UNO (1971)

társasjáték 6 145
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–10

A játékban egy fontos cél van, kijátszani az összes lapot a kezünkből. Színre színt, számra számot téve fogynak a lapok, az ellenfeleket nehezítő kártyákkal lehet kínos helyzetbe hozni. Ha már csak egy lap van a kezedben, kiáltsd, hogy UNO, és az utolsó lap lerakásával meg is nyered a játékot!

Videók

magyar

Képek 3

Hirdetés

Kedvencelte 82

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

ViraMors 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

Vicces, gonosz, kell hozzá némi taktikai érzék. Három-négy fő fölötti csapatnak az egyik legjobb kártyajáték valaha, kötelező jelleggel hordom magammal minden kirándulásra/csapaépítőre/egyébre. Azon túl, hogy mindig mindenki remekül szórakozik, megszámolni sem tudom, hány bulit mentett már meg 1#-2-3-stb# pakli :D

Juci 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

Melyik évben nem játszottam vele? :D Az örök klasszikus.

lenne 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

Gyerekkorom óta szeretem és ezt úgy érzem sikerült átadnom.

perpetua 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

A Makaó modernebb verziója, szerintem megunhatatlan. :)

Nikike_k 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

A játék, ami barátságokat tesz tönkre…
Örök klasszikus, amely számomra megunhatatlan.
Egyszerűen IMÁDOM!❤

Morn 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

Ha nagyon egyszerű és hordozható és sok emberes játékot keresel, nem is nagyon kell tovább menni. Oké, a solo jobb, hála a plusz kártyáknak, de sajnos sokkal drágább is. Nekem is ez csak azért van meg, mert anno 490-ért találtam egy euros boltban. Szerencsére nem silány, abszolút használható, csak valami summer edition, úgyhogy cuki rákokat lehet felfedezni egyes lapokon.

Kocka_Bagoly 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

Jó játék de nagyon ki lehet szúrni a másikkal. Vannak a mémek meg hasonlók de ez így igaz… Ez így van. Kiszúrsz a barátaiddal. Ettől függetlenül jó unaloműző és nem is drága (még Albániában sem! Tapasztalat)

furacs 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

Tizenévesen imádtuk, volt, hogy az osztálytársaimmal egy-egy lazább órán is játszottuk… de az extra szabályok miatt egyszer csúnyán megszívtam: ha jól emlékszem, ha 4-es kerül a pakli tetejére, akkor hamar rá kell csapni és aki utoljára csap, felhúzza az egészet. Na egyszer sikerült úgy összeütköznöm valakivel, hogy három körmöm majdnem tövig visszatört, vérzett, horror élmény volt.. szóval azóta nem olyan szívesen játszom vele és mára már egy kicsit uncsinak is tartom.

AnitaZoé 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

Szeretem, szerettem. Már felnőttként is képesek voltunk az iskolában játszani vele. Táborokban is elengedhetetlen kellék.
Kedvencem az volt, amikor április elseje alkalmából valakit megszívattam úgy, hogy előre összeállított lapok voltak, és neki a végén vagy 24 lapot fel kellett húzni. :D

MewIchigo_Fan_Daniel 
UNO (1971)

UNO (1971) társasjáték

„Nem mondta, hogy UNO! Húznod kell!!!” :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


4

Solo (1993) társasjáték

4 szavazat · Összehasonlítás

1

Makaó társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján