Morn  


Összes kitüntetés 3

Kedvenc társasjátékok 12

Dixit (2008) Takenoko (2011) A kis herceg: Az én kis bolygóm (2015) 7 csoda: Párbaj (2015) Mysterium (2015) Root (2018) Azul (2017) Arkham Horror (2005) Café International (1989) Love Letter: Batman (2015)

Kedvenc készítők 1

Fantasy Flight Games

Utolsó karc

Morn 
Melyik az a játék?

Ha már ennyien próbálkoznak, nosza, én is… :) Régen kerestem, de aztán letettem erről a játékról.
Emlékeim szerint rózsaszín (de a szín nem biztos) kisautóval lehetett játszani. Egy garázsból indult el, és kattintgattál mindenfélére, amire lehetett, pl. elhúztad az ablak függönyét, ott ült a béka, a békára, akkor bekapta a legyet, stb. Az autónak amúgy volt szeme meg szája. A garázsból elindult egy ilyen falusi úton (nem beton!), messzi dombok, stb. Egy idő után a városba ért, ahol találkozott több másik kisautóval is.
Sajnos ennyi. Tovább nem jutottam a játékkal sem, mert valamikor ’98-’99-ben játszottam vele suliban, talán egy óra erejéig csinálhattunk, amit akartunk, majd mindenkinek azzal a szemét sünis játékkal kellett játszania, amiben gyümölcsöket kellett gyűjteni és a nehezebb pályákon beleestél egy láthatatlan lyukba. Tényleg, ennek a neve valakinek? :D Bár ez szerintem ilyen gyári wines cucc lehetett. Az tuti, hogy még régi, szerintem Win 95 futott a gépeken.
Előre is köszi a segítséget!

3 hozzászólás