Takenoko (Takenoko 1) (2011) társasjáték 8 17

Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

A japán császár értékes ajándékot kapott a kínai uralkodótól, egy pandát. Csakhogy az ártatlan kinézetű állatnak hatalmas étvágya van! A császári kert és a panda rendben tartásával egyaránt megbízott játékosoknak nincs könnyű dolguk, hiszen a bambuszágyásokat gondozni és öntözni kell, miközben… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 3

Hirdetés
Takenoko (2011)

Más készítők
Antoine Bauza

Kedvencelte 8

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

bürök 
Takenoko (2011)

Takenoko (2011) társasjáték

Egy nagyon bájos, egyszerű de nagyszerű játék. Közösen építjük a játékteret hatszög alakú lapkákból, kertészkedünk, és etetjük a pandát, saját titkos céljainknak megfelelően, hogy minél több pontot gyűjtsünk. Csak egy fokkal összetettebb, mint a Ticket to Ride, és a játék végén kifejezetten jól esik ránézni a kertünkre.
Örvendetes, hogy magyarul is elérhető, de valójában a szabálykönyvön (és az elején található párkockás képregényen) kívül semmi nincs a dobozban, ami nyelvfüggő lenne. : )

Morn 
Takenoko (2011)

Takenoko (2011) társasjáték

Az egyik legkedvesebb játékom. Persze ebben közrejátszik, hogy egy pufók pandával kell bambuszt legelni – érted, pandával! De maga a játék is kiváló. Taktikázol, törpölsz, szívatod a másikat #és az időjárást néha#, és akármi is a végkimenetel, tuti, hogy akarsz vele máskor is játszani.

2 hozzászólás

Folytatása

Takenoko: Chibis (2015) társasjáték

Összehasonlítás

Takenoko


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján