Bájos kis bestiák (2020)

társasjáték 10 8
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–6

A nyuszika, a maci és a mókus sétálnak az erdőben… ez akár egy vicc is lehetne, ha nem vennék mindhárman véresen komolyan a helyzetet, és nem azt méregetnék a szemeik sarkából, hogy melyik támadja előbb hátba a többieket. Amit viszont egyikük sem vett észre, az az árnyak közt megbúvó cica,… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar

Képek 7

Bájos kis bestiák (2020)

Tervező
Ramy Badie

Kiadó
Unstable Games
TeeTurtle

Illusztrátor
Ramy Badie

Magyar kiadó
Reflexshop

Kedvencelte 4

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

wzsuzsanna 
Bájos kis bestiák (2020)

Bájos kis bestiák (2020) társasjáték

Unstable Unicorns-rajongóként nagyon vártam már ezt a játékot, és szerencsére az első kipróbálás során nem is csalódtunk. Megvan ugyanaz a cuki-de-genya hangulata, vannak a játékmenetben is hasonlóságok, de ez egy kicsit szerepjátékosabb és több dolgot lehet csinálni benne. A kártyák überjófejek, már attól nevettünk egy csomót, ahogy újabb lapokat fedeztünk fel a pakliban. Még jobban meg kell ismerkedni a kártyákkal, hogy gördülékenyebben menjen a játék és jobban meg lehessen tervezni a stratégiát, de ez mondjuk pont ugyanígy volt az Unikornisoknál is. Mi ketten próbáltuk, szerintem teljesen működőképes így, de kíváncsian várom, milyen lesz 3-4 fővel. :)

2 hozzászólás
perpetua 
Bájos kis bestiák (2020)

Bájos kis bestiák (2020) társasjáték

Minket meggyőzött, de nem is vártam mást tőle. Nem ez a fő szempont, de a cuki grafika levett a lábamról. Emellett a lapok is kellően változatosak nem nehéz szivatni a másikat és sok olyan is van, amivel különféle előnyöket lehet szerezni. Hárman játszva még nem éreztem akkora kihívást, könnyebb győzni, négyen már nehezebb, jobban elhúzódik a játék, hatan pedig végképp „megerőltető” a szó legjobb értelmében. Tökéletes kombinációja a Rémes ménesnek és a Munchkin-nak. Nagyon érdekes, hogy a nagyon válogatós, kritikus öcsém az utóbbit nem tudta megszeretni, ez pedig kifejezetten a kedvére való, pedig a játékmenet igen hasonlatos. :D

hemynight 
Bájos kis bestiák (2020)

Bájos kis bestiák (2020) társasjáték

Az egész baráti társaságban hatalmas kedvenc lett, a kezdő társasjátékostól a veteránig mindenki végtelenül élvezi. Ketten és hatan is nagyon szórakoztató. Minél többen játsszuk, annál tovább el lehet húzni vele az időt, lehet szívatni egymást, szövetségeket kötni, taktikázni.
A szabályok nagyon egyszerűek, mégis van annyi mélység a játékban, hogy kiemelkedő legyen.
Általában a Munchkinhoz hasonlítják, csak állítólag ez jobb. :)
A magyar fordítása korrekt. Negatívum talán csak annyi, hogy futottunk már bele olyan esetekbe, amikor a szabály nem egyértelmű, de logikusan gondolkodva ilyenekre is lehet találni megoldást.


Ha tetszett, játssz ezzel is


3

Unstable Unicorns (2017) társasjáték

3 szavazat · Összehasonlítás

2

Munchkin (2012) társasjáték

2 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján