Splendor (2014)

társasjáték 13
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–4

A Splendor egy gyorsasági gyűjtögetős és kártya fejlesztős játék. A játékosok reneszánsz kereskedők, akik drágakő bányákat, ehhez kapcsolódó közlekedési eszközöket, üzleteket próbálnak a legtöbb presztízspont megszerzésének reményében megvásárolni. Ha elég gazdaggá válik egy játékos még egy… [tovább]

Videók

magyar
magyar

Képek 3

Hirdetés
Splendor (2014)

Más készítők
Marc André

Kedvencelte 4

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

Morn 
Splendor (2014)

Splendor (2014) társasjáték

Csendes, de pörgős játék, ahol folyamatosan gyűjtögetsz, vásárolsz, kombinálsz lapokat, hogy minél inkább te jöjj ki győztesként. Nem egy könnyű feladat, mert a többiek elhappolják előled a jó lapokat, vagy éppen a drágaköveket. A legelső játékom során sikerült nyernem, de azóta mindig párom nyer, akkor is, ha hárman játszunk. Nem tudom, hogy csinálja, de én is szeretnék ilyen jól kombinálni! :D
Szépek a kártyák, igényesek a drágakövek, tetszik, hogy nem sima kis kartonlapkák vagy fakockák. Viszont a matrica lehetne jobb.

Laura_Görög 
Splendor (2014)

Splendor (2014) társasjáték

Egyszerű és nagyszerű! Kicsit előre kell gondolkodni, hogy a játék végére is figyeljünk, de az adott kínálathoz kell igazodni, és gyorsan a lehető legjobb döntést meghozni. Pörgős, gyors, néha felvisítós, szeretem.

ncsn87 
Splendor (2014)

Splendor (2014) társasjáték

Mi a férjemmel nagyon szeretjük, az egyik legelső már modernebb társasjáték beszerzésünk volt. Nagyon be tudja szippantani az embert. A gyűjtögetéssel el lehet szállni, figyelni kell, hogy a játék végi pontok számítanak, hiába van sok kártyánk. Nagyon tetszenek a drágakő érmék. Frappáns, egyszerű stratégiai játék.

Morpheus 
Splendor (2014)

Splendor (2014) társasjáték

Nem első helyezett, de első találat a számomra utált játékok között. :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján