Sajtra szállás (2021)

társasjáték 10 3
First Rat
Játékidő: 75 perc · Játékosok száma: 1–5

Ki tudja, talán a szeméttelepen élő patkányok is vágyakozva néznek a csillagos égboltra, hogy kapafogukat a Hold sajtos hegyeibe vájhassák… És hogy egyáltalán hogyan jutott ilyen az eszükbe? Hát az egyikőjük talált egy képregényt, ami a holdraszállásról szól!

Ez a Sajtra szállás sztorija… [tovább]

Képek 7

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Sajtra szállás (2021)

Sajtra szállás (2021) társasjáték

Kb. 2 éve sikerült egyszer kipróbálnom. Már akkor tudtam, hogy ez nekem kell. Nagyon megörültem a magyar megjelenésnek, mert így még több emberhez eljuthat ez a szuper családi társasjáték. *.*

Annyira imádom a humorát, a témáját, ami szerintem jól át is jön. Hogy kiderült, tényleg sajtból van a hold és a patkányok fel akarnak jutni a holdra. Zseni. :D
Minden eleme egyedi, hangulatos, tematikus, vicces. Tetszik a grafika. Okos és taktikus. Nagyon figyeled a többieket is. Ez főleg több főnél nehéz, mert többször mész olyan mezőre, ahol már áll valaki. Nekem minden játékosszámmal tetszett. Nagyon jó, hogy öten is játszható és egyedül is. Valamikor kipróbálom az egyszemélyes módot is. :)
A tábla kétoldalas, tehát egyedi útrendszert is ki tudunk tenni. Így még jobban megnövelték az újrajátszhatóságot.
Plusz pont, hogy tényleg igaz, ami adobozra van van írva, nem egy hosszú játék. Mi ketten 50 perc alatt lejátszottuk tanítással együtt.
Szerintem egyszer mindenképp próbáljátok ki. ;) Én jó ár-érték arányúnak tartom.

9 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján