Cascadia vadvilága (2021)

társasjáték 10 10
Cascadia
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 1–4

A Cascadiában a játékosok azon versenyeznek, hogy létrehozzák a legváltozatosabb környezetet a pacifikus–észak-amerikai flóraterületen, méghozzá úgy, hogy élőhelylapkákat és vadvilágjelzőket választanak, és ezekből egy gyönyörű, mozaikos tájat építenek. Minden Cascadia játékot az öt állatfajhoz… [tovább]

Videók

angol
angol
angol

Képek 4

Kedvencelte 6

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Bet 
Cascadia vadvilága (2021)

Cascadia vadvilága (2021) társasjáték

Mindenkinek köszönöm, aki népszerűsítette ezt a szuper, nekemvaló játékot. Kedvenc kategóriámmá nyilvánítom, absztrakt stratégiai, szoliter, kihívásokkal, csodás mintázatokkal, szimpatikus témával. Ez az, amire lelkem mélyén mindig vágytam, felturbózott, gyönyörű, újrajátszható, logikai-stratégiai, egyedül is élvezhető feladványokra. Egy csoda, hogy ilyen játékokat terveznek, és hozzájuthatunk. :)

1 hozzászólás
ncsn87 
Cascadia vadvilága (2021)

Cascadia vadvilága (2021) társasjáték

Amíg csak online próbáltam soloban, nem akartam értékelni. Ma végre élőben, barátokkal teszteltük. Ugyanúgy imádtam az egészet.
A Calico készítőinek a játéka. Ez szerintem sokkal sokkal jobb, tervezhetőbb játék. A téma is erősebb. Lapka és korong párokat veszel el és közben próbálsz optimalizálni, hogy helyezd le őket. A területi egybefüggések és pontozó kártyák adják a végső értékeket.
Szerintem szuper egyszemélyes és többszemélyes játék. Az ára is megfelelő a mai viszonylatokat nézve. Minőségiek az alkatrészek, vastag kartonok, a korongok fából vannak.

9 hozzászólás
Morpheus 
Cascadia vadvilága (2021)

Cascadia vadvilága (2021) társasjáték

Egyrészt untam a játékot, másrészt nem szeretem, hogy ha elhappolják előlem a dolgokat.


Hasonló játékok címkék alapján