Melyik az a játék? zóna

lipotdorka 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Már nagyon rég óta keresek egy játékot, a lényege annyi volt, hogy ilyen kis nyomi szemüveges (?) főhőssel kellett benne rohangálni egy városban és a helyi nagy vagányok után kellett takarítani, pl graffitiket lemosni a falról, banánhélyakat is lehetett lerakni asszem amin azok elcsúsztak, aztán ha megláttak akkor jól elverték a főhősünket és game over volt (?). Nagyono rég játszottam vele, kb 10 évvel ezelőtt. Nagyon egyszerű grafikája volt. guglin már mindenhogy kerestem, de semmi :(
Ha valakinek esetleg eszébe jutna a címe, ne tartsa magában. Köszönöm :)

Kapcsolódó játékok: Rosszcsontok – Az indiánok kincse

Rosszcsontok – Az indiánok kincse (2005)

3 hozzászólás
noriidk 
Melyik az a játék?

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, úgy nyolc-tíz éve játszottam egy játékkal, szerepjáték, a jó öreg királyság-irányítós, területszerzős sztori volt, egy kis fantasyval megspékelve. Ami nagyon megmaradt, hogy valami gyémántokat kellett keresni/találni, volt hadsereg, de nem feltétlen katonásdisat kellett játszani, és hogy multiplayeresen is lehetett játszani, úgy, hogy különböző királyságok voltak, mindegyik másról volt „híres”. Amivel én játszottam mindig, annak egy fa volt a jele, természetvarázsokat(?) lehetett csinálni vele. Csak ennyi jutott eszembe, de hátha valaki ráismer, nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget! :)

2 hozzászólás
IviKawaii 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Keresek egy játékot, amivel közel 10 éve játszottam kb számítógépen. Lehet, hogy egy Final Fantasy volt, de az is lehet, hogy csak ahoz hasonló. Egy női karakterrel kellett varázsolni egy botanikus kert szerűségben (nem, nem Harry Potter). Arra is emlékszem, hogy nagyon lenyűgözött a grafikája, mert akkoriban nagyon menőnek számított. Emlékszem arra is, hogy mikor ezt a varázsolós részt lejátszottam, ki kellett vinni a karakterünket és (ezért is gondolom, hogy ff) egy lebegő szigetszerűségen volt, illetve voltak nagy sárga madarak is odakint. Nem tudom ebből valaki rájön e, hogy melyik játék, de hálás lennék ha igen, mert nagyon régóta keresem.

7 hozzászólás
Melodía 
Melyik az a játék?

Pár évvel ezelőtt volt egy teherautós játék. Sofőrt kellett választani (mindegyik másképp vazetett) és epiteshez hordozni a dolgokat. A ház minden szinttel épült. Egy városban vált a mozgástér, többre nem emlékszek.

gmagdus 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Kicsi rá az esély, de megpróbálom. Még az ősidőben, a 90-es években játszottam, PC-n, nagy floppyn volt :) Szöveges kalandjáték, csak szöveg semmi grafika. Karácsonyi ajándékokat kellett venni a családnak, de talán előbb pénzt kellett hozzá szerezni. Egy városban lehetett mászkálni, üzletekbe bemenni. Kb. ennyire emlékszem a történetből.
Köszi!

Ninácska 
Melyik az a játék?

Sziasztok! :)

Jó pár éve már, hogy játszottam egy olyan játékkal mobilon – GooglePlay-ből letöltve – , aminek az volt a lényege, hogy állatokat kellett „keresztezni” egymással, és ebből születtek újabb állatok. Nemcsak „sima”, létező állatokat lehetett benne kipörgetni, hanem misztikus állatokat is, például Kerberoszt.

Egyszerű felületű játék volt, de nagyon élveztem.

Tud valaki segíteni? :) :)

8 hozzászólás
Hirdetés
nequam 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Több mint 10 éve játszottam egy online flash játékkal, aminek nem emlékszem a nevére. Mintha a Miniclip oldalán lett volna, de most már nem találom. Oldalnézetes, mászkálós, ugrálós, harcolós játék volt. Két karakterrel lehetett lenni: egy maszkos piros humanoiddal vagy egy emberszerű patkánnyal, aki egy kapaféleséggel harcolt. Több különböző „hangulatú” pálya volt (pl. vulkánföld, ókori Róma) és fel lehetett szedni új fegyvereket (pl. villámkard). Az első megfejtőt aznapra az internet nemhivatalos királyának kiáltom ki.

_Sophie_ 
Melyik az a játék?

Halihó!
Egy netes játékot keresek. A lényeg, hogy különböző dolgokat kellett lerakni, és annak függvényében mit milyen sorrendben raktál le úgy változott a bolygó.
Volt egy tökéletes sorrend amivel végigvihető volt a játék. Gondolom ennek kitalálása volt a lényeg, szóval talán logikai volt. :D
Amikre emlékszem, hogy le lehetett tenni: virág, emberke, fogaskerék, víz.
Köszönöm, ha valaki ennyiből kitalálja. :D

6 hozzászólás
Valcsa 
Melyik az a játék?

Egy autós-versenyzős játék nevét keresem, rég játszottam vele (kb 14 éve, vagy több..). Offline játék, autóversenyre lehetett kihívni a virtuális város járókelőit úgy, hogy az illető mellé mentél az autóval és rádudáltál. :) Emellett pl. autót is kellett szerelni a garázsban (ha valami elkopott, vagy tuningolni akartad), alkatrészeket venni hozzájuk a shop-ban, stb. Ötletem sincs, mi lehet a neve…

(UPDATE: Rájöttem, ez a Street Legal, még a régi, 2000-es évek eleji kiadás. :) )

5 hozzászólás
EProg 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Körülbelül 5 éves voltam, amikor egy DOS-os 3D versenyzős játékkal játszottam. Azóta sem találtam, de még hasonlót sem. Kevés emlékem van róla, csak az a biztos, hogy akkor még nagyon tetszett. Azért összegyűjtöm, ami eszembe jut, és valószínűleg illik rá:

3D volt, viszont nagyon pixeles, vonalakból volt minden kirajzolva (így rémlik) – a Stunts-hoz hasonlóan, de még annál is jóval kevesebb színből. Van egy olyan érzésem, hogy legfeljebb 16 színből állt a játék. Úgy rémlik, hogy fekete volt a háttér is, nem volt semmilyen skybox, ég, se más. Talán az űrben volt ez a verseny. Abban nem vagyok biztos, hogy belső vagy külsőnézetes volt – talán valami visszajátszás (is) volt benne, és akkor külsőnézet, verseny közben belső.
Egyébként emberekkel futkostunk, de gömbben. o.O Na ehhez hasonlót nem is találtam még, pedig sokáig keresgéltem. Hogy valami erőtér volt, vagy az volt a „jármű”, nem tudom már. Meg azt sem, hogy állandóan körülöttünk volt-e a „gömb” (elég kevés polygonból álló gömb). Csak a körvonala volt egyébként, szóval a wireframe, nem volt kitöltve a felülete.

Hát, ez nem sok infó.. És semmi nem biztos. De lényegében egy rettentő régi, DOS-os térbeli verseny, emberkékkel futkosva (igencsak gömbben), kevés színnel, raszterizált vonalakból kirajzolva (mint a Stunts pályája és annak elemei).

Hátha itt valaki ismeri. Remélem valaki felismeri, azt nagyon megköszönném. :) Ez az egyetlen játék, amire emlékszek, de azóta sem találom.

1 hozzászólás