The Witcher 2: Assassins of Kings (2011)

videojáték 18 34

A Ríviai Geralt szörnyvadászról szóló RPG történet második része, a The Witcher 2: Assassins of Kings érett és gondolatébresztő meséjéből a PC-re valaha megjelent egyik legkifinomultabb és legegyedibb szerepjáték született.

Sosem látott káosz közeleg. Rettentő erők csapnak össze a… [tovább]

Videók

Hirdetés

Most játszik vele 5

Kedvencelte 16

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Victorious 
The Witcher 2: Assassins of Kings (2011)

The Witcher 2: Assassins of Kings (2011) videojáték

Sajna a 3 játékból ez tetszett a legkevésbé,de természetesen rossz nem volt.Történetügyileg kiemelkedő volt,főleg,hogy 2 utat lehetett végigvinni.A döntések elég komolyak voltak,a karakterek szimpatikusak.A másik utat viszont szerintem majd később fogom mert most egy időre elég volt.Főleg az alábbiak miatt amik sokszor idegesítettek:

1.Geralt ebben a részben egy igazi gyenge balf*sz volt már nem azért.Az elsőt meg a harmadikat is ugyanilyen nehézségen vittem végig de azok mégse okoztak olyan nagy kihívást max a bossfightok voltak komolyabbak de azok sem vészesek.Ebben viszont egy mezei paraszt megöl 2 ütésből.
2.Az egyhez képest,a háromhoz meg főleg marhára zárt volt az egész,hiányzott az igazi open world érzés amit a másik kettőben megszokhattam.Vészesen kevés küldetés volt.
3.A minigameket hagyjuk is.De most őszintén….A kockapóker egy gagyi sz*r lett,érthetetlen jelekkel meg mindennel.Volt amikor a pókeremet legyőzték egy full houseal.
A verekedés meg mi volt? Gombokat kellett csak nyomogatni,marha nagy kihívás mit ne mondjak. A szkander még elment de az se volt nagy szám.
4.A játék amúgy marha lassan töltött be miután meghal az ember.És nem..nem a gépemmel van a probléma, mert a witcher 3 tökéletesen fut.
Majd valamikor Iorveth részét is végigviszem de egy kicsit pihentetem még.


Folytatása

The Witcher Adventure Game (2014) videojáték

Összehasonlítás

The Witcher


Népszerű idézetek

Leah 

Random törp: Te mikor nedvesítetted be a kanócodat?

The Witcher 2: Assassins of Kings (2011) videojáték


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján