Az erdő (2023)

társasjáték 10 9
Forest Shuffle
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2–5

Körülötted mindenhol fák: bükk, tölgy, juhar, fenyő… A fák tetején madarak neszeznek, a fák alatt gombák nőnek és bogarak mászkálnak. Nini, ott még egy nyuszi is kidugja a fejét a fa mögül! De édes… Teljes az idill.

És most képzeljétek el, hogy mindenki maga „rendezi be” az erdejét: ő… [tovább]

Képek 2

Az erdő (2023)

Tervező
Kosch

Kiadó
Lookout Games

Illusztrátor
Toni Llobet

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 4

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Az erdő (2023)

Az erdő (2023) társasjáték

Imádtam! ♥ Ennyi! Pontsaláta, természet téma. Sok ilyet láttunk, de még mindig tudnak újat mutatni. Okos, szép. Bár annyira nem rövid, ketten is egy óra volt. Lehet túl sokat agyaltunk. :D A kártyán sok információ és ikon van egyszerre, ami elsőre soknak tűnik, de hamar át lehet látni. Bármennyiszer tudnám játszani.
Szívből ajánlom minden kártyajáték kedvelőnek. Ár-érték arányban az egyik legjobb.

3 hozzászólás
Vanessa_Ternyik 
Az erdő (2023)

Az erdő (2023) társasjáték

ÁÁÁÁ ez az én játékom ( a Fesztáv után persze ) . Annyira imádom, ráfüggtem erre is teljesen. Ez sem bonyolult tanítani, fák köré kell a lapokat letenni, hogy minél jobb kombókat csinálj aminem a következménye pedig egy hatalmas pontsaláta lesz. A lapok szépek, ötletesek a bónuszok, a kombinációk. Nekem minden tetszik benne . A barlangot nem igazán használtam még szerintem, ez eléggé elhanyagolható benne, de ezen kívül minden szuper benne. Már a polcomon is csücsül, és ezt is sokat játszom bga-n szintén próbálom döntögetni a rekordjaim. éssssss lesz hozzá kieg. :D

11 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján