Melyik az a játék? zóna

Reelka 
Melyik az a játék?

Gyerekkoromban sokat játszottam ezzel a kígyók és létrák típusú játékkal. Most kapok egy táblát(csak a táblát) de a nevét még mindig nem tudom. Valakinek meg van esetleg? Köszönöm

1 hozzászólás
Zyta18 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Egy 2000–2010-es évek környéki online farmos játékot keresek, ami felülnézetes volt. Ha az emlékezetem nem csal, akkor lett fejlesztésű.
Voltak benne lehetőségek ingame vásárlásra SMS-en keresztül.

Előre is köszönöm a segítséget!

2 hozzászólás
LittleStar 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Én egy társasjátékot keresek. Nem olyan régen, amikor válogattam a játékok között ( kb év eleje), akkor futottam bele, viszont en balga nem irtam/jegyeztem fel a nevet. A Renature lett a befutó végül a kettő közül (hasonló tematika), és a keresett játékban az volt a lényeg, hogy újra kellett állatokkal és növényekkel telepíteni a “Földet” (talaaan). Rémlenek kis állatfigurák meg talán karámszerű valamik. Tudom nem túl sok info, de nagyon örülnek, ha megtalálnam. :D

Előre is köszi, ha van ötleted!

LS

3 hozzászólás
Anna_Rácz 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Én egy versenyzős játékot keresek valamikor talán a 2000 évek elejéről de nem biztos.
Annyira emlékszem csak hogy volt egy olyan pálya amin egy tipik amerikai asztalon ment a verseny amin a reggelizés kellékei voltak az akadályok, alkották a pályát. Konkrétan emlékszem kiborult gabonapehelyre meg talán piros-fehér kockás volt az abrosz.. De ez már nagyon nem biztos. Illetve kicsik voltak a játékosok (márha tényleg több játékos volt és nem csak akadálypálya volt önmagában). Vagyis kb alig nagyobbak mint a kiömlött gabonapehely… Ja és felülnézetes volt.

2 hozzászólás
Saori 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Tudom, hogy flash játékokból van/volt vagy egy milliárd, de azért leírom, hátha. A 2000-es évek eleje-közepe felé volt a sulimban nagyon népszerű, platformos játék (valszeg miniclip).
Grafikájában kicsit részletesebb, olyan Oroszlánkirály-Aladdin szint, egy dzsungelben játszódik, sötét színek, sok moha meg inda meg ilyesmi.
Nekem úgy rémlik, az volt benne nagyon nehéz, hogy a karaktered (ami talán egy kalapos vagy talán egy szőke felfedező/kincskereső fickó volt) saját magától ment előre, te csak az ugrásokat tudtad irányítani. Asszem közben aranyat is kellett gyűjteni.
Leginkább csak az az élmény maradt meg, hogy mikor info órán végeztünk a feladatunkkal, mindenki elindította, miniclip logó, visszaszámlálás, és fut a karakter egy sötét dzsungelben és nyomjuk a space-t mint a hülyék. :D

Előre is köszi ha tudtok segíteni! :)

Kapcsolódó játékok: Leo Steel and the Aztek Gold

Leo Steel and the Aztek Gold (2004)

4 hozzászólás
Tatjana_Larin 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Egy régi PC játékot keresek a ’90-es évek végéről, 2000-es évek elejéről (=nagyjából 2007-ig bezárólag), 2D-s rajzfilmszerű grafikával
Arra emlékszem, hogy logikai feladatok voltak benne, és egy őrült tudós, aki a menüben és a feladatok előtt mindig ott volt (talán közben is)
A feladatok között voltak pl. rabszöktetés a börtönből (ha a villanykörtét anélkül akarod kicsavarni, hogy leoltottad előtte, akkor megégeti a kezed), oszlop építés (többféle anyagot lehetett rétegezni, és tartósnak kellett maradnia, a márványra kifejezetten emlékszem), kötéltáncos, sakkozás, pénzmérés
Nem volt se felül-, se oldalnézetes, inkább helyszínek voltak egy-egy feladatnál, mint pályák, az egész megrajzolva
A főmenü valószínűleg kék volt
Évek óta próbálom megkeresni, de sehol nem találtam, és fogalmam sincs mi volt a neve, remélem ti tudtok segíteni :)

5 hozzászólás
Swoosh 
Melyik az a játék?

Nagyon nagyon rég (20 éve? LOL) volt egy PC játék, ami ilyen technikai építési – láncreakció dolog volt

Minden szint 1 képernyő s ilyen olyan dolgokat kellett egymás mellé rakni mint pld gumiasztal, rajta pattogó kugli golyó, ajtók, kapcsolók, propeller/lufit hajtani. A cél meg pld egy kapcsoló elérése / bekapcsolása volt.

Nagyon ötletes dolognak tűnt de nem feltétlenül azt a játékot keresem, hanem olyan típusú játékot. Van ezeknek valami gyűjtőnevük?

Egy hasonlóval játszodtam, telefonon ( Cut It: Brain Puzzles (2020) ) , de kíváncsi lennék, hogy mi ennek a kategóriának a legelismertebb játéka.

Nem számít hogy PC vagy android, egyszerűen csak megnéznék pár filmecskét ehhez.

Köszi

4 hozzászólás
Alessana 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Ahogyan törpölök, sehogy sem jut eszembe egy játék címe amivel még zsenge ifjú korom kocka hajnalán játszottam PS-n.
Egy ilyen adventure játék volt több pályával. Annyi van még, hogy egy rókával kellett egy középkori pályán játszani. És volt egy amiben egy lányrókával kellett a kínai Nagy Falon menni (most lehet hülyén hangzik, de volt benne egy tigris is akin lovagolt a karakter?)

Köszönöm aki tud segíteni!

3 hozzászólás
bonnie9 
Melyik az a játék?

Androidos kb. (max. 8 éves) játékot keresünk férjjel. Az volt a lényege, hogy repülőket kellett lehozni a levegőből, úgy, hogy ne ütközzenek, mintha a színeknek is lett volna jelentősége, egyszerű grafika, és egyre több és több jött.
Köszönöm, ha valakinek van ötlete.

2 hozzászólás
BiRo 
Melyik az a játék?

Sziasztok,
Volt régen pc-re egy játékom.
Azt hiszem még a win98-as időszakból.
Mini bárka szerű fa hajó cutscene-nel kezdődik a játék, ha jol emlékszem. Folyón haladnak, és valami hajótörést szenvednek, talán vizesésnél.
Legalább 5 karaktert tudunk irányítani felvaltva barmikor, az f1 f2…. f5 gombokkal valtogatva.
Ugyesen kell maszkalni a dzsungelben, mert jonnek a krokodilok es megtamadnak, igy célszerű olyan helyen hagyni az inaktov karaktert, ahol nem érik el, ugyanis az egész játék pörög, akármilyen messze is vannak egymástól a karakterek.

Előre is köszi, ha valaki csak nyinra is tud vezetni :D

1 hozzászólás