Hősök útja (2018)

társasjáték 9 12
Call to Adventure
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 1–4

A Call to Adventure egy könnyen tanulható társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 – 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a történetmesélés, a kockadobás és a… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar
magyar

Képek 6

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Criala 
Hősök útja (2018)

Hősök útja (2018) társasjáték

Gyönyörűen illusztrált kártyák, egyszerű és rövid szabálykönyv, gyors és nem annyira egyszerű játékmenet és szörnyen utálatos rúnakövek – igen, nem nyújtottak túl sok segítséget, ezek is beállhatnak a negatív kockák sorába… xD
Van benne szerencsefaktor, de ez egész jól ki van egyensúlyozva a majdnem ingyen megszerezhető lapokkal – bizonyos feltételekhez kötött –, amik plusz rúnákat adnak és így növelik az esélyeinket a további lapok sikeres megszerzéséhez.
Azt kell mondanom, hogy egy nagyon hangulatos fantasy játékot kaptam, aminek a rúnák – dobjál rá (siker esetén megvan a kihívás) –, és az általunk összeállított karakter történet hozza az asztali szerepjáték hangulatot. Nem nyúltam mellé ezzel a társassal, az már biztos! ❤

Egyszemélyes mód: Nagyon jól működik egyedül, az automata ellenfél szivat rendesen. :D Mivel én szeretek egyedül is játszani, ezért ez egy nagyon fontos szempont volt számomra – teljesen meg vagyok vele elégedve! ^^

Kompetitív mód: Itt már van konfrontáció, de nagyon-nagyon minimális, szóval aki nem bírja a kiszúrós játékokat, azoknak is merem ajánlani, mert az ellenfélnek nincs annyi kártyája, meg lehetősége, hogy minket szivasson, ráadásul nem is áll érdekében, hogy teljesen erre álljon rá.

8 hozzászólás
Vanessa_Ternyik 
Hősök útja (2018)

Hősök útja (2018) társasjáték

Számomra A játék. Mármint több kedvencem is van de ez annyi mindent ad nekem egy olvasni szerető embernek : történetírás, máris a fantasy-k világában éreztem magam. Hihetetlen gyönyörű, külön-külön megfestett lapok. Az is teljesen leköt ha csak azokat nézem. A rúnákkal dobni is hihetetlen jó. És ezt egy játék után mondom. Azonnal megvett, felugrott a várólistám tetejére. IMÁDOM.

ncsn87 
Hősök útja (2018)

Hősök útja (2018) társasjáték

Nekem mindig a számítógépes játékokban is a karakterek kialakítása, megalkotása volt a kedvencem. Szóval ez a játék megvett kilóra. *.*
Szép, igényes és nagyon hangulatos. Vannak alap tulajdonságaink, közben próbálunk feladatokat teljesíteni rúnák használatával. A végén az így íródott történetünket el is mesélhetjük. Szerintem ez sokat ad a játékhoz. Persze pontokra játsszuk, de nekem nem az adta az ízét, hanem a történetek.
A szabályfüzet hát nem a legjobb. Nem válaszol meg minden kérdést és nem minden egyértelmű, pedig nem egy bonyolult játék. Megtudtam, hogy ks játékként indult a pályafutása és már az eredeti szabály is szörnyű volt.

Egyszemélyes mód:
Nekem tetszik. Gyors, izgis. Persze lehet rosszul dobni vagy rosszul jön ki minden lépés, de ettől változatos, izgalmas. A sztori mindig fontos a végén itt is.
Néhány kártya nem teljesen világos, mit szeretne. Jobb lett volna külön solo módos kártyákat beletenni. Így olyan bénácska, esetlen.

Darth_Revan 
Hősök útja (2018)

Hősök útja (2018) társasjáték

Ez egy elképesztő, hihetetlen és rendkívül izgalmas társas. Egy fantasztikus játék, mely során egy karakter történetét építem fel kártyák segítségével. Csodás hangulatot áraszt. Biztos sokszor elő fog kerülni.

Morpheus 
Hősök útja (2018)

Hősök útja (2018) társasjáték

Kalandokat teljesítve egy életutat járunk végig, és eközben választhatjuk a fény vagy a sötétség útját. Valóban van egy kis szerepjáték érzete, amikor játsszuk. A végén összeszámoljuk a pontokat és elmeséljük a történetünket.


Hasonló játékok címkék alapján