Fesztáv (2019) társasjáték 10 8

Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 1–5

Igazi madárrajongók vagytok – kutatók, madár megfigyelők, ornitológusok és gyűjtők –, akik megpróbálják felkutatni és madárházukba csábítani a legszebb példányokat. Minden madár tovább bővíti az élőhelyeid egyikének hatalmas kombinációs láncát (az akciókat). Ezek az élőhelyek a növekedés számos… [tovább]

Képek 4

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

Morn 
Fesztáv (2019)

Fesztáv (2019) társasjáték

Gyönyörűen kivitelezett stratégiai játék. Tetszik, ahogy egymásra épülnek madárkáink képességei, jutalmai, így nem mindegy, kit hova raksz le vagy épp milyen sorrendben. A különböző célok összeegyeztetése is nehéz, de hát pont ezért kell egy jó taktika, hogy kihozd a maximumot a helyzetből. :)
Az elején én nehezen éreztem rá, ezért kb csak próbáltam szinten tartani magam, hogy ne kapjak ki olyan csúfosan. A játékot azonban így is élveztem, és legalább tudom, hogy a jövőben mire kell majd jobban odafigyelnem. Repült is kívánságlistára a játék, hogy mást nem egyszer majd egy saját példány alapján tudunk még sűrűn játszani vele.

Sztavrogin 
Fesztáv (2019)

Fesztáv (2019) társasjáték

Hú, nagyon reméltem, hogy ez nem olyan játék, amitől már a kézbevételnél elájulok. Basszus, még használati útmutatónak is egész speckó anyaga van! Igazából a kicsit húsvéti tojáscukorkára emlékeztető tojások némelyikének a színe az egyetlen, amibe bele tudnék kötni, illetve a fordítás helyenként, de ezeket leszámítva minden ízében egészen csodálatos, Na, és a lényeg, hogy nem, ez nem olyan játék! Ha nem lenne ennyire szép, akkor is klassz lenne. A játékmenet annyira talán nem újszerű, de az elejétől a végéig leköt, helyenként kifejezetten izgalmas, közben madarakról tanulhatsz, mindenféle szép képeket nézegethetsz, jó tapintású kockákat guríthatsz le egy klassz etetőn… :-) Mi nagyon jól szórakoztunk közben!
(Örülnék egy olyan magyar verziónak is, amiben nem elsősorban Észak-Amerikában, hanem itthon honos madarak a főszereplők!)

1 hozzászólás
ncsn87 
Fesztáv (2019)

Fesztáv (2019) társasjáték

Szemet gyönyörködtető és minőségi minden eleme, a szabálykönyv alapanyaga, a tojások, a kockadobó torony, a kockák, a játékostáblák, az élelmiszerjelölők, a kártyák. Tényleg minden! Könnyen tanítható. Simán játszanám öten is, de még csak négyen próbáltuk a legtöbben. Nagyon jó élményt ad, kikapcsol, ellazít. A madarak latin nevei is ott vannak. Játék közben tanul is az ember. Egyszerűbb stratégiai játéknak mondanám.
Nagyon örültem a magyar kiadásnak, mivel nyelvfüggő játék. Le a kalappal a kiadó és a fordító(k) előtt, nagyon sok munkájuk volt benne, hogy élvezhető legyen magyarul is. Nem olcsó játék, de nagyon sok mindent kapunk a pénzünkért.

Cs_Jucc 
Fesztáv (2019)

Fesztáv (2019) társasjáték

Életem leghosszabb társasjáték élménye, de totálisan megérte! Gyönyörű kivitel és komolyan kidolgozott szabályrendszer. Nagyszerű élmény! (Komolyan kilehet játszani 40 perc alatt?! )

11 hozzászólás

Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján