7 csoda (7 csoda 1) (2010) társasjáték 10 35

7 Wonders
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–7

A 2011-ben az Év Gémer Játéka díjat elnyerő 7 Csoda nem hiába lett hamar a társasjátékozók kedvence, hiszen ritka, amikor egy civilizációépítő játékot ennyire könnyű megtanulni, ilyen hamar lemegy belőle egy parti, miközben minden mélységet és stratégiai lehetőséget megőriz, amit a műfaj… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar

Képek 1

Hirdetés
7 csoda (2010)

Illusztrátor
Antoine Bauza
Miguel Coimbra

Más készítők
Antoine Bauza

Kedvencelte 15

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

Morn 
7 csoda (2010)

7 csoda (2010) társasjáték

Jól összerakott játék, nem is tudom, miért ódzkodtam eddig a kipróbálásától. Elsőre nekem kicsit zavaros volt, sok az infó, de aztán az ember kezd belerázódni, és rájön, hogy elég egyszerűek a szabályok. Csak nyilván az rajtad múlik, hogy a sok dolog közül mire figyelsz, mi fog több pontot adni, azután vagy bejön a számításod vagy nem.
A kivitelezés valami gyönyörű, és darabjaiban is igényes, szép. Nagyon bejött.

2 hozzászólás
piciszusz 
7 csoda (2010)

7 csoda (2010) társasjáték

Nagyon szeretem, nem hiába vettük meg anno. Könnyen megtanulható, gyors a játékmenet, viszont csak három fő felett élvezhető ki igazán.

perpetua 
7 csoda (2010)

7 csoda (2010) társasjáték

Sok jót hallottam róla azért vettem meg. Alapvetően tetszik, de érzem, hogy még sok kiaknázatlan lehetőség rejlik benne. Elsőre nagyon bonyolult a játékszabály, így az első játéknál még nehéz taktikázni, mert arra figyelünk, hogy megértsük mit is kell csinálni. De utána már nincs semmi gond vele, lehet a játék élvezetére koncentrálni. :)

Rendbonto 
7 csoda (2010)

7 csoda (2010) társasjáték

Könnyű, gyors, és mindig változatos. Ezekkel tudnám jellemezni a játékot, mindamellett, hogy nagyon jó játékélményt biztosít. A kivitelezés is szépre sikeredett, a szabályrendszerrel sincs gond. Szépen összerakták ezt a játékot.


Folytatása

7 Csoda: Vezetők (2011) társasjáték

Összehasonlítás

7 csoda


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Sushi Go! (2013) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján