Dishonored (2012)

videójáték 18 32
Dishonoured

A Dishonored egy belső nézetű lopakodós akció-kalandjáték, mely számos lehetőséget nyújt az akciók végrehajtásához is. Lopakodással, küzdelemmel vagy a kettő kombinációjával is megoldhatóak a küldetések. Minden szint teljesítése után újabb lehetőségek nyílnak meg, így a pályákon… [tovább]

Dishonored: Game of the Year Edition

Teljes kiadás, amit GOG-on és Steam-en később átneveztek Definitive Edition-ra. Magyar nyelvű.

2013
Dishonored: Definitive Edition

Következő konzolgenerációra (PS4, Xbox One) kiadott remastered kiadás. Angol nyelvű.

2015

Videók

angol

Képek 18

Most játszik vele 7

Kedvencelte 21

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

CaptainV 
Dishonored (2012)

Dishonored (2012) videójáték

A leghirtelenebb hirtelen felindulásból kezdtem bele, és milyen jól tettem! Életem első FPS-e, ezt hozzá kell tennem, és minthogy azóta sem szerettem meg a műfajt, el lehet képzelni, hogy mégis mit kellett tudnia ahhoz, hogy élvezettel és érdeklődéssel toljam végig. A világ creepy, hátborzongató, de olyan erős az atmoszférája, hogy hiába borsózik az ember háta, csak bemegy még azon az ajtón, csak átmegy még abba az épületbe. Egy ilyen terepen öröm, hogy a pályákat több útvonalon és stílusban is meg lehet oldani. Voltak helyzetek, amikben szabályosan leizzadtam, mert egyáltalán nem tolta a megoldást az orrom alá a játék, igenis én kellettem ahhoz, hogy lendüljünk valamerre. Így a végkifejlet is változhat, nekem igen traumatikus forgatókönyv jutott, de magamra vessek. A döntésemnek következménye lett, és azért fájt úgy, mert a készítők rettentő okosan alkották meg a játékot.
Fantasztikus darab, engem nagyon durván behúzott.

3 hozzászólás
Master_Miller 
Dishonored (2012)

Dishonored (2012) videójáték

Nem csillagozom, mert azért nem fogok lepontozni valamint mert nekem szubjektív okok miatt nem tetszett.
Én megpróbáltam végigjátszani, többször is, de a világ valamiért egyszerűen olyan kellemetlenül hatott rám, hogy abba kellett hagynom. Maga a játékmenet élvezetes volt, értem, hogy miért szeretik sokat, de nekem a fentiek miatt ez már kimarad.


Folytatása

Dishonored: Dunwall City Trials (2012) videójáték

Összehasonlítás

Dishonored


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján