Limbo (2010)

videojáték 34

Egy fiú, nem tudva, mi történt a húgával, útnak indul a LIMBO-ba.

Videók

Kedvencelte 13

Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Rimplot 
Limbo (2010)

Limbo (2010) videojáték

Nagyon egyedi hangulatot közvetítő játék a maga sejtelmességével és fekete-fehér világával. A rejtvények nem megoldhatatlanok, bár vannak, amik rendesen föl tudják dühíteni az embert – ellenben ezeket megfejteni a legnagyobb élmény és megkönnyebbülés. Plusz-mínusz három óra alatt végigjátszható: egyszerű, de nagyszerű.

LaBelle 
Limbo (2010)

Limbo (2010) videojáték

Apránként haladtam vele, így szuper „agykikapcs” játék lett. A hangulat nagyon laza, tetszett ez a minimál stílus és a sejtelmesség, leginkább emiatt tűnik ki a hasonló tematikájú játékok közül. A rejtvények vegyesek, volt, ami rendesen megizzasztott.
A játszd végig egy ültő helyben 5 halállal achievementet valószínűleg ebben az életben nem fogom teljesíteni.

Evione 
Limbo (2010)

Limbo (2010) videojáték

Infinite rage

Master_Miller 
Limbo (2010)

Limbo (2010) videojáték

Vizuálisan és atmoszférában telitalálat, a végén kissé bekeményedő nehézséggel, de simán megoldhatóak a feladványok. Szavak nélkül is príma narratívája van. Ajánlom mindenkinek aki szereti a gondolkodósabb platformereket.

ChEebor 
Limbo (2010)

Limbo (2010) videojáték

Nagyon bírtam, mert egy szuper visszaugrás a klasszikus logikai platformjátékokhoz, ahol minden ugrást meg kellett tervezni. A stílus nagyon para, a játék félelmetes, de sok részét valahogy mégsem érzékeltem annyira kellemetlennek, sőt, sok jelenet a maga elég sötét stílusában kifejezetten humoros. Viszont hiába csak árnyékokat látunk, a főhős meghalásai piszok brutálisak tudnak lenni.


Ha tetszett, játssz ezzel is


5

Inside (2016) videojáték

5 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján