígyós-létrás”, talán sakk is), és különböző állatfigurák ellen kellett játszani (egy világos barna, nagy orrú kutyára határozottan emlékszek, az indító ikon is ő volt), akik szövegbuborékokban kommentálták is a történéseket.
Valakinek mond mindez valamit? :D

1 hozzászólás
lipotdorka 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Már nagyon rég óta keresek egy játékot, a lényege annyi volt, hogy ilyen kis nyomi szemüveges (?) főhőssel kellett benne rohangálni egy városban és a helyi nagy vagányok után kellett takarítani, pl graffitiket lemosni a falról, banánhélyakat is lehetett lerakni asszem amin azok elcsúsztak, aztán ha megláttak akkor jól elverték a főhősünket és game over volt (?). Nagyono rég játszottam vele, kb 10 évvel ezelőtt. Nagyon egyszerű grafikája volt. guglin már mindenhogy kerestem, de semmi :(
Ha valakinek esetleg eszébe jutna a címe, ne tartsa magában. Köszönöm :)

Kapcsolódó játékok: Rosszcsontok – Az indiánok kincse

Rosszcsontok – Az indiánok kincse (2005)

3 hozzászólás