Melyik az a játék? zóna

BiRo 
Melyik az a játék?

Sziasztok,
Volt régen pc-re egy játékom.
Azt hiszem még a win98-as időszakból.
Mini bárka szerű fa hajó cutscene-nel kezdődik a játék, ha jol emlékszem. Folyón haladnak, és valami hajótörést szenvednek, talán vizesésnél.
Legalább 5 karaktert tudunk irányítani felvaltva barmikor, az f1 f2…. f5 gombokkal valtogatva.
Ugyesen kell maszkalni a dzsungelben, mert jonnek a krokodilok es megtamadnak, igy célszerű olyan helyen hagyni az inaktov karaktert, ahol nem érik el, ugyanis az egész játék pörög, akármilyen messze is vannak egymástól a karakterek.

Előre is köszi, ha valaki csak nyinra is tud vezetni :D

Valcsa 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Egy régi pc játékról érdeklődnék, hátha beugrik valakinek. :)
Talán valamilyen kisállat formájában (de ez csak talán) kellett a tenger fenekéről felúszni minél hamarabb (pontosabban ilyen nagyobb „lég-buborékokra” rákapaszkodni, ami segítette a felszínre való feljutást), úgy, hogy közben az utamba akadó kincseket is be kellett gyűjteni (pl. a játékmező/monitor két szélén lévő korall-kiszögelléseknél megállni, felvenni, és menni tovább stb). A játék képe csak fel és le mozgott, attól függően, hogy lesüllyedtem ismét a tengerfenékre, vagy felfelé igyekszem a felszín felé.
Azt hiszem, valamikor 2000 környékén játszhattam vele, szerettem, és jó lenne tudni a nevét. :)
(Update: Megvan – a Bubble Dizzy-re gondoltam. :) )

3 hozzászólás
Near 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Valamikor 2005 környékén/után játszottam egy PC játékkal. A sztori talán valami olyasmi volt, hogy a fiú a bátyját akarta megmenteni, ugye ehhez útnak kellett indulnia. Hivatalosan egyedül, de valójában volt vele valamiféle varázsceruzája, amivel meg tudta rajzolni magának az utat. Vagy épp ugyanígy rajzolva, egy másik ceruzával talán olyan utat, amin ugrálni lehetett stb.

Rémlik valakinek? Színes-szagos-platformer volt lényegében.

3 hozzászólás
Hirdetés
Swoosh 
Melyik az a játék?

Xbox 360 ra érdekel olyan autós játék amit 2 controller-rel egyszerre lehet játszani. Tudtok ajánlani ilyent? Köszi

1 hozzászólás
Ágas15 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Hátha tud itt segíteni itt valaki. :) már mindenütt bekerestem és egyszerűen nem hagy nyugodni.
Anno tesóm kezdett el rajta játszani, és én még kicsi voltam, szóval kb. 10 vagy több éves játékról lenne szó. Lekellett tölteni, szóval nem böngészős volt. Egy szigeten játszodott azt hiszem. Volt egy falu, azt kellett népesíteni és irányítani. Emlékszem arra, hogy csak összeillő jegyeket lehetett összeadni. Lehetett bájitalokat készíteni. Az emberek megtudtak betegedni, és akik meghaltak annak megjelent a sírja, amit szabadon lehett húzgálni. Elég szép grafikája volt. Örülnék, ha valaki tudna segíteni. :) Köszi! :)

10 hozzászólás
Esztii_ 
Melyik az a játék?

sziasztok!

Régen a nagypapám ezeréves gépén játszottam mahjongot. De ez nem sima netes volt, hanem le volt töltve. Nem a szokásos jelekkel volt, hanem mindenféle tárggyal, pl fával, zipzárral, börtönnel talán volt unikornis is és még mindenféle ilyen :D
Ilyen türkizkék jellegű volt a háttér és te döntöttél milyen alakban kéred a pályát.
Na ezt a játékot keresem. Sajnos nem tudom mi a neve, talán valami S betűvel kezdődött, ennél többet nem tudok
Ha valaki esetleg ebből a katyvaszból rájön melyik játék lehet annak nagyon örülnék :D
Köszi előre is a segítséget

3 hozzászólás
Szahmet 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Egy online flash játékot keresek.A játék egy fitness stúdióban játszódott, különböző molett embereket kellett lefogyasztani, azzal hogy kondigépekre raktuk őket vagy gyakorlatokat csináltattunk velük. A játék elején megjelent egy Green Monkey (?) lógó,vagyis egy majom volt benne.
Esetleg valakinek van ötlete mi lehetett? Már sok helyen próbáltam keresni több éve, de nem lett még meg.

BiRo 
Melyik az a játék?

Sziasztok,
Volt regen egy játék amivel még Win98-on, vagy esetleg mar XP-n játszottam, a lenyeget nem értettem akkoriban, hogy mi miért történik, de úgy kezdődött a játék, hogy mocsaras közegben hajokazunk a folyón (ez mind cutscene) es jön egy vízesés.
Hajó lezuhan, es mindenki ilyen dzsungel felfedező ruhazatban van, mintha kirandulok lettek volna egy kisebb fa setahajon.
Ez után kezdődik el a játék, 4 vagy 5 emberrel vagy egyszerre akik közül f1-f5 gombokkal tudsz barmikor valtani.
Tulelo játékról van szó, mert sok sok krokodil tamad meg a pályán es vigyaznod kell hogy kit hol hagysz, mert mindenkinek csak egy elete van, es nem jelez a játék, ha valaki bajba kerül, de a karakterek nem is cselekednek semmit nelkuled, ha váltasz közöttük, szoval résen kell lenni.
A krokodilok voltak a lenyegesebb vagy szinte egyetlen ellenfelek, meg a cd tok boritojan is egy nagy krokodil vagy aligator van.

Nagyjából ennyire emlékszem rá.
Előre is köszi a segítséget :)

Meg valami, TPS volt, mint egy GTA, asszem fps nézetre lehetőség se volt, de nem biztos

Puffancs200 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Régen kb 10-12 éve volt egy játék a számítógépen egy szőrmókkal voltunk és ki kellett menteni a többi kis szőrmókot 2ds játék volt hasonló volt a pacmanhez de nem tudom már sajnos a játék nevét esetleg valakinek nem ismerős?

2 hozzászólás
Ádám_Szántó 
Melyik az a játék?

Ja és telefonos volta habár mi tableten játszotuk!