Cyberpunk 2077 (2020)

videójáték 18 38

A Cyberpunk 2077 egy nyílt világú akció-szerepjáték (ARPG), amely a hatalom, a fényűzés és a testmódosítások lázában élő megapoliszban, Night City-ben játszódik. V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Testre szabhatod… [tovább]

Videók

angol
angol
angol · magyar

Képek 21

SzereplőSzinkronhang
V (nő)Cherami Leigh
V (férfi)Gavin Drea
Johnny SilverhandKeanu Reeves
Panam PalmerEmily Woo Zeller
Judy AlvarezCarla Tassara
River WardRobbie Daymond
Jackie WellesJason Hightower
Goro TakemuraRome Kanda
Kerry EurddyneMatthew Yang King
Rogue AmendiaresJane Perry
Mitch AndersonMartin McDougall
Saul BrightDiarmaid Murtagh
Alt CunninghamAlix Wilton Regan
TheoAmelia Rose Blaire

Most játszik vele 18

Kedvencelte 29

Várólistára tette 37

Kívánságlistára tette 28


Kiemelt értékelések

Lunemorte 
Cyberpunk 2077 (2020)

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Nem értem a sok negatív kritikát, nekem benne van a top 5 legjobban. Egyedüli hiányosságnak azt éreztem, hogy nem mindegy, hogy férfi vagy női V vagyok bizonyos szempontból…Johnny Silverhand, gyere még…

Traclon 
Cyberpunk 2077 (2020)

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Az első végigjátszás után azt mondom, valóban tele van bosszantó buggal, és a látványa is sokszor olyan, hogy sokkal többet vártunk volna tőle, főleg a Witcher 3 után – bár én e téren nem emelem annyira magasra a lécet, de tény, hogy a mai viszonyok között egy ilyen volumenű játékkal szemben már magasak az elvásárok -.
Ami viszont mindenért kárpótol, és elviszi a hátán az egészet, az a történet, és ahogyan ki van dolgozva – a mellékszálakkal együtt, amikre érdemes időt és energiát fordítani, több szempontból is. Egyrészt, remek kiegészítései a fővonalnak, érdekesek, izgalmasak, sokszor meglepőek, viccesek; másrészt, fontos szerepe lehet a végjátékban -. A sztori a vége felé bizony már erősen bizsergeti az ember tarkóját, a legvégén pedig rendesen elérzékenyültem, bár azt hiszem, hogy nekem sikerült a lehető legjobb befejezést összehoznom (spoiler) – a választásainktól és a játékban más karakterenél korábban elért respectjeinktől függően többféle, egymástól sokszor teljesen eltérő végkifejlet is összehozható.
A zsigerekig ható katarzison persze hatalmasat dob a zseniálisan megalkotott zene is, amit a sztori hátteréhez választottak.

Mindent összegezve, ha idővel tényleg kiküszöbölik a sokszor valóban bosszantó és illúzióromboló bugokat, valamint a grafikán is csiszolnak valamelyest, akkor a Cyberpunk 2077 egyszer tényleg felérhet a játéktörténelem legnagyobbjai közé. Akkor majd én is 10 csillagot adok neki, és talán kedvencelem is…

Master_Miller 
Cyberpunk 2077 (2020)

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

126 órával minden acsi pipa, iszonyatosan élveztem. Asszem nulla kressel (talán egy patch install után kellett egy integritás ellenőrzés) sikerült megúsznom, egy bebugolt NCPD támadással (amieről kiderült, hogy nem volt az, haladnom kellett még a sztoriban, mert megjelent, pedig már letettem a pacifica acsiról )

Oltári élmény volt, a GOTY jelzővel csak azért nem dobálózom mert

1) a tavalyi felhozatalból amiket nyomtam csak a portok voltak a pc és switch verziók így nem játszanak, nameg ahogy visszanézek főleg backlog írtás volt a menü nálam.

2) a Fenyx Rising olyan meglepetés „ideget ért” nálam, hogy simán azt tenném előre, olyan jópofán nyúlt a másik kedvenc témámhoz és annyire szórakoztat (még most is )

Kitartást mindenkinek aki még vár a játékra.

lizardking 
Cyberpunk 2077 (2020)

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Végre én is abszolváltam a Cyberpunkot, bő 70 órát raktam bele. (Kicsit elhúzódott a dolog, mert úgy félidőben valami bekattant, és újra kellett játszanom a Ghost of Tshushimát.) Igazából ez egy jó játék, részemről se több, se kevesebb. Stabil hét csillag. Baromi részletes, mondhatni zsúfolt a város, pont ahogy azt egy ilyen típusú játéktól várná az ember, ellenben a Badlands kellemesen nyugodt és lelakott, utóbbit én jobban is bírtam. Rendben van a sztori is, nem a legeredetibb, de nem is klisés. Sok érdekes karakterrel találkozunk, mindegyiküknek megvan a maga háttere, jelleme, de azért nem túl bonyolultak. Lehet akciózni, lopakodni, high-tech-módon elcseszni az ellenség napját, mellékküldetéseket csinálni, fejlesztgetni, száguldozni, igazából semmi különleges, csak a szokásos, annyi hogy mindez egy – nem hiszed el – cyberpunk miliőbe helyezve, ez adja az extra ízt, meg az RPG-jelleg – utóbbiból egyébként sokat elvettek a legutóbbi frissítéssel. Jó szórakozás, szívesen töltöttem az időmet ebben a világban, de olyan nagyon mélyre nem sikerült behúznia, a Phantom Liberty nekem kimarad.

E_Fanni 
Cyberpunk 2077 (2020)

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Nehéz szavakba önteni,hogy mit jelent számomra ez a játék,de azért megpróbálom…
Ami a legjobban megfogott benne az az,hogy a történet mennyire reális,hiszen hiába vagy főszereplő a saját életedben az nem azt jelenti,hogy boldog befejezést kapsz.
A nap végén mindenki csak túl akarja élni a világ borzalmait,ugyanakkor megtapasztaljuk az élet boldog részét is:szeretet,család,barátság.
Igaz rengeteg érdekes karaktert ismerünk meg ,de én külön ki szeretnék térni a kedvencemre,Johnny-ra.Sokat gondolkodtam,hogy valójában mi is fogott meg benne annyira(mint ahogy a játékosok túlnyomó részét),úgy gondolom Johnny népszerűsége mögött az áll,hogy lényegében a saját személyünk reflekciója,hiszen a karaktere az általunk adott válaszok és döntések alapján formálódik,ő a belső hang,aki segít nekünk átvészelni a velünk történő borzalmakat.
Annak ellenére,hogy sok negatív kritikát kap remélem sokan adnak neki egy esélyt,hiszen a legjobban sikerült játék,amivel valaha játszottam.Számtalanszor végigjátszottam már,de nem tudom megunni,ahogy a játékban is mondják “Night City mindig visszahúz magához”.
Aki most venné meg a játékot ajánlom,hogy a Phantom Libertyvel együtt szerezze be,hiszen a mellékszála is rengeteget tesz hozzá a játék élményéhez,belértve egy plusz befejezést a fő történetszálhoz.


Népszerű idézetek

Valentine_Wiggin 

V: This city doesn't give you a choice. You either burn alive or you never existed at all.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Valentine_Wiggin 

Claire (to Jackie): Looks like somebody did their homework.
V: Looks like the dog ate mine.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Valentine_Wiggin 

V: Could've warned me how much it hurts to die.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Valentine_Wiggin 

V: You honestly think you can change the whole city? You're all alone.
Anna Hamill: We can say the same for you.
V: Well, I'm not trying to save the whole city. I'm just trying to survive it.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Valentine_Wiggin 

Misty: Some believe uncertainty is an evil, that should be dispelled through divination. Other's claim, it's change, that is evil. But that isn't true either. Every minute of every day, we each become someone new.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Valentine_Wiggin 

V: You mean, there is an actual terrorist in my head? Right now?
Vik: Yeah. Johnny Silverhand. But that is not the worst.
V: I doubt you can top the terrorist in my head.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Valentine_Wiggin 

V: At least Johnny never whored himself out like you do.
Anders Hellman: Are you defending him? Or is that Johnny talking now?
V: No.
Anders Hellman: Did he try to take over your body? You know, just for a little while…
V: He didn't.
Johnny Silverhand: Would you though? Sounds fun.
V: Johnny!
Johnny Silverhand: Kiddin'.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

Valentine_Wiggin 

Goro Takemura: Yorinobu and his puppets grin at the cameras and insist that everything is under control… but the wider the smile, the bigger the lies.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

E_Fanni 

Goodbye,V.And never stop fightin’.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték

E_Fanni 

It’s the code you live by that defines who you are.

Cyberpunk 2077 (2020) videójáték


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Deus Ex: Human Revolution (2011) videójáték

1 szavazat · Összehasonlítás

1

Deus Ex (2000) videójáték

3 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján