The Last of Us Remastered (2014) videojáték 18 12

A The Last Of Us története szerint 2033-ban járunk, a poszt-apokaliptikus Egyesült Államokban, ahol is főhőseink Joel és Ellie egy igen izgalmas és rengeteg veszéllyel teli kalandnak néznek elébe. Joelt a játék elején ismerhetjük meg, aki egy véletlen folytán találkozik a fiatal lánnyal,… [tovább]

Képek 5

Hirdetés
The Last of Us Remastered (2014)

Más készítők
Naughty Dog

Platformok
Sony PlayStation 4

Most játszik vele 4

Kedvencelte 8

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Irasalgor 
The Last of Us Remastered (2014)

The Last of Us Remastered (2014) videojáték

Összességében a Last of Us tényleg egy jó játék. Jó történettel rendelkezik, még jobb karakterekkel, elképesztő designnal és kiváló narratívával és dialógusokkal, amelyre felépítettek egy jól elkülöníthető, de külön-külön is jól kidolgozott játékmeneti alapot. A programot 995 percig tartott végigjátszani, amibe beletartozik a bónusz DLC is, tehát igazán hosszútávú szórakozásnak ígérkezik Joel és Ellie brutalitást sem nélkülöző kalandja, de mégsem tudom rá azt mondani, hogy egy instant klasszikussal lenne dolgunk. Valami igazán plusz hiányzott számomra a programból, amelyet a játék vége felé ugyan már éreztem, de sajnos a felvezetés kicsit hosszúkásan és málhásan telik, ami miatt nem tudok ennél nagyobb pontszámot adni a programra. Azért várom a második részét, mert amit eddig mutattak belőle, az ígéretes.

Értékelés: 88%

Narratíva: 100
Grafika: 85
Zene: 80
Játékélmény: 85

(Egyszer a honlapon)

Master_Miller 
The Last of Us Remastered (2014)

The Last of Us Remastered (2014) videojáték

Na ez állat volt. Nem ez volt életem kaland/túlélő játéka, de iszonyatosan hangulatos lett. A helyszínek, a lepusztult világ, illetve az emberek „lelépésének” következményei, mind nagyon profin meg voltak csinálva, nagyon elkapott az atmoszféra. Ami pedig külön említést érdemel, az a főszereplők közötti kapcsolat. Nagyon szépen mutatta be a két főszereplő kapcsolatát, nagyon beszippantott az egész, és hála az égnek SEMMIT nem tudtam előre a sztoriról, sikeresen elkerült a hype, így a zárásban sem voltam biztos. Ennek fényében egy állatként mentem végig a kórházon, a végcél felé. Ha leülelepedett, lesz még benne egy köröm, mert nagyon tetszett.

1 hozzászólás
Vladi 
The Last of Us Remastered (2014)

The Last of Us Remastered (2014) videojáték

Voltak parádés pillanatai a játéknak, de összességében nem igazán szerettem. A játékmenet igazából nagyon repetitív. Végig az volt az érzésem, hogy ez egy lebutított Resident Evil klón.
Ami még számomra rendkívül negatív volt, az a nagyon béna trófaerendszer. Normál szinten játszottam végig és átlag 80 százalékát megtaláltam a gyűjthető cuccoknak, mégis összesen három trófeát kaptam az alapjátékból, ami így 20 óra nem túl könnyű játék után elég WTF.

MewIchigo_Fan_Daniel 
The Last of Us Remastered (2014)

The Last of Us Remastered (2014) videojáték

Atyaég!
Most játszottam végig. Friss az élmény…
Életem egyik legjobb játéka.
Az újradolgozott grafika, a zene, a történet.
Imádtam!
Lenyűgözött teljesen.
10/10


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján