Fedőnevek (2015)

társasjáték 14 71
Codenames
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2–8

Fergeteges asszociációs szójáték – vagy valami olyasmi… itt semmi sem az, aminek látszik!

A játékosok csapatokat alkotnak, és igyekeznek az összes ellenséges ügynök fedőnevét felfedni. Hogy hogyan? Egyikük a feladatkártya jelöléseinek megfelelően megpróbál a kirakott szavakból minél… [tovább]

Videók

magyar

Képek 3

Kedvencelte 26

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

perpetua 
Fedőnevek (2015)

Fedőnevek (2015) társasjáték

Már nagyon régóta szemeztem a játékkal, érlelgettem a vásárlás gondolatát, de végre beszereztem és nem tudom miért vártam eddig. Nagyobb társasággal is jól játszható szuper asszociációs játék, ami bizony igényel némi gondolkodást is. Nem elég, hogy össze kell kötni a szavakat egymással, de azt se szabad elfelejteni, hogy csapattársaid vajon tudják-e követni a te gondolatmenetedet. Úgy tűnik a kedvencek közé került.

3 hozzászólás
soulway 
Fedőnevek (2015)

Fedőnevek (2015) társasjáték

Eszméletlen jó asszociációs játék! Egy egész éjszakát el lehet vele tölteni, annyira le tud kötni:) Összehozza a csapatot:)

Brigi007 
Fedőnevek (2015)

Fedőnevek (2015) társasjáték

Egészen más stílusú játék, mint amit vártam. Néha egészen megizzasztja az embert, és mivel elég komplex gondolkodást igényel, így nagyon nem mindegy, kikkel játszol, mert hatalmas zsákutca is lehet az egész eredménye. Nekem egyébként bejött.

piciszusz 
Fedőnevek (2015)

Fedőnevek (2015) társasjáték

Tegnap játszottam vele is először, Ádám hozta magával az esti iszogatás. Amikor elmesélte a szabályokat kicsit bonyolultnak tűnt, de elkezdtünk játszani és pikkpakk értette is mindenki és nagyon élveztük. Be kell szereznem nekem is egyet :)

Thelonious 
Fedőnevek (2015)

Fedőnevek (2015) társasjáték

Egyszer sikerült az ellent rábeszélnem, hogy passzoljon, aztán feladtam egy 4-es szót a társamnak és mindet kitalálta. Bamm. :D Másik kedvencem meg az volt, amikor a „lézer”, a „kéz” és a „lyuk” szavakat kellett összekötni valamivel. Skywalker 3.
A legjobb játék, abszolút mindfuck, csak ha túl részeg vagy hozzá, vagy valaki nem tud pókerarcot vágni a találgatások közben, akkor csökkenhet az élmény.


Folytatása

Fedőnevek képekkel (2016) társasjáték

Összehasonlítás

Fedőnevek


Hasonló játékok címkék alapján