Dominion (2008)

társasjáték 13 16
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–4

Építkezz, töltsd fel kincstárad arannyal, szervezz fesztiválokat, kémkedj! Az uralkodó dolga nem egyszerű, ezt pedig meg is tapasztaljuk, miközben minél hatalmasabb uradalmat próbálunk kiépíteni ebben a remek kártyajátékban.
Forrás: szellemlovas.hu

Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

perpetua 
Dominion (2008)

Dominion (2008) társasjáték

Most meglepődtem, hogy viszonylag alacsony százaléka van ennek a remek játéknak. :O Igazi kedvencem. Mindig új élményt ad, hiszen rengeteg variációban játszható, nem válik unalmassá. Szeretem, hogy nem foglal sok helyet egy nagy tábla, kisebb helyen is bármikor elkezdhetünk játszani. Aki a támadó jellegű játékokat szereti és aki a „békésebbeket” azoknak is jó, hiszen a sokféle kártyával könnyen alakítható az adott kör. Nagyon ajánlom mindenkinek!

Princze 
Dominion (2008)

Dominion (2008) társasjáték

Gyakorlatilag tökéletes pakliépítő játék. A legfőbb erénye a változatosság és a gyorsaság. Az Intrika lapjai viszont jobbak (interaktívabbá teszik a játékot), úgyhogy ha csak egyet tudsz beszerezni, inkább azt javasolnám (ezt magyarul amúgy is nehézkes, már nem gyártják). Persze, utána elég valószínű, hogy beszerzel több kiegészítőt ;-)

2 hozzászólás

Folytatása

Dominion – Intrika (2009) társasjáték

Összehasonlítás

Dominion


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján