Concept (2014)

társasjáték 10 37
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 4–12

Az Activity társasjátékkal ellentétben, a Concept társasjátékban sem beszélni, sem rajzolni vagy mutogatni nem kell, hanem adott képeket, ábrákat használni, megjelölni. A többieknek ezek alapján kell kitalálni, hogy mire gondoltunk.

A Concept társasjátékban beszéd nélkül, képek… [tovább]

Képek 2

Hirdetés

Kedvencelte 15

Várólistára tette 16

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

Juci 
Concept (2014)

Concept (2014) társasjáték

Az a fajta játék, ahol nem is számít, ki nyer, egyszerűen csak élvezetes kitalálni a feladványokat. Eddig egyszer próbáltuk családilag, mindenkinek tetszett, jó agytorna.

piciszusz 
Concept (2014)

Concept (2014) társasjáték

Fú, nehéznek tűnt elsőre, de hamar belejöttünk és át is tértünk a nehezebb feladványokra. Tuti elő fogjuk még szedni többször.

Thelonious 
Concept (2014)

Concept (2014) társasjáték

A kellékek nagy részét nem is használtuk, felesleges bonyolítás a funkciójuk, a kis színes kockákkal elvoltunk végig. Jópofa játék, aki nem túl gyakorlott, azt meg lehet izzasztani pár feladvánnyal, de lényegében azoknak való, akik activity-őrültek.

Rocketdog 
Concept (2014)

Concept (2014) társasjáték

Annyiban hasonlít az Activityhez, hogy kártyákon lévő fogalmakat kell előadni a többieknek, hogy ők kitalálhassák. Mindezt úgy, hogy a táblán lévő szimbólumokat jelöljük meg amik valamilyen módon kapcsolódnak a fogalomhoz.
Nagyon jó ötlet, de nálunk valahogy mégsem működött a játék. Voltak szimbólumok, amiket szinte mindig bejelöltünk és voltak, amiket soha. Sokszor találtuk hiányosnak a meglévő szimbólumokat, amikkel nagyon nehéz megfelelően „körülírni” a feladványt. Végül minden kör barkóbával végződött, csak képekkel. Hosszú távon unalmassá válik.

Effendigirl 
Concept (2014)

Concept (2014) társasjáték

Érdekes játék, mi nagyon szeretjük. A játékszabálytól annyiban szoktunk eltérni, hogy egy játékos rak ki egy feladványt, nem kettő, és néha időt szabunk meg a feladvány kitalálására. Vagy úgy is lehet, hogy mindenki kap egy kártyát, és annak a növekvő nehézségű feladatain megyünk végig. Meglepő, elsőre nem is gondolná az ember, hogy szólásokat, mondásokat is ki lehet rakni (és kitaláltatni :) ).

soulway 
Concept (2014)

Concept (2014) társasjáték

Remek activity szerű játék!:) Csak itt a meglévő képek, rajzok segítségével kell elmutogatni az adott fogalmat:)
Eszméletlen jó érzés, ha egy nehezebb feladványt sikerül kitaláltatni a többiekkel.

Brigi007 
Concept (2014)

Concept (2014) társasjáték

Ez a játék valahogy egyszerűen nem összeegyeztethető az én logikámmal. Az alapötlet, hogy szimbólumokkal magyarázzunk el valamit, nagyon jó, de aztán túl kötöttnek éreztem, hogy mit hogyan mutatok. Én ennél szabadabban szeretek játszani.


Ha tetszett, játssz ezzel is


5

Imagine (2015) társasjáték

5 szavazat · Összehasonlítás

1

Activity (1993) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján