The Witcher (2007)

videojáték 18 52

NINCS JÓ ÉS ROSSZ – CSAK DÖNTÉSEK ÉS KÖVETKEZMÉNYEK.

Legyél te Ríviai Geralt, a legendás szörnyvadász, aki akarata ellenére a világuralomra törő erők intrikáinak hálójába keveredik. Hozz nehéz döntéseket és élj azok következményeivel egy magával ragadó történettel rendelkező játékban,… [tovább]

The Witcher: Enhanced Edition2008

Videók

Hirdetés

Most játszik vele 10

Kedvencelte 30

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Victorious 
The Witcher (2007)

The Witcher (2007) videojáték

A prológusban még nehezen szoktam hozzá ehhez a a harcmodorhoz,lényegében 2 percig kattingattam 1 ellenfélre mire rájöttem hogy is kell. :D De utána már nem volt megállás és marhára élveztem. A döntések kegyetlenek voltak de hát ez alap :D A könyveket nem rég olvastam végig és sok pluszt adnak a storyhoz,mondtam is nem egyszer hogy igen,igen erre emlékszem :D
Nagyon zavart még hogy sok napszaktól függő küldetés van,amit csak a világ másik felén levő tűzhelynél tudsz megváltoztatni.
De igen,összességében tetszett,kíváncsi vagyok a 2. részre.

Leah 
The Witcher (2007)

The Witcher (2007) videojáték

Imádtam.

Sokáig ültettem . De párom unszolására és hogy haladjak valamelyik játékkal . Aztán rá kaptam és nem volt megállás :)

Fú néha nagyon fura volt a szinkron, de élvezetes volt.

Master_Miller 
The Witcher (2007)

The Witcher (2007) videojáték

Nehezen barátkoztunk meg az elején. Korábban kétszer is félbehagytam még Kaer Mohren-ben, egyszerűen azért, mert nem értettem meg, mit is akar a harcrendszer. Miután felfogtam, hogy a régi RPG-ken alapul, nem pedig akciójáték, bekattant mi is ez az egész és meg sem álltam a végéig. A steam szerint 63 órát sikerült beletolnom, úgyhogy nem egy rövig darab.

A sztorihoz rengeteget hozzáadnak a könyvek, amik előzményül szolgálnak, viszont azoknak is kerek egészet ad, akiknek kimaradt, úgyhogy ezen a téren ügyesek voltak a CDPR-esek.

Összességében egy összetett, élvezetes játékot kaptam, remek történettel.

Princze 
The Witcher (2007)

The Witcher (2007) videojáték

Az tény, hogy részleteiben sok sebből vérzik (azonos kinézetű NPC-k, hosszú futkározások jobbra-balra, béna párbeszéd cutscene-ek, nem túl erős szinkron – az angolra gondolok –, a történet sokszor dinamikátlan stb.), mégis az összhatás kifejezetten kellemes. A zenéje nagyon jó, a harcra is rá lehet érezni, van hangulata. Amióta végeztem, próbálkozom a második résszel, de egyszerűen nem bírok rákattanni… Majd talán ezután.

A játéknak köszönhetem, hogy a korábban lassabban – durván kétévente egy kötet – olvasott Vaják könyvek második felét ledaráltam, és hogy az első két kötetet is elolvastam újra.

2 hozzászólás

Folytatása

The Witcher 2: Assassins of Kings (2011) videojáték

Összehasonlítás

The Witcher


Hasonló játékok címkék alapján