Kuruzslók Quedlinburgban (2018)

társasjáték 7

Évente egyszer Quedlinburg városa 9 napos vásárt tart. Az ország legjobb csodadoktorai és kuruzslói gyűlnek össze egy helyen, hogy bemutassák gyógyító tudományukat és gyógyitalaikat.
Büdös, izzadó lábak, honvágy, csuklás és szerelmi betegség – mindenre van gyógymódjuk. Minden sarlatán… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Kuruzslók Quedlinburgban (2018)

Kuruzslók Quedlinburgban (2018) társasjáték

Nagyon szuper kikapcsolódós, feelinges játék. Tényleg boszinak érzem magam, aki főzetet kotyvaszt, és hát bizony, ha valami rosszul sül el, felrobban az az üst. De ez egy olyan játék, amiben ez sem zavar, mert akkor is buli az egész. :D A férjem csomószor így nyer.
Persze van benne szerencsefaktok, mert zsákból húzzuk az összetevőket. De ha jól rakod össze, akkor nem okoz ez gondot. És ennek a játéknak egyébként is jól áll a szerencse.
Vegyétek! Vigyétek! Nagyon szuper családi játék. :)

Laszlo_Molnar 
Kuruzslók Quedlinburgban (2018)

Kuruzslók Quedlinburgban (2018) társasjáték

Nagyon ötletes, eredeti kis játék, amely kifordítja a Dominion óta pestisként elterjedt pakliépítés műfaját: míg a zsáner legtöbb tagjában hamar a „paklileépítés”, a „paklioptimalizálás” lesz a fő stratégia, itt a „minél több és erősebb lap kerül be, annál jobb” elv érvényesül, és ez keveredik egy Can't Stop-féle push your luck mechanizmussal, még egyet, csak még egyet húzok, hogy nekem legyen a körben a legtöbb pontom… aztán beüt a krach. :) Izgalmas végig, és bár elsőre lehet, hogy kezdőknek összetettnek tűnik a szabály, nem egy bonyolult játék ez, annál szórakoztatóbb. Csak persze el kell fogadni, hogy néha az embernek egyszerűen balszerencséje van a játék közben.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján