Takenoko (2011)

társasjáték 8 28
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

A japán császár értékes ajándékot kapott a kínai uralkodótól, egy pandát. Csakhogy az ártatlan kinézetű állatnak hatalmas étvágya van! A császári kert és a panda rendben tartásával egyaránt megbízott játékosoknak nincs könnyű dolguk, hiszen a bambuszágyásokat gondozni és öntözni kell, miközben… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 3

Hirdetés

Kedvencelte 12

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 32


Kiemelt értékelések

Rendbonto 
Takenoko (2011)

Takenoko (2011) társasjáték

Aranyos, jópofa kis játék. Annyi hátrányt tudnék felemlíteni, hogy a küldetés kártyák néha nagyon szerencséssen, néha nagyon pechesen kerülhetnek a játékoshoz. Viszont aki ügyesen játszik, és jól használja ki az akcióit a körében, az egyszerre tud sok pontot szerezni.

4 hozzászólás
bürök 
Takenoko (2011)

Takenoko (2011) társasjáték

Egy nagyon bájos, egyszerű de nagyszerű játék. Közösen építjük a játékteret hatszög alakú lapkákból, kertészkedünk, és etetjük a pandát, saját titkos céljainknak megfelelően, hogy minél több pontot gyűjtsünk. Csak egy fokkal összetettebb, mint a Ticket to Ride, és a játék végén kifejezetten jól esik ránézni a kertünkre.
Örvendetes, hogy magyarul is elérhető, de valójában a szabálykönyvön (és az elején található párkockás képregényen) kívül semmi nincs a dobozban, ami nyelvfüggő lenne. : )

Morn 
Takenoko (2011)

Takenoko (2011) társasjáték

Az egyik legkedvesebb játékom. Persze ebben közrejátszik, hogy egy pufók pandával kell bambuszt legelni – érted, pandával! De maga a játék is kiváló. Taktikázol, törpölsz, szívatod a másikat #és az időjárást néha#, és akármi is a végkimenetel, tuti, hogy akarsz vele máskor is játszani.

2 hozzászólás
ncsn87 
Takenoko (2011)

Takenoko (2011) társasjáték

Szerintem ez egy kedves, aranyos, könnyű családi társasjáték. Gyönyörű az egész, minden alkatrésze, a színei, a figurák. Ez az, amire bárkit rá lehet venni, hogy leüljön velünk kipróbálni. Van benne szerencsefaktor, de jól áll neki. Minden játékosszámmal működik.


Folytatása

Takenoko: Chibis (2015) társasjáték

Összehasonlítás

Takenoko


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján