Unravel Two (2018)

videójáték 7 17

Hivatalosan Unravel Two lett a második rész címe és úgy tűnik, hogy a srácok ismét egy egyedi alkotást hoztak nekünk.
A játékban két főhős van, akiket egyszerre kell irányítanunk, attól függetlenül, hogy egyedül vagy ketten kalandozunk. Nagy szerepet játszik majd a csapatmunka,… [tovább]

Videók

Hirdetés

Most játszik vele 9

Kedvencelte 6

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

and_rea 
Unravel Two (2018)

Unravel Two (2018) videójáték

Szuper cuki, igényes, tökéletesen megvalósított co-op játék.
Az első rész is a szívemhez nőtt, de a folytatásban még tökéletesebb az élmény, hogy nem egymagunkban bolyongunk ebben a veszélyes világban, hanem a társunkkal. A feladatok ötletesek, főleg amiket csak ketten tudunk megoldani.
Kicsit könnyebb és rövidebb volt az első résznél, de aztán jöttek a bonus pályák, ahol plusz fonal barátokat lehetett megmenteni, szám szerint 20 barátot, amiknek már a megtalálása sem volt egyértelmű az amúgy szép világítótornyos pályaválasztóban; és ezek között a plusz pályák között volt egy-kettő igen nehéz.

Róka 
Unravel Two (2018)

Unravel Two (2018) videójáték

Azért vettem meg, mert nagyon tetszett az első rész, és igazából, ha az is lenne switchre, azt veszem meg, mert annyira ez a folytatás nem izgatott, nagyon ritkán jönnek be az olyan játékok, ahol többen kell játszani, és itt lehetett egyedül is, de mégsem volt az igazi… Meg nagyon frusztrált, hogy sok a menekülős rész benne, úgyhogy végigvittem nagyjából három vagy négy pályát, de félbe is hagytam. Csillagozni nem fogom, mert nem rossz játék, csak nem nekem való.

Rémálom 
Unravel Two (2018)

Unravel Two (2018) videójáték

Nem hozta ugyanazt a hangulatot, mint az első játék, de még így is jók voltak a zenék. Maga a platformer része néha repetitív, a ko-operációs puzzle-ök viszont teljesen rendben vannak, akadnak nagyon ötletes részek is, kár, hogy nem volt több ilyen benne. Attól függetlenül egy teljesen videojáték idegen emberrel (szegény édesanyám :D) is nagyon élvezetes volt végigjátszani, de nem volt egy kiemelkedő élmény.

Játékidő: 6 óra

MewIchigo_Fan_Daniel 
Unravel Two (2018)

Unravel Two (2018) videójáték

Egy kegyetlenül aranyos játék, érzelmi töltettel. Nem volt olyan hatalmas érzelmi löket, mint az első részben, de… nagyon élveztem és kellemes kikapcsolódás volt. Bár volt sok idegeskedés, izgulás, gondolkozás és nevetés is.
spoiler
Nagyon jól eltalálták a készítők az első és a második résznél is, hogy: „Mit is jelent az élet és a szeretet?”
Nagyon örültem, hogy a második résszel is játszhattam. :’3
10/10* :)

Edi 
Unravel Two (2018)

Unravel Two (2018) videójáték

Nagyon addiktív lett a második rész is. Király, hogy coopban játszható végre, bár néha egy kis segítség jól jönne. :)


Hasonló játékok címkék alapján