lizardking  


Összes kitüntetés 1

Kedvenc videójátékok 16

Silent Hill 2 (2001) Silent Hill 4: The Room (2004) Resident Evil 4 (2005) Resident Evil 7: Biohazard (2017) Grand Theft Auto: San Andreas (2004) Grand Theft Auto V (2013) Shadow of the Colossus (2018) The Evil Within (2014) The Last of Us (2013) Alien: Isolation (2014)

Mostanában ezzel játszom

lizardking 
Mass Effect: Andromeda (2017)

Mass Effect: Andromeda (2017) videójáték

2024. január 8., 01:39

Utolsó karc

lizardking 
Évértékelő

Pár játék lecsúszott tavaly is (majd ha a PlayStation küldi az évösszegző e-mailt, akkor kiderülnek a részletek), ide most csak 2023 első játszásainak top 10-es listáját írnám le. Íme:

10. Stray
Ezen a macskás játékon még én magam is meglepődtem, hogy felkerült a 10-es lista utolsó helyére, de tényleg egy különös hangulatú, egyedi alkotás, abszolút imádnivaló főhőssel.

9. Mass Effect 3
A Mass Effect 3 a széria betetőzése volt, sokakkal ellentétben nekem ez a rész tetszett a legjobban (igen, még a vége is bejött).

8. Little Hope
A The Dark Pictures Anthology ezen felvonása a Supermassive Games legjobb játéka az Until Dawn után/mellett, jó kis csavarral a sztoriban.

7. Doom – Eternal
Számomra ez a legzúzósabb, legagresszívabb játék evör. Period.

6. Life is Strange 2
Igen közel került hozzám ez a játék a vándorló, modern nomád hőseivel, akiknek eseménydús, szó szerinti és átvitt értelemben is nagy utat bejáró kalandjai a szabadságot jelképezik számomra.

5. The Medium
Kiváló előétel volt ez a remélhetőleg idén már tényleg érkező Silent Hill 2 Remake-hez, ami szellemiségében és sztorijában is megidézi a kultikus horrorszériát.

4. The Callisto Protocol
Vérbeli túlélőhorror, súlyos atmoszférával, mely több figyelmet és elismerést érdemelne.

3. Returnal
Ez az a játék, ami annyira mély benyomást tett rám, hogy ha nem lett volna olyan baromi nehéz, akkor instant kedvenccé vált volna, de még így is felküzdötte magát a dobogó harmadik helyére.

2. God of War – Ragnarök
Abszolút profi játékmenet, világalkotás, karakterrajzok – nem is igazán tudom megindokolni, hogy miért nem 10 csillag. Mindenesetre kedvenccé vált.

1. Resident Evil 4 (2023)
Életem egyik meghatározó játéka csúcsminőségű újrázást kapott, mely egyszerre repített a dicső múltba és éreztette a modernizáció előnyeit.

Hát, igen, többnyire már megint erőszakban és mélyreható sötétségben teltek videójátékos napjaim :D Néhány kivételtől eltekintve.