Rikiki

társasjáték 13

A játék célja:
Előre megtippelni, hogy egy-egy körben hány ütést tudunk megszerezni a kezünkben lévő lapok segítségével. Szinte biztos fogók a nagy lapok, a nagy aduk. Biztosan nem fogók a kis lapok, bár a kártyalapok kombinációi és a vállalások értéke miatt bármilyen variáció… [tovább]

Hirdetés
Rikiki

Kedvencelte 8

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

olahrita 
Rikiki

Rikiki társasjáték

Régebben, még éltek a nagyszüleim nagyon sokat játszottuk. Szinte minden hétvégén, mikor ott voltunk és karácsonykor. A Magyar és francia kártyás játékok közül a kedvencem.
Nagyon sokat nevettünk is rajta.

perpetua 
Rikiki

Rikiki társasjáték

Fantasztikus dolog, hogy egy pakli kártyával mennyi mindent lehet csinálni. A Rikiki mind magyar, mind francia kártyával játszható és szuper játék. Minél többen vagyunk, annál élvezetesebb és annál többet kell agyalni is hozzá. Nagyon szeretjük.

Fogyi 
Rikiki

Rikiki társasjáték

Az egyik kedvenc kártyajátékom a Rikiki, nagyon izgalmas, hogy egyszerre beválik tippjátéknak és stratégiai kártyajátéknak is. Nagy csoporttal és 2 fővel is ugyanolyan királyul játszható, ami lássuk be, elég praktikus.
Természetesen a kedvenc részem az, amikor az első körben a homlokomra kell tenni a lapot, és úgy tippelni. :D

venna
Rikiki

Rikiki társasjáték

Valaha volt kedvenc játékom, egyszerű, de nagyszerű kategória szerintem. Nem kell hozzá különleges felszerelés, csak egy pakli francia kártya, néhány vállalkozó szellemű játékostárs, és néhány általánosságban eltérő szabály megbeszélése. (Én szigorú emberekkel játszom, nálunk kötelező alul-, vagy fölül mondani.)
Szeretem, mert kell gondolkodni, találgatni (az adott szinten vajon mennyi az esélye annak, hogy ki van már osztva x-y lap, stb.), de azért nagyon jókat lehet beszélgetni is akár közben.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján