The Witcher zóna

loci93 
The Witcher

Ritka jó lapjárás (a Griff Szezonálisban játszva) és a végeredmény magáért beszél:

Kapcsolódó játékok: Gwent: The Witcher Card Game

Gwent: The Witcher Card Game (2016)

Anna_Rácz 
The Witcher

Sziasztok!
Van itt valaki esetleg aki a 3-ban fullra össze tudta gyűjteni mind a 4 Gwent paklit? ( tudom hogy van 5. de az még nem lényeg)
Legalább 4. alkalommal játszom már ki az egészet de valahogy mindig kimarad 1-1 kártya, nézegettem neten mit hol lehet elméletileg találni de többször belefutottam abba hogy még sincs ott.

7 hozzászólás
Victorious 
The Witcher

https://www.gamestar.hu/jatekvilag/netflix-the-witcher-…

Nagyon remélem,hogy jól meglesz csinálva.Mert ha igen akkor tuti kedvenc lesz ez is, nem csak a játék :D

mamoulian 
The Witcher

Egy lootolásnál véletlen lecseréltem a kezdő witcher vas kardomat egy rosszabb, temerian pengére. Sajna csak később tűnt fel, nyugtassatok mef, hogy lehet majd jobb, kifejezetten witcher kardokat szerezni! :) Megőrjít az inventory és a loot rendszere..

Kapcsolódó játékok: The Witcher

The Witcher (2007)

2 hozzászólás
zkispet_foxdante 
The Witcher

Pár napja kaptam egy béta kulcsot a Gwent-hez (Még egyszer köszönöm @elge76). Gyorsan ki is próbáltam, csak hogy lássam mennyiben más a Witcher 3-ban megismert kártyajátékhoz képest. Be is zsebeltem 2-3 vereséget. :) Majd félbe is hagytam. De most itt a hétvége, szóval gondoltam ma beleásom magam a game rejtelmeibe. És hát más online kártyajátékokkal (Headstones, Magic Duels) ellentétben ez képes volt hosszú időre a képernyő elé szögezni. 5-6 óra játék után már sikerült jó néhány győzelmet aratnom, na persze azért pár vereséget is. :D A kellemes hangulat mellett gyorsan kiismerhető a game, még az én gyér angol tudásom ellenére is. :) Ez most mindenképp kellemes csalódás volt. :)

Kapcsolódó játékok: Gwent: The Witcher Card Game

Gwent: The Witcher Card Game (2016)

Bohemian 
The Witcher

Utálom, mikor véletlen rányomok, aztán folyamatosan csak gyertyát gyújtogat meg oltogat a ládák kipakolása helyett. -_–