Melyik az a játék? zóna

Misaijan 
Melyik az a játék?

Sziasztok, egy hidden object játékot keresek, egy ősz-ezüstős hajú huszonéves nő a főszereplő, aki egy robot társaságában keveredik bele kalandokba, egy furcsa henger miatt, és a végén eljut egy szigetre, ahol egy szobor irányítja az időt, és az időjárást. A karakterrel nem lehet mozogni. Előre is köszönöm a segítséget!

Nightmare 
Melyik az a játék?

Hello! Egy világháborús mesterlövészes játékot keresek, amiben ha valakit lelőttél, akkor lassított felvételben mutatta, ahogyan a golyó szépen átmegy a célponton. Volt egy Zombis módja is.

Kapcsolódó játékok: Sniper Elite V2

Sniper Elite V2 (2012)

2 hozzászólás
Zajec 
Melyik az a játék?

PC – western game

Sziasztok! Egy viszonylag régi játékot keresek, aminek anno a demóját kipörgettem, de mára elfelejtettem a címét.
Westernes, ásni is lehetett benne, és tyúkokat szétlőni xD Egy kis városban volt, mindenhova be lehetett menni, fel meg le, ez akkoriban király volt :D Tudom, nem sok infó, de hátha valakinek így is beugrik :)

időközben megtaláltam, gyorsan fel is vittem :D

Kapcsolódó játékok: Outlaws

Outlaws (1997)

rekavojnics 
Melyik az a játék?

Mi ez a Pc játék?

Amire emlékszem: 2008–2009 táján játszottam vele laptopon. Oldalnézetes volt, hasonlított a supermariora, csak itt a karakter egy zöldes állat volt. (ha jól emlékszem béka, de az nem biztos) Öt életem volt összesen, ugrálni és lőni is lehetett, a tüskéket és az össze-vissza mozgó ellenségeket ki kellett kerülni, zöld gömböket kellett felszedni (mint a SuperMarioban a pénzt) Akkor lehetett a következő pályára továbbjutni, ha összegyűjtöttem az összes (5db) kristályt.

4 hozzászólás
mrsp 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Pár hónapja azt hiszem Molyon találtam egy online játékot, van androidos verziója is, ezt keresem. Az volt a lényeg, hogy voltak „tárgyak”, például tűz, fa, szél, víz, föld, napsütés, stb., ezeket kellett összehúzni és nagyobb „tárgyak” jöttek ki belőle, például víz+felhőből jött ki eső, meg ilyesmik. :)

5 hozzászólás
csucsu2008 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Egy androidos játékot keresek. Kb. 3 évvel ezelőtt játszottam vele. Valami zombihadsereggel kellett menni és lövöldözni. Ha teljesítettünk egy pályát, akkor továbbléptünk a következőre (mint pl. a Frozen Free Fallban). Köszi!

Hirdetés
Morn 
Melyik az a játék?

Ha már ennyien próbálkoznak, nosza, én is… :) Régen kerestem, de aztán letettem erről a játékról.
Emlékeim szerint rózsaszín (de a szín nem biztos) kisautóval lehetett játszani. Egy garázsból indult el, és kattintgattál mindenfélére, amire lehetett, pl. elhúztad az ablak függönyét, ott ült a béka, a békára, akkor bekapta a legyet, stb. Az autónak amúgy volt szeme meg szája. A garázsból elindult egy ilyen falusi úton (nem beton!), messzi dombok, stb. Egy idő után a városba ért, ahol találkozott több másik kisautóval is.
Sajnos ennyi. Tovább nem jutottam a játékkal sem, mert valamikor ’98-’99-ben játszottam vele suliban, talán egy óra erejéig csinálhattunk, amit akartunk, majd mindenkinek azzal a szemét sünis játékkal kellett játszania, amiben gyümölcsöket kellett gyűjteni és a nehezebb pályákon beleestél egy láthatatlan lyukba. Tényleg, ennek a neve valakinek? :D Bár ez szerintem ilyen gyári wines cucc lehetett. Az tuti, hogy még régi, szerintem Win 95 futott a gépeken.
Előre is köszi a segítséget!

3 hozzászólás
Imma 
Melyik az a játék?

Igazából csak zavar, hogy nem tudom: egy társast keresek, azt hiszem, német lehetett, négy lovag volt hozzá, akik bementek valahová valamiért a tábla négy sarkából, és néha elindult a sárkány a tábla közepéről. Mágnesekkel mozgott, amikor bekapcsoltuk, elkezdtek alatta forogni ilyen mágneses karok, és azok rángatták ide-oda. Elég hamar tönkretettük az egészet, csak a sárga lovagot őrizgetem.

5 hozzászólás
Doromb 
Melyik az a játék?

Sziasztok!
Egy régi társasjáték nevét keresem. Igazából nincs már szükségem rá, szóval nem nagy gond, ha nem járok sikerrel, csak nagyon idegesít, hogy hiába gondolkodom rajta, nem jut eszembe :D
Sokra sajnos nem emlékszem belőle, de több bábu szerepelt benne, és egyet kellett leleplezni valamilyen okból kifolyólag, de nem emlékszem már, hogy miért. Maga a játék egy házban játszódott és szó szerint össze kellett rakni benne a „pályát”, különböző csapdákat kellett felállítani, például arra határozottan emlékszem, hogy le lehetett ejteni a csillárt, amivel el lehetett találni az egyik bábút. Meg azt hiszem a lépcsőt is meg lehetett babrálni. Meg volt még 1-2 ilyen dolog, amivel ki lehetett nyírni valamelyik szereplőt.
Azt hiszem az egyik szereplő (vagy talán a ház tulajdonosa) egy öreg néni volt benne (macskával talán?).
Egyelőre ennyi, nem sok, de azért remélem valaki felismeri :D
Előre is köszönöm a segítséget.

6 hozzászólás
Black_Thunder 
Melyik az a játék?

Sziasztok! Egy régi játékot keresek, logikai feladványok voltak benne, meg valami őrült tudós :D Volt több feladvány, emlékszem sakkosra, oszlop/szobor építés(?), rab szöktetés börtönből, pénzmérés, kötéltáncos…
Tudom hogy ez így nem valami sok infó, de ha valakinek ismerős írjon! :D
Előre is köszönöm! :)