Cat Lady (2017)

társasjáték 8 10
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–4

Imádod a macskákat? Akkor ez a te játékod!

A játékosok – macskás hölgyek szerepébe bújva – egy elit társaság tagjai, aminek Marie Antoinette és Ernest Hemingway is a tagja! A játék során körönként három kártyát kell húznod – játékokat, eleséget, macskamentát, jelmezeket és persze… [tovább]

Videók

angol
magyar

Képek 1

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

Imma 
Cat Lady (2017)

Cat Lady (2017) társasjáték

Ereje egyértelműen a cukiságában rejlik. Macskákat gyűjtögetsz, etetgeted őket, szeretgeted, és a végén egy meglepően bonyolult pontrendszernek köszönhetően kiderül, hogy nyertél-e. Az izgalmat igazából a kóbor macskák adják benne, ők döntik el, hogy bolond „fekete macskákat gyűjtögető” macskás öreg hölgy leszel, vagy bolond „degeszre eteti szegény macskát” macskás öreg hölgy. Lehet ez egy vicces party játék, vagy egy kellemes szombat délelőtt a gyerekekkel. Csak rajtatok áll :)

ncsn87 
Cat Lady (2017)

Cat Lady (2017) társasjáték

Hát ez nagggyon cukiii és szuper játék. *.* A férjemmel mind a ketten beleszerettünk. Szerintünk jobb, mint a Sushi go party (azt is szeretjük persze). Jobban átjön a téma, a kis csavar is jó benne és kellemesebb. :) Már ő sem bánja, hogy rajtunk maradt (ajándékba szántuk, de duplukáció történt). :D Bár szerinte lehetne hosszabb, több kártya is jó lenne.
Vegyétek és vigyétek ti is! ;)

worsi 
Cat Lady (2017)

Cat Lady (2017) társasjáték

Aranyos játék, hat-hét évesek is könnyen megérthetik. Viszont mínuszpont neki, hogy ehhez képest bonyolult a pontozása, ezért hiába tudnának lelkesen együtt játszani a kisiskolások vele, mindenképpen kell egy felnőtt is, aki segít a végén összeadni a pontokat.
Másodikos-harmadikos kortól már jó lehet, lehet, hogy pár év múlva én is lelkesebb leszek, ha belenőnek a kölkök a pontozásba is, nem csak a játékba.

Laszlo_Molnar 
Cat Lady (2017)

Cat Lady (2017) társasjáték

Nagyon egyszerű kis gyűjtögetős játék minimális taktikával, a végén a begyűjtött lapok különböző módokon való pontozásával. Nincs benne semmi különös, talán csak a témát leszámítva, ezért macskásoknak jó szívvel ajánlható – nem rossz ez, csak olyan semmilyen, ami a mechanizmust illeti.


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Exploding Kittens (2015) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján