Hanabi (2010)

társasjáték 8 38
Abacus Hanabi
Játékidő: 25 perc · Játékosok száma: 2–5

A Hanabi (japánul tűzijáték) egy egyedi stílusú, kooperatív, szórakoztató, közepes játékidejű kártyajáték. A játék színes, számozott kártyákat tartalmaz. Feladatotok egy tűzijáték megszervezése, lebonyolítása és a közönség elkápráztatása. S, hogy mi ebben az egyedi? Az, hogy a játék során… [tovább]

Videók

magyar
magyar
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 17


Kiemelt értékelések

Morpheus 
Hanabi (2010)

Hanabi (2010) társasjáték

Ez a játék azért különleges, mert van kezdő, középhaladó, haladó és mester szintje is. Neten is csak barátokkal érdemes játszani.

piciszusz 
Hanabi (2010)

Hanabi (2010) társasjáték

Két napja próbáltuk ki először a játékot, régóta ajánlgatta már az oldal, hogy tetszene. És azt kell mondjam, hogy tetszik. A szabályok egyszerűek, de egyáltalán nem könnyű játszani, igenis kell hozzá statrégia. Nem tudom, hogy ha nem online, hanem a való életben játszanék vele, meg tudnám-e jegyezni milyen lapjaim vannak. Valószínűleg nem.

Morn 
Hanabi (2010)

Hanabi (2010) társasjáték

Nagyon jó kis játék, az pluszt ad hozzá, hogy teljesen a többiekre vagy utalva. Más játékok is kooperatívok, de itt tényleg az a lényeg, hogy együtt győzzetek. Emiatt néha döcögős, meg (részemről) nehezebb lépni, mivel adott pillanatban nem csak magaddal cseszel ki, hanem mindenki mással is.

Rendbonto 
Hanabi (2010)

Hanabi (2010) társasjáték

Egyedi játék abból a szempontból, hogy csak a saját kártyáidat nem láthatod a játék során. Kell a memória, mert anélkül az ember elveszett. Jópofa, nem túlbonyolított, mégis leköti az embert egy ideig.


Hasonló játékok címkék alapján