Melyik az a játék? zóna

Puffancs200
Melyik az a játék?

Sziasztok! Régen kb 10-12 éve volt egy játék a számítógépen egy szőrmókkal voltunk és ki kellett menteni a többi kis szőrmókot 2ds játék volt hasonló volt a pacmanhez de nem tudom már sajnos a játék nevét esetleg valakinek nem ismerős?

Ádám_Szántó
Melyik az a játék?

Ja és telefonos volta habár mi tableten játszotuk!

Ádám_Szántó
Melyik az a játék?

Sziasztok régen úgy kb 5 6 éve játszottunk egy olyan játékkal ami egy macska szerepébe votl és elkellett dönteni hogy melyik deszkára ugrasz eközben egy öreg néni üldözöt amiért leborítottad a kaját erre már nem pontosan emlékszem és neked macskakaját meg halat kelket gyülytened és igen a pálya egy deszkasoron játszódott. Nemtudom hogy sikerülhet e megtaláli ezt a játékot +állított volt és az ujjaiddal húzva írányítottad. Hogyha kapizsgálod és tudod meik ez akkor még írok róla többet!

1 hozzászólás
mrsp 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Én nem játékot konkrétan, hanem egy weboldalt keresek, régen onnan töltöttem le mindenféle játékokat, amiket 1 óráig ingyen lehet játszani, utána meg kell venni a játékot ha folytatni szeretnék. Kb 10 éve használtam ezt az oldalt, olyasmi játékok voltak rajta mint a Mystery Case Files, stb. :)

2 hozzászólás
Vad_Bill
Melyik az a játék?

Tudnátok segíteni?
Régebben játszottam egy felső nézetes fantasy rpg játékkal.Sajnos kevés dolog maradt meg belőle. Lehettél benne ember, vagy törpe. Voltak apró kis városok. Sokat lehetett a természetben lenni, voltak fák (bármily meglepő), és belehetett menni a barlangokba,farkasokat és ha jól emlékszem csontvázakat ölni.
Azt hiszem, a törpének fejszéje vagy kalapácsa volt. Biztos hogy 2010 előtt jött ki és offline volt.

Van még egy másik is.Egy Agatha Christie játékra emlékeztet, de nem az volt. A főszereplő egy nő volt. Asszem valami könyvtárban kezdődött este, majd a következő az volt, hogy felszálltunk egy ilyen nagy vasból készült hajóra. Kicsit ilyen régiesebb volt. Aztán a hajó elkezdett süllyedni. Volt ott valami csávó akire ráesett egy cső. Azt ki kellett szabadítani, a süllyedő hajón mászkálni. Aztán valami szigetre verődtünk a csávóval. Itt elakadtam.

1 hozzászólás
bakossama 
Melyik az a játék?

milyen játékban lehetett a karakter SÁLÁVAL harcolni? egy sállal :)
vagy ami hasonlít egy sálhoz? ? ?

3 hozzászólás
Hirdetés
KatonaDia
Melyik az a játék?

Egy ősrégi játékot keresek. Kb 20 éve, mikor az első gépemet kaptam, azon volt rajta. Egyszerű offline játék. 2D-s játék, ősemberek vannak benne. Az játékmenet kb annyi, hogy a „főhős” rendelkezik egy helikopterrel. Mivel tör fel a barlangban a víz, így a helivel kell kimentenie a többi ősembert, mert nem tudnak úszni. Esetleg rémlik valakinek ez a játék?
Évek óta gondolkozom a címén, de sosem jártam még sikerrel. Hátha ti okosabbak vagytok :D

1 hozzászólás
Kocka_Bagoly 
Melyik az a játék?

https://giphy.com/gifs/dennys-justin-gammon-3oEduWmMefvQqZKzAs
Halihó. Egy régi játékot keresek. Ez egy app volt nem videojáték. Apukám régi telefonján működött. Szerintem csak androidra elérhető iosra nem. Az volt benne a lényeg hogy egy tojásra kellett nagyon sokat (kb. 10 000-t talán) ütni hogy kinyíljon. Sajnos hogy mi volt benne azt nem tudom mert apukám letörölte. Egy kicsit sötétebb témájú elég rossz grafikájú játék volt de arra emlékszem hogy a tojásnak olyan színe volt mint egy igazi tojásnak. A nevében azt hiszem benne volt az egg szó de ez nem biztos. Nagyon köszi annak aki megtalálja!

2 hozzászólás
BiRo 
Melyik az a játék?

Sziasztok,
Naaagyon régen, gyerekkoromban, kb úgy 2003–2004 környékén volt egy kis stratégiai jatekom, amiben ha jól rémlik, egy két lábon járó tojással kellett csatangolni, ilyen 2d-s, oldalra haladós (platformer) játék volt, mint az első Super Mario Bros játékok.
Különböző pályák között lehetett haladni oda vissza, nagyon nem volt megkötve a menet irány, asszem tárgyakat kellett összegyűjteni az előre haladáshoz.
Egy valami rémlik nagyon, hogy volt egy kikötő pálya, ahol a víz alatti részt is fel lehetett fedezni, meg egy nagy kalózhajót is meg lehetett mászni, de szó szerint mert az árboc feletti kilatoba is fel lehetett mászni.
Kb ennyi rémlik a játékból.

Kapcsolódó játékok: Fantastic Dizzy

Fantastic Dizzy (1991)

2 hozzászólás
Valentine_Wiggin 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Még a nagy hidden objectes korszakomban játszottam egy játékot, amit azóta keresek sikertelenül. Azt hiszem, BigFish Games-es volt, de azon a listán eddig nem találtam rá. A klasszikus „haunted house” alapgondolatra épült, a főhősnő azt hiszem, megörökölte a házat. A házban volt egy folyosó, amiről négy-öt ajtó nyílt, ezeket fokozatosan lehetett kinyitni a játék folyamán, és jellemzően teljesen más világokba vezettek. Az egyik mögött például egy kisebb tanya volt egy nagymamával (?), egy másik mögött pedig egy éjszakai tengerpart. Kezdetben kicsit misztikus horror hangulatot akart fenntartani, de később egyre inkább átment fantasy-ba. Szerintem hidden objectekhez képest kifejezetten szép grafikája volt.
Remélem, valaki ráismer.

5 hozzászólás