Sushi Go! (2013)

társasjáték 8 41
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2–5

A wasabit vagy a pudingot szereted jobban? Tedd próbára magad a világ legcukibb party játékával! Szerezz pontokat a legtöbb sushi összegyűjtésével, vagy gyűjtsd ki az összes sashimit! Mártogasd a kedvenc nigirid wasabiba, hogy megtriplázd az értékét! Ha mindent megettél, fejezd be a menüd a… [tovább]

Videók

magyar

Képek 1

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

Morpheus 
Sushi Go! (2013)

Sushi Go! (2013) társasjáték

Videóról megtanulva az első partim nem lett rossz, a másodikban, ami négy fős volt, hárman holtversenyben másodikok lettünk. Hogy a legcukibb party játék, azért túlzás, de el lehet vele játszogatni.

3 hozzászólás
perpetua 
Sushi Go! (2013)

Sushi Go! (2013) társasjáték

Nem igényel túl sok gondolkodást, ezért stratégiai játékot kedvelődnek nem ajánlom, e ezt leszámítva pörgős és szórakoztató. Ha nincs időtök 1-2 órára leülni és belemerülni a versengésbe, akkor ez tökéletes választás, mert a feltüntetett 15 perces játékidő nem túloz. A kártyalapok pedig nagyon aranyosak, már azokat érdemes megcsodálni. :)

Morn 
Sushi Go! (2013)

Sushi Go! (2013) társasjáték

Milyen sokáig csak rakosgattam a polcon, mikor rendet raktam…! Párom hozadéka ez a játék, ami régóta csak a polcon állt, mert a társasággal nem sikerült leülni játszani, mi meg úgy gondoltuk, hogy ha deck-building (7 csoda hasonlatosság csak cuki), akkor ketten biztosan nem lesz jó. Így végül a klubban sikerült az ottani példányt öten meghódítanunk, és mindenkinek nagyon tetszett ez az egyszerű, jópofa, gondolkodós kis kártyajáték. Irtó béna voltam benne persze, de hát ez van, a 7 csodánál is megesik az ilyen. :)

Thelonious 
Sushi Go! (2013)

Sushi Go! (2013) társasjáték

Minimális pontszámolgatást meg jegyzetelést igénylő, könnyed kártyajáték, bemelegítésnek jó amíg a társaság józan.

gyberna 
Sushi Go! (2013)

Sushi Go! (2013) társasjáték

Gyors, pörgős játék, minden játékos egyszerre választ a saját lapjai közül, így soha nincs állásidő, senki nem unatkozik. A képek nagyon aranyosak, a szabály könnyen érthető. Aki szeret 7 csodázni, annak ez mondjuk egy rövidített, kisebb helyen elférő kedvenc lehet :)

piciszusz 
Sushi Go! (2013)

Sushi Go! (2013) társasjáték

A parti verziót sokkal jobban szeretem, de online csak ez elérhető, szóval ezzel nyomom :) Azért szeretem, mert pörgős, ha csak 5 percem van játszani, akkor is nyugodt szívvel el tudom indítani.

Vanessa_Ternyik 
Sushi Go! (2013)

Sushi Go! (2013) társasjáték

A Sushi Go, egy jó kis party játék ahol minden körben más kezéből kapod a lapokat abból lehelyezel egyet és továbbadod. Minden lapnak van kombinációja melyikből mennyit kell lehelyezni, hogy pontot kapjunk érte. Én személy szerint nem szeretem a sushit de a lapok annyira cukik, icipici gondolkodást igényel, főleg ha olyat tervezel letenni amiből több is kell majd, hogy vajon volt e a többieknél. Ez is tökéletes kikapcsolódás nagyobb játékok között, vagy egy kis kártyázós estéhez. :) Bga-n ki lehet próbálni :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Karácsonyfa (2017) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

7 csoda (2010) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján