Hanamikoji (2013)

társasjáték 10 22
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2

A Hanamikoji társasjátékban a korabeli Japánt idézheted meg, ahol egymás ellen kell megküzdenetek az elbűvölő gésák kegyeiért. Nagyszerű gondolkodtató, stratégiai társasjáték két fő számára.
Forrás: reflexshop.hu

Videók

magyar
magyar

Képek 1

Hanamikoji (2013)

Tervező
Kota Nakayama

Illusztrátor
Maisherly

Kedvencelte 13

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

Laura_Görög 
Hanamikoji (2013)

Hanamikoji (2013) társasjáték

Okos! Nagyon okos! És szép. A szabályt megtanulni nagyon könnyű. Olyan idegtépő döntéseket kell hozni végig, hogy mi visítottunk és az asztalt csapkodtuk. A külseje ellenére nem kedves játék. Nagyon konfrontatív, igazán a másik ellen ÉS magunkért IS kell küzdeni.
Nagyon megszerettem. Must have.

Röfipingvin 
Hanamikoji (2013)

Hanamikoji (2013) társasjáték

Ez egy nagyon finoman okos játék, amin a kivitelezés, az anyaghasználat csak dob. Szeretek vele játszani. Akár nyerek, akár nem.

Morn 
Hanamikoji (2013)

Hanamikoji (2013) társasjáték

Gyönyörű és okos kis játék! Kezdetben ódzkodtam tőle, mert a fotók alapján annyira a szokásos számos-sorrendes-lerakós kétfős játéknak tűnt. Később néztem jobban utána, Petit megkértem, hogy igyekezzen emlékezni arra, mikor anno egy barátjával játszott vele, aztán végül szállítási költség megúszása végett a karácsonyi ajándékunkhoz csapódott a szüleimtől. Várt magára egy darabig, de megérte leülni vele játszani!
Nagyon tetszenek benne az akciók, hogy nem mindegy, hogyan egyensúlyozol, mit mikor játszol ki, mire tartalékolsz, hogyan csoportosítod a kártyákat vagy miket raksz ki, mivel tudod, hogy először az ellenfél fog választani. Persze neki sem egyszerű, főleg mikor a végére hagyja a választást, és szinte csak erős lapok vannak nála… Kombinálgatni kell rendesen, kit érdemes meghódítani, főleg, mert három körön keresztül tart a játék, és döntetlen esetében nem mozdulnak el a jelölők (tehát ha a másik korábban meghódította az adott gésát, döntetlennél is nála marad). Okos, gondolkodós, ügyes kis játék. Persze a kártyahúzási szerencse is benne van a pakliban, de szerintem nem ront a játékélményen egyáltalán.
Tetszik, polcunkon marad.


Hasonló játékok címkék alapján