Melyik az a játék? zóna

Vad_Bill
Melyik az a játék?

Tudnátok segíteni?
Régebben játszottam egy felső nézetes fantasy rpg játékkal.Sajnos kevés dolog maradt meg belőle. Lehettél benne ember, vagy törpe. Voltak apró kis városok. Sokat lehetett a természetben lenni, voltak fák (bármily meglepő), és belehetett menni a barlangokba,farkasokat és ha jól emlékszem csontvázakat ölni.
Azt hiszem, a törpének fejszéje vagy kalapácsa volt. Biztos hogy 2010 előtt jött ki és offline volt.

bakossama 
Melyik az a játék?

milyen játékban lehetett a karakter SÁLÁVAL harcolni? egy sállal :)
vagy ami hasonlít egy sálhoz? ? ?

3 hozzászólás
KatonaDia
Melyik az a játék?

Egy ősrégi játékot keresek. Kb 20 éve, mikor az első gépemet kaptam, azon volt rajta. Egyszerű offline játék. 2D-s játék, ősemberek vannak benne. Az játékmenet kb annyi, hogy a „főhős” rendelkezik egy helikopterrel. Mivel tör fel a barlangban a víz, így a helivel kell kimentenie a többi ősembert, mert nem tudnak úszni. Esetleg rémlik valakinek ez a játék?
Évek óta gondolkozom a címén, de sosem jártam még sikerrel. Hátha ti okosabbak vagytok :D

1 hozzászólás
Kocka_Bagoly 
Melyik az a játék?

https://giphy.com/gifs/dennys-justin-gammon-3oEduWmMefvQqZKzAs
Halihó. Egy régi játékot keresek. Ez egy app volt nem videojáték. Apukám régi telefonján működött. Szerintem csak androidra elérhető iosra nem. Az volt benne a lényeg hogy egy tojásra kellett nagyon sokat (kb. 10 000-t talán) ütni hogy kinyíljon. Sajnos hogy mi volt benne azt nem tudom mert apukám letörölte. Egy kicsit sötétebb témájú elég rossz grafikájú játék volt de arra emlékszem hogy a tojásnak olyan színe volt mint egy igazi tojásnak. A nevében azt hiszem benne volt az egg szó de ez nem biztos. Nagyon köszi annak aki megtalálja!

2 hozzászólás
BiRo 
Melyik az a játék?

Sziasztok,
Naaagyon régen, gyerekkoromban, kb úgy 2003–2004 környékén volt egy kis stratégiai jatekom, amiben ha jól rémlik, egy két lábon járó tojással kellett csatangolni, ilyen 2d-s, oldalra haladós (platformer) játék volt, mint az első Super Mario Bros játékok.
Különböző pályák között lehetett haladni oda vissza, nagyon nem volt megkötve a menet irány, asszem tárgyakat kellett összegyűjteni az előre haladáshoz.
Egy valami rémlik nagyon, hogy volt egy kikötő pálya, ahol a víz alatti részt is fel lehetett fedezni, meg egy nagy kalózhajót is meg lehetett mászni, de szó szerint mert az árboc feletti kilatoba is fel lehetett mászni.
Kb ennyi rémlik a játékból.

Kapcsolódó játékok: Fantastic Dizzy

Fantastic Dizzy (1991)

2 hozzászólás
Valentine_Wiggin 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Még a nagy hidden objectes korszakomban játszottam egy játékot, amit azóta keresek sikertelenül. Azt hiszem, BigFish Games-es volt, de azon a listán eddig nem találtam rá. A klasszikus „haunted house” alapgondolatra épült, a főhősnő azt hiszem, megörökölte a házat. A házban volt egy folyosó, amiről négy-öt ajtó nyílt, ezeket fokozatosan lehetett kinyitni a játék folyamán, és jellemzően teljesen más világokba vezettek. Az egyik mögött például egy kisebb tanya volt egy nagymamával (?), egy másik mögött pedig egy éjszakai tengerpart. Kezdetben kicsit misztikus horror hangulatot akart fenntartani, de később egyre inkább átment fantasy-ba. Szerintem hidden objectekhez képest kifejezetten szép grafikája volt.
Remélem, valaki ráismer.

5 hozzászólás
Hirdetés
Victorious 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Úgy döntöttem segítséget kérek, mert egyszerűen nem találom a játékot és kezd zavarni :D
Valamikor a 2000-es évek elején játsszhattam vele. Lényegében egy ősemberrel kell végigmenni a pályán, dínókat ütögetve meg ilyenek (ha jól emlékszem). A karaktert teljes mértékben nagy barna szőr fedi csak a keze, lába és arca lóg ki. (találat alapján hasonlít erre a captain caveman rajzfilmfigurára, talán ő is az de sajna nem ad ki rá semmit sem :/) Oldalnézetes.
Egészen eddig az volt meg bennem, hogy caveman a címe de nem jártam ezzel sikerrel :/

2 hozzászólás
MóroczMárk 
Melyik az a játék?

Van még egy másik játék is, ezzel még 2004 után játszottam. Fantasy szerű volt, RPG, lehetett kaját gyűjteni ezzel az életedet tudtad visszatölteni, ork szrű szörnyeket kellett ölni. 3D-s volt már, és ami megmaradt és nagyon tetszett, hgoy ha a nyíllal mellélőttél beleállt a falba és fel tudtad venni azt. Olyasmi volt mint az Elder Scrolls

3 hozzászólás
MóroczMárk 
Melyik az a játék?

Sziasztok!

Egy elég régi játékot keresek (PC).
Ilyen szörny szerű lényekkel kellett menni, ha jól emlékszem 4-en is voltak egy csapatban, menet közben lehetett váltani köztük. Az egyik zöld színű volt (talán egy nagy szöcskére hasonlított?) és tüzet lőtt ki/köpött vagy ilyesmi. Tuti 2004 előtti játék.

2 hozzászólás
Melodía 
Melyik az a játék?

Meglett, tényleg összemostam egy picit egy másik játékkal. Away, de itt az nincs fent.
https://www.gamestar.hu/hir/away-the-survival-series-26…
Helló!

Egy szimulátort keresek, amiben valami mókusszerű apró állatkával kell élni a dzsungelben(?). Talán 1-2 éve jelent meg és a Gamestar oldalán olvastam róla. Annyi rémlik még belőle, hogy nagyon cuki volt a főszereplő és sokakat ez fogott meg a kommentek alapján. Elég halványak az emlékeim, az sem kizárt hogy több játékot sikerült összemosnom, és azért nem találom sehol xD.