Uncharted: The Lost Legacy (2017)

videójáték 18 26

A Naughty Dog elhozza az Uncharted széria első különálló kalandját, amelyben a fan-favorit Chloe Frazer a jól ismert zsoldos, Nadine Ross alkalmazásában egy műtárgy nyomába ered az indiai hegyekben. Hamarosan azonban kiderül, hogy egy másik privát fegyveres erő is a lelet után kutat, így a két… [tovább]

Képek 4

SzereplőSzinkronhang
Chloe FrazerClaudia Black
Nadine RossLaura Bailey
Samuel DrakeTroy Baker
AsavUsman Ally
Hirdetés

Most játszik vele 4

Kedvencelte 12

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Evione 
Uncharted: The Lost Legacy (2017)

Uncharted: The Lost Legacy (2017) videójáték

Ha tudtam volna, hogy ez ilyen jó, biztos nem vártam volna vele ennyit!
Elég szkeptikus voltam ezzel a játékkal kapcsolatban. Uncharted Nathan Drake nélkül? Eléggé húztam a számat, de kb. fél óra után teljesen meggyőzött a játék. Ugyanaz, a korábbról már jól ismert játékmenetet ötvözik az Uncharted-hez méltó történettel. Ezúttal Nadine Ross és Chloe Frazer van a főszerepben, akik a korábbi játékokban már felbukkantak, és most egy teljesen új oldalukról mutatkoznak be. Hamar megkedveltem a párost. Plusz a játék vége felé hozzájuk csapódó korábban már szintén felbukkanó karaktert is sikerült jobban megkedvelnem. Azt nem akarom elárulni, hogy ki, legyen másnak is meglepetés. :) Amiről még szólni szeretnék az a grafika, ami nyilván másodlagos, de ha szép, akkor viszont igenis ki kell emelni. Hát itt nem csak szép, hanem egyenesen gyönyörű.
Szóval, ha szeretted az Uncharted játékokat, akkor ezt se hagyd ki, mert egy jó kis játékélménnyel leszel gazdagabb általa.

piciszusz 
Uncharted: The Lost Legacy (2017)

Uncharted: The Lost Legacy (2017) videójáték

Kár hogy ilyen rövid volt, ennek ellenére bejött. Nagyon szép helyeket csináltak benne ismét, érdekes volt az indiai építészet és vallási apróságok. A bunyós részek még mindig nem mennek, ott Viktor sokszor besegített :D

borostyan 
Uncharted: The Lost Legacy (2017)

Uncharted: The Lost Legacy (2017) videójáték

Játék közben nem egyszer megálltam és csak gyönyörködtem a tájban és a művészeti alkotásokban. Gyönyörű a grafikája.

A történet is bejött, szívesen folytatnám ezzel a párossal (is) a kalandot.

GokYuuSa 
Uncharted: The Lost Legacy (2017)

Uncharted: The Lost Legacy (2017) videójáték

Nagyon féltem tőle. Általában a Naughty Dog nem okoz csalódást, de nem tudtam elképzelni egy Uncharted részt Drake nélkül. Chloe meg eleve kiakasztott a második részben, így végképp nem tudtam, mit várjak.
Na most. Ez a játék minden várakozásomat felülmúlta. Majdnem jobb, mint az Uncharted 4. Zseniális történet, pörgős, izgalmas, a karaktereket kellően kidolgozták és a csajok is szerethetők voltak. A grafikáról meg szerintem ne is beszéljünk, az valami elképesztő. Jelenleg nem tudok leszakadni a világról, mindenkinek ajánlom, abszolút megéri. Respect a fejlesztőknek, ténylegesen sikerült egy kimondhatatlanul élvezhető játékot csinálni, bebizonyítva, hogy az Uncharted még Nathanék nélkül is baromira izgalmas.

zkispet_foxdante 
Uncharted: The Lost Legacy (2017)

Uncharted: The Lost Legacy (2017) videójáték

Erre a játékra nagyon kíváncsi voltam, de ugyan akkor tartottam is tőle. Kíváncsiságom oka, hogy az Uncharted Nathen Drake nélkül is Uncharted e. Viszont tartottam a két főszereplőtől. Amikor hallottam, hogy jön egy új Uncharted, de Nathen nélkül. Az első tippem az volt, hogy Sam lesz a főszereplő. De amikor megtudtam, hogy Chloe és Nadine lesz az, hát egy kicsit aggódtam. Mivel egyik karakter sem nőt kimondottan a szívemhez a franchise alatt. De a Naughty Dog-nak sikerült bebizonyítania, hogy ők ketten nagyon jó párost alkotnak. A történet folyamán pedig jobban megismerhettem őket, ami által már jobban a szívemhez nőttek. :) Szóval az már biztos, hogy az Uncharted Nathen nélkül is Uncharted. A játék látványa, története és játékmenete akár csak a negyedik rész esetében most is tökéletes. Ami nekem hatalmas plusz az a helyszínválasztás. Ahogy India hegyvidékén kalandozhattam és az ott fellelhető ősi romok között, az valami lenyűgöző. És azok az ősi rejtvények amelyek azért már egy kicsit megdolgoztatják a szürkeállományt. Hát azokat kimondottan élveztem, főleg mert a régi Tomb Raiderekre emlékeztettek. És hát pont ezeket hiányoltam mindig is Uncharted sorozatból, és a legutóbbi Tomb Raiderből is (Rise of the Tomb Raider). A játék maga nem valami hosszú, de ennek ellenére igazán tartalmas és izgalmas pár óra vár a játékosokra. Bátran ajánlom a PS4 tulajdonosoknak és az Uncharted rajongóknak. Én pedig kíváncsian várom Chloe és Nadine következő kalandját. :)

Vladi 
Uncharted: The Lost Legacy (2017)

Uncharted: The Lost Legacy (2017) videójáték

Kétharmadáig játszottam a legnehezebb fokozaton crushing-on PC-n. Nagyon sajnálom, hogy egy alapvetően ilyen jó játékot (nekem ez tetszett volna az összes Uncharted közül a legjobban) totálisan tönkre tudtak tenni a legnehezebb kihívást kereső játékosoknak. Mert ha már azzal az olcsó megoldással élnek, hogy full csaló módba helyezik az AI-t (aimbot, wallhack, végtelen töltények, amikor te alig találsz elvétve valamennyit), akkor viszont ne legyen benne a full szívatásra optimalizált checkpoint rendszer (ez tette be nálam a kaput, amikor még le is fagyott a játék, és kezdhettem volna megint elödlről azt az extra szívatós részt, amivel végre már majdnem elkészültem volna). Emellett mivel a nehézségi fok csak a harcokat érintette, semmi mást a játékban, így iszonyúan felborította az amúgy erősen narratívára építő és alapvetően könnyű játékmenet ritmusát, amit kifejezetten a casual gamerekre optimalizáltak.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Uncharted: The Lost Legacy (2017)

Uncharted: The Lost Legacy (2017) videójáték

Imádtam, minden percét. A történet, a grafika (a főszereplő <3) és minden együtt volt ahhoz, hogy egy nagyszerű játékot kapjunk ismét Uncharted cím alatt. :)
Remélem a 4. rész után lesz még Uncharted. :3
10/10*


Folytatása

Összehasonlítás

Uncharted


Hasonló játékok címkék alapján