Café International (1989)

társasjáték 10 2
Nemzetközi kávéház
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–5

Ez a kártyajáték az 1989-es Év játéka társasjáték kártya változata. Ebben a verzióban egy kávéház 5 asztala köré kell leültessünk különböző országokból érkezett vendégeket. A szorosan álló asztalok zűrzavarában néha az is előfordulhat, hogy az ember egyszerre két asztalnál találja magát És akkor… [tovább]

Café International (1989)

Tervező
Rudi Hoffman

Kedvencelte 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Morn 
Café International (1989)

Café International (1989) társasjáték

Nagyon-nagyon szeretem! Anno a kártyásat ismertem meg először, de nem sok emlékem van róla. Viszont a táblás! Kedvesnek megvan az is, potom pénzért jutott hozzá, csak egy-két vendéget kellett megjavítania újranyomtatással és ragasztóval, de hát nem is ez a lényeg. Ketten többször is elővesszük, nagyon szeretjük ezt a kis vendéglehelyezős, egyszerű kis játékot, amiben jól ki lehet tolni a másikkal, vagy bénát húzni a zsákból (a halom Carcassone játékból egy zsák átkerült ide, hasznos).
Nem válnék meg tőle, az biztos. Még hozzátenném, hogy elég előítéletesek a rajzok, ahogy hallottam, a modernebb verzióban már ezen javítottak. Engem spec nem zavart, mert tényleg jópofa kis játék, no meg nincs benne magyar (bár az sem zavart volna, ha túl alkesznek, depisnek van ábrázolva vagy akármi).


Hasonló játékok címkék alapján