Képérzék (2019)

társasjáték 8 5
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 3–5

Képérzék egy pörgős családi játék roppant egyszerű szabályokkal. Hozz létre csupán néhány építőelemből – cipőfűzők, színes kockák, kártyák, faágak és kavicsok, illetve építőkockák – olyan műalkotást, amiben a többiek felismerik az asztalon látható egyik képet.

gemklub.hu

Videók

angol
magyar

Képek 3

Képérzék (2019)

Tervező
Christian Stöhr
Daniela Stöhr

Kiadó
Gémklub

Illusztrátor
Dominik Mayer

Magyar kiadó
Gémklub

Kedvencelte 2

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Bet 
Képérzék (2019)

Képérzék (2019) társasjáték

Megvetettem az iskolámnak, ami azért volt jó ötlet, mert bármennyi ideig lehet vele játszani, akár csak egy szünetben 10 percre. Szabálymagyarázat kb. 2 mondatba sűríthető. Fejleszti a kreativitást és az asszociációs készséget. Kifejezetten diákoknak fejlesztéshez vagy rövid szabadidő-eltöltéshez ideális.

ncsn87 
Képérzék (2019)

Képérzék (2019) társasjáték

Egyszerűen nem értem, hogyan lett ez a 2020-as év játéka. Olyan alkatrészei vannak, amiket bárhol, akár a kertben is össze tudsz szedni és pár kártya. Cserébe meg iszonyat drága is. A játékmenet sem különösen izgalmas, lapos is mondhatni. Persze megmozgatja azért az agyat, kicsit másfajta gondolkodást kér, talán ebben az egyben van benne valami plusz. De a képek sem nagy számok. Nem tudom.

Morpheus 
Képérzék (2019)

Képérzék (2019) társasjáték

Talán rábeszélhető leszek még egy-két játékra, de biztos, hogy magamtól nem venném elő. Különféle eszközeink vannak, és azokkal kell utalni egy-egy képre, amit a vakszerencse kijelölt nekünk. Ha sokan eltalálják, akkor az mindenkinek pontot hoz. Az eszközök változatosak, kövek, rudak, cipőfűző, kártyák, kockák…


Hasonló játékok címkék alapján