Borderlands 3 (2019)

videójáték 18 7

Az eredeti shooter-looter visszatért csilliónyi új fegyverrel, és egy teljesen új, őrületes kalanddal! Robbantsd át magad új világokon és ellenfeleken a más-más képességekkel bíró, testreszabható négy új Vault Hunter egyikeként, és eredj a Borderlands fenegyerekei nyomába. Játssz egyedül, vagy… [tovább]

Videók

Angol

Most játszik vele 3

Kedvencelte 5

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Anonymusx 
Borderlands 3 (2019)

Borderlands 3 (2019) videójáték

Még kb a felénél tarthatok, de:

A stroy meg a többi nem rossz, inkább azzal van a baj, hogy a nehézség kb tizedannyi lett, és azzal a robotos lánnyal vagyok, és a bossokat kb fél perc alatt kivégzem, annyi izgalom van benne, hogy le e tudom annyi idő alatt győzni őket, amíg tart a spec. képességem, eddig le tudtam.

Az elején lévő agyas boss-t kb 4-5 lövésből szedtem le, 15 mp alatt max.

A nehézség miatt az egész játék alatt majd elalszom. Kb kisbabáknak csinálták ezt a részt… A többi részben emlékszem egy csomószor meghaltam… Egy csomó fegyver túl erős lett szerintem, és a spec képességem is az. Eleve amíg tart, kb halhatatlan vagyok… Fegyverből meg van ami az ami gömböt lövi, de abból kb 2 és a legerősebb ellenfél is meghal, és át is megy rajtuk..

Az előbb is beadott valami új ellenfelet, egy nagyobb robotot, 2-3 lövésből lelőttem egy fagyasztó fegyverrel…

Azt a Tentacles dlc-t megcsináltam még az elején, az nehezebb lett szerencsére. Utána jöttem rá, hogy a dlc-ket az alapjáték legvégére kellene tenni, mert elég nagy szintbeli különbségek lesznek…

cpt_syph 
Borderlands 3 (2019)

Borderlands 3 (2019) videójáték

csak azért volt képes a „kellemetlen” története ellenére is ennyi csillagot bezsebelni, mert végre meghallgatták a rajongók kéréseit, van normális end game, van értelme farmolni, végre végtelennek érzed a játékot. a történet meg úgy szar, ahogy van, cserébe a humor és a most kivételesen kevésre sikeredett popkultúr utalások kárpótolnak.


Hasonló játékok címkék alapján