Vanessa_Ternyik  


Összes kitüntetés 6

Kedvenc videójátékok 6

Guild Wars 2 (2012) Unravel Two (2018) Ratchet & Clank (2016) Battlefield 2 (2005) Limbo (2010) Harry Potter: Puzzles & Spells (2020)

Kedvenc társasjátékok 22

Schotten Totten (1999) Just Desserts (2015) Kingdomino (2016) Hősök útja (2018) Calico – Foltok, cicák, takarók (2020) Hanamikoji (2013) Res Arcana – A hatalom alkímiája (2019) Kartográfusok (2019) Bubblee Pop Patchwork (2014)

Kedvenc készítők 7

Gamewright · Reflexshop · Gémklub · Vagabund · Bruno Cathala · Uwe Rosenberg · Reiner Knizia

Mostanában ezzel játszom


Utolsó karc

Vanessa_Ternyik 
Évértékelő

Kb. 3 éve az exem bevezetett a társasjátékok világába. Volt ott minden: Dixit, Királyi áru, Jaipur, Fedőnevek, 7 csoda , hogy csak néhány példát említsek. Miután vége lett a kapcsolatnak egy idő után eszembe jutott milyen jó társasokat játszottunk és, hogy mennyire szerettem, hogy már nem csak a Monopoly Activity világában járunk. Ezen felbuzdulva elkezdtem venni egy kettőt ami ismerős volt őáltala. Aztán odáig jutottam, hogy 2021-ben beindult teljesen a gyűjtögetésem és kb. 35 darabbal bővült gyűjteményem. Igaz én még nem nagy játékokat veszek, sok kisebbet és 1-2 nagyot sikerült begyűjtenem. Splendor Marvel, 7 csoda párbaj. Közepesekkel is gyarapodtam pl. Kingdomino, Kartográfusok, Draftosaurus, Robbanó cicák. Kicsikből pedig pl. Hanamikoji, The Mind, Csalafinta bandita, Elvetemült veteményes csak, hogy párat említsek.
Játszani sajnos kevés emberrel tudok még, Anyának azért szokott kedve lenni illetve a kisebbekből több is bejön neki. Egyik barátnőm szintén nagy gyűjtő lett nála fordított a helyzet ő nagy játékokat vesz, és ahogy érkezünk összejárunk játszani. Illetve amit tudok soloban kipróbálok van jó pár húzz és rajzolj játékom amiket imádok.
Ebben az évben kipróbálhattam és megtanulhattam rengeteg játékot mivel nem csak élőben de online Bga-n is fent vagyok és játszom. ( Ha van kedved játszani keress meg Gwilwileth) Van amit azért vettem meg mert bga-n bejött, vagy került fel a listámra megvételre a közeljövőben.
Ami biztos 2022-ben is igyekszek beszerezni egy kettőt de esélyes, hogy kevesebb játék lesz inkább majd nagyobbakat tervezek (úgy, hogy közben lakásra gyűjtök nagyon nem szállhatok el) .
A listám elején van az Azul, Canvas, Zöldellő mezők, New York Zoo, Hősök útja. Remélem év végén megírhatom, hogy ezek meglettek. De ki tudja mi vár ránk idén.

4 hozzászólás