Dixit Odyssey (Dixit) (2011) társasjáték 8 20

Dixit Odüsszeia
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 3–12

A Dixit Odyssey (Dixit Odüsszeia) az utóbbi évek legtöbb díjat begyűjtő játékának, a Dixitnek a legújabb változata. Fejtsd meg a képek rejtélyeit, kerüld el az ellenfeleid által állított csapdákat, és engedd, hadd szárnyaljon a képzeleted! A Dixit Odüsszeia új szabályvariánsokat és új,… [tovább]

Videók

magyar
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

Laura_Görög 
Dixit Odyssey (2011)

Dixit Odyssey (2011) társasjáték

Az alap Dixithez képest annyi a különbség, hogy a pontozást, értékelést, szavazást igényessé teszi. Valahogy emel egyet a játék színvonalán. Az alapot is mindig többen játszottuk, rádobáltunk a lapokra bármit, amit találtunk otthon, így viszont nagyon kulturált élményt ad.

piciszusz 
Dixit Odyssey (2011)

Dixit Odyssey (2011) társasjáték

Nóri vette meg idén szülinapjára, azóta kb 3szor játszottunk vele 7-8 fővel. Nekem a pontozás a mai napig homály, de szerencsére páran képben vannak vele. Egyszer én is veszek egy dixitet, mert szerintem nagyon jól fejleszti a képzeleterőt, mások megismerését és hát ez a tökéletes partijáték.

Brigi007 
Dixit Odyssey (2011)

Dixit Odyssey (2011) társasjáték

A Dixit játék alapötlete alapból nagyon bejön nekem, és különösen tetszik, hogy van egy kiadás, amivel akár 12-en is tudunk játszani. Már csak a kiegészítők kellenek, hogy sose lehessen megunni!

Diosz 
Dixit Odyssey (2011)

Dixit Odyssey (2011) társasjáték

A képei kissé szürreálisak, kevésbé barátságosak mint az eredeti, első játéknál. Ezt leszámítva nagyon jó játék, sokszínű, nehéz megunni. Nagyobb társaságot is jól elszórakoztat. Igazi party játék.


Folytatása

Dixit 3 – Utazások (2012) társasjáték

Összehasonlítás

Dixit


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján